S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Nem,jól mondtad!Hálózsák kell!Amit speciel én nem vettem fel első körben,de még jó hogy emlékeztem rá hogy a kordon bejáratnál Boldskul Kapitány melletti ládában van egy.Még jó,kishíján elaléltam a fáradtságtól :D

Soron következő küldetésemnek azt írja hogy "Find Dead City Documents-2" és hogy ez az X18 laborban van Sötétvölgyben.Átkutattam az egészet,de én nem találtam semmit.A számzáras ajtó sem nyíilk hiába írtam be az 1243-at. Plíz help,tenx!

Amikor lemész, ott lesz a labor első szintjén a sötétben egy hátizsák, na abban. Ha ott nem, akkor passz.

Megvan,azt hittem ennél kicsit jobban el van dugva fogatlan

sziasztok...
Army Warehaus..lemegyek a házban a pincébe, felveszem a doksit a pasi teste mellől..elindul a számláló....Átfutok Sötétvölgybe de nincs a szokott helyen az antiszérum....a mélyen fekvő ablaknál....
Futok Don Rebához a bárba, hát nála sem kapható..
hol találok anziszérumot????

Dobri gyin!

Lenne egy kis probléma a CNPP accident report#2-őt kellene megtalálnom,és az X10 laboratóriumban keresteti velem,de hiába megyek oda,mindjárt a pálya elején a folyosó végén egy kódos zárt ajtóval találkozok.Ennyi a pálya,más alternatíva nincs.Ez most bug,vagy kéne tudnom a kódot?Megnéztem Youtube-on,ott ez az ajtó nyitva van,igaz az a Stalker SoC volt..

Bocsi,de nem kaphatnék vmi választ?Szeretném folytatni...

Lehet más jobban tud segíteni, én csak ezt tudtam tenni...de szólok az üzenőfalon hogy segítség kellene...

Oké itt le volt írva a kód,kinyílt az ajtó!Azt írja Dezik advanced PDA-jában van benne,hát nekem csak Dezik pendrive-ja volt meg,abban meg nem volt ilyesmi..
Köszöntem!

Yo Dezowave, csak szólok hogy a Southern Comfort erősen fícsöreli a Priboi Story-t:
1) amikor Degtyarev leváltja Tarasovot mint stalker parancsnokot, az utódja Priboi hadnagy, Degtyarev szerint "a very capable soldier" :)
2) amikor Tarasov visszaemlékezik a Zónában töltött időre, felidézi hogy az első küldetése zöldfülű hadnagyként 20 üveg vodka beszerzése volt.
Most szólj ha ezzel kopirájtot sértek vagy hasonló :))

jól hangzik, bár hirtelen nem tudom mi a Southern Comfort, de nincs ellenemre, ha megemlítik a jó öreg priboi elFtárst :)

Help!
Nálam volt egy kis problema az asztali gépemen (nvidia8600 512mb ddr2 abit 64 alaplap + 2 gb ddr2 memoria)egy ideig ment simán minden majd hirtelen kb 2 ora játék után egyszerüen kilépett és a kordonos mentéseken kivül másik pályán elmentet állást nem töltött be.Amugy az ausus laptopomon elindul csak azon eléggé szaggat. :S Ugyhogy érdeklödnék nincs -e ehhez vmi patch ?
Bejött nagyon a mod szinte szivfájdalom nem továbbjutni benne...

+1.0.0.6 -os Gamestarhoz kiadott verzio van mindkét gépen... a válaszért elöre is kösz! :D

Vissza
Top Alul