S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Igen,végül is megtaláltam,mire másodjára visszatértem . Sajnos nem értem,elsőre miért nem volt ott? Mindegy,megvan,nagyon köszönöm hát.
Azóta az istenverte másik dokumentum keresésével küszködöm,ami az X-18 második szintjének a kódja,csakhogy én oda már bejutottam,és leküzdöttem a lángok formájában megjelenő Burert is!
(Vagy azt a valamit,amivé átlényegült...)
Szóval ezek szerint hamarabb megszereztem,vagy mi történhetett?
Akkor meg viszontagság miért adja be ezt a kereső küldetést,ha már megvan a kód?
Valami hülyeséggel felborítottam a játék menetét?

Segítséget kérek! Hogyan lehet a vörös-erdei ,föld alá menő hosszú betonépítmény ajtaját kinyitni? Állítólag ott van az X-18-as labor második szintjének a beléptetési kódja,de oda már korábban lementem ,valahogy ugyanis sikerült. Ugyanakkor zavar,hogy nem tudom kinyitni,se kód,se kulcs,semmi. Mit tegyek?
Szeretnék pontosabban fogalmazni. Tudjátok,arról a betonépítményről beszélek,ami a pripjatyi leágazásnál van,s ahol az eredeti-még nem moddolt- játékban mindig van egy monolithos mesterlövész,s mellette az úton torlaszok vannak.
Innen már felfelé vezet az út az antennákhoz.

igenigenigen tudom mire gondolsz :D ahol ha bementel akkor ien radioszeruseg is van bent par cuccal :D es ott tucc odamenni a letrahoz ahol a duplakerites atvan szakitva :D

one of the codes for x18

the convoy report mentions some parts of the code:

"Day #3:
One of the scientists said something about a number "2" which is a missing cipher to some code. Nothing special but i thought I'll mention it here, just in case."

and the scientist flashdrive at red forest:

true, you wont find the code, i just checked it, so its hidden somewhere else...

ah one of the x18 documents holds the secret:

"Red Forest, here is a code to unlock a stash: ---------X and the last number is missing... I have to find it out!"

now you will know that the last number is 2, since you found it in convoy report... now you need o find the book too:
(sorry i removed the numbers now, since you need to get the docuement to make the code usable, so pls look around at dark valley bandit base... where you see a closed door in the 2nd or 3rd floor with heavy radiation... you need to get in that room!, do not save or die near the building since the docuemnt will disappear, until you change level and go back again.... so you climb in thru the windows and there you go.)

magyarra forditva a szot: bandita bazison egy sugarzo szobaban van egy dokumentum ami tartalmazza a kodot, az uccso szam hianyzik de egy prof pdajabol kiderul h a szam a 2 es.

azonban a vegigjatszasba az van h a kod kicsit mashogy van felepitve es ez a kod:

SPOILER!!!!!

78159736

Köszönöm Tiger!
Most elmegyek a banditák bázisához,és megnézem. ha ennek ellenére nincs ott semmi,akkor a megadott számon felhívhatlak valamikor?
Ja,és ez nem költséges,azaz nem rakódik pluszban a számlára?
Bocsánat,de tudod,hogy az ilyenekhez nem értek...

Na,voltam ott. A láda üres. A kódot még most sem tudom. Kérlek,ha tudod,küldd át PM-ben,én már lemondtam róla,hogy megtalálom.
Van egy X-18 hoz tartozó második kódom,aminek viszont a vége vagy 3 vagy pedig 8-ra jön ki,feltételezem ,ez nem azonos amazzal,ami a veres-erdei bungalowt nyitja.

Karakterkészleti gondok megoldva. Sajnos a szövegek régebben kissé, összekuszálódtak..... Eredeti szövegfájlokra szükségem lenne.

Félig-meddig.
A hivatalos oldalán meg lehet nézni,hogy hol tart és le lehet tölteni a még fordításra váró részeket.

Nos befejeztem. Nagyon király a mod nagy köszönet érte! Dezo, ha egyszer élőben találkozunk vendégem vagy egy sörre: aki két ilyen STALKER modot készített az megérdemli :). (Priboi meg az Oblivion Lost amit szintén végig vittem )

Egy észrevételem lenne csupán. Amikor két alkalommal megkapod az X vírust sztem túl rövidek az idők... ha nem olvasod a guide-ot akkor meglátásom szerint esélytelen a dolog. Vagy csak én vagyok ügyetlen :).

Volt 4-5 alkalom + a vírusok amikor a guide-hoz fordultam de ez az én türelmemen és ügyességemen múlott. A sarcofag-ban jól elrejtetted a ládát :). Az is jó volt amikor a végén a katonai raktártelepen mindíg egy kissebb Monolit hadseregen kellett átverekednem magam, hogy eljussak a Vörös erdőbe.

J.Ó. V.O.L.T. !

Egy zöld ház van a jobb felső sarokban az mit jelent?Hova kell menni, a térképen sehol nincs rá ikon..

Ha minden igaz, aludni kell!
Úgyhogy hálózsákot elő. Ha van.

Bocs. Megkeveredtem.
Ha nem hálózsák, akkor ha jól emlékszem oda kell menni pl Wolfhoz a kordonban, hogy aludhass...Ja és beszélj más karakterekkel is ment közben, mert másnál is lehet úgymond aludni. De lehet megintcsak keverem. Általában ez a 2 lehetőség van a modokban, csak már jópár kipróbálás után összekeveredtem :/

Vissza
Top Alul