S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Gery!
576-ban szerintem már rég nincs, webet feltúrtam érte elég komolyan.. jelenleg két opcióm van.. valaki árul egy használt példányt veszprémben 3500+posta.. vagy osztrákoktól hozna át egy emberke egyet, és azt postázná el nekem ő írta hogy onnan szerezte magának. olyan 4000pénz körül lenne úgy..
a legjobb nekem is az lenne ha tényleg találnék pesten én is 2000 pénzért.. ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában dobjon kispirost, megköszönöm. :)
Lehet érdemes lenne nyitni egy "Honnan lehet beszerezni eredeti Stalker SoC-ot.. " topikot :D

Hát, ahol én vettem, ott az volt az utcsó példány :) De amúgy nem hülyeség egy ilyen topic:)
Szerintem mindíg lesz legalább egy ember, aki meg szeretné venni az eredetit DVD-n. Jobb is az, mint ha illegálisan törtet töltene le :)

lehet a cdproject lehozza a shoc-ot is , mer lengyelországban már van :D

lehet még is lesz magyarítás :)

viszont 1 ember még jöhetne segíteni, aztán akkor kb pár nap meló csak. én jim-re gondoltam, mert őt tudom hogy tud angolul. de ha nincs kedv az sem gond, nem erőszak a diszkótor.

Na az jó, hogy-hogy belevágsz Dezo a fordításba? :) Ha tudnék jól angolúl, én tuti segítenék, de már rég tanúltam angolt, meg elvették a kedvemet tőle anno :(

dezodor":89hvkdye mondta:
lehet még is lesz magyarítás :)

viszont 1 ember még jöhetne segíteni, aztán akkor kb pár nap meló csak. én jim-re gondoltam, mert őt tudom hogy tud angolul. de ha nincs kedv az sem gond, nem erőszak a diszkótor.

ha lenne időm akkor jönnék , ha tudok várni október végigig akkor ok :D

priboi story magyarosítás? :D dejóóó lenne :D kíváncsi vagyok erre a modra de mivel tudom hogy nem csupán mászkálni és lőni kell benne megsem próbáltam :)

Na, hamarosan folytatni próbálom a probi storyt, örömmel jelentem, sikerült szereznem bontatlan eredeti ShoC-t :)

Én rendeltem nála snipert, de a Maxnak a sniperét kaptam meg. :wink:

ha többször rendelsz, lehet hogy megkapod a vintorezt, aminek a neve priboi, viszont az angol fordításban már más nevet kapott, mivel a priboi oroszul surf-ot jelent, ezért a legtöbb angolosításban Surf-nek irták a kis butuskák. :)

Majd megnézem, de nincs elég pénzem, hogy agyba-főbe sniperokat rendeljek. :D

Mert nem akarok visszaolvasni 45 oldalt és mert angolul nem tudok, ezért leszel olyan kedves, hogy elmondod, mit kell tennem ahhoz, hogy a mod elinduljon?

SoC 1.0004 + Priboi Story 1.1 + Priboi Story 1.1.3 Update for 1.0004. Minden ott van a moddb-n. Ha 1.0005-ös patched van, akkor majd a Priboi Story 1.1.3 Update for 1.0005 patchet szedd le.

viszont ha nem tudsz angolul, akkor ez felejtős, mivel rengeteget kell olvasni, és minden infó ami tovább visz a sztoriban az le van írva vhol, vagy vki mondja (angol nélkül képtelenség végigjátszani, sőt játszani is)

Nem képtelenség, mert ha jól tudom, van nektek egy végigjátszásotok is valahol, bár tény hogy nyomozni sokkal érdekesebb, izgalmasabb.

Vissza
Top Alul