S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Hát van benne vmi de legalább tudod fejleszteni angol tudásodat. Igaz ha németes vagy akkor jobb lenne a magyar az igaz

de jó lenne ha csak az egészet bemásolnánk a google fordítóba és kész :D csak sajna még van mit fejleszteni rajta :|

dezodor":py6e79ix mondta:
MP?

nemtom voltak páran itt fórumon, akikkel vitáztam jókat, mert enyhén szólva viccesre sikerült a fordításuk, ha olyan szintű lenne priboi is mint a shoc magyarítás, vagy egyéb mod magyarítások, akkor inkább nem kell... :) (sokan ezért nem vállalják be, volt aki csinálta, de mondtam neki hogy, ha használ a soc magyarításból, akkor az kuka lesz, így inkább belesz*rt)

:lol:
Hát ja, elég gányak a soc és ol mod magyarítások. De hidd el, a priboi fordításába csak azért nem lehet belekötni, mert nem létezik. Ha nem teszel ki semmit, akkor nincs mit megvitatni... Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy szerinted milyen lenne egy igazi, nem vicces, "priboi szintű" magyarítás? :D Na, csak úgy elméletben persze, de tényleg érdekelne, lehet hogy meg is fogadom a tanácsaidat a legközelebbi játékfordításomhoz.

Mekkora szövegről lehet szó? Mármint kb.hány szavas?
Egy tömörített fájlban meg lehet kapni az egészet?
Van pár angolul tudó ismerősöm,akit esetleg megkörnyékeznék,mert úgy látom,nem készül el soha a magyarítás,és én meg szívesen játszanék ezzel a moddal. hmm

rayder":1ftu5iez mondta:
esetleg ez utalás? :roll: van valami fény talán ott a végén..

Dehogyis, nem a stalkerre, és nem a priboira gondoltam. Csak egy jövőbeli, elméleti játékfordításra. :roll: Ahhoz hogy lefordítsak egy játékot, szeretnem kéne vele játszani, de már rég nem stalkerezek. A stalker szerintem már lefutott dolog, szinte nincs is érdeklődés iránta, és ezen a CoP se fog változtatni. Halott az összes fórum, ruszkiknál is, meg mindenhol, említésre méltó modok nem készülnek régóta.

Nem értem.Az előbb még ezt mondtad:"...szeretnem kéne vele játszani, de már rég nem stalkerezek.."
Már nem szereted a játékot.

pfff... nem játszom már a stalkerrel, de csak azért, mert a vanillát és az összes modot meguntam. Nekem a soc volt az igazi stalker, a cs-t utálom, de ha jönne valami új és jó, és ha megvan benne a soc feelingje (és az, ahogy én elképzeltem valamikor ezt a játékot), akkor természetesen leporolnám a stalker dvd-met.

stalker nekem sincs fent a gépemen , én jómultkor meguntam az egésszet , aztán pár hónap mulva megint előveszem kijátszom magamat vele , és megint törölöm , majd a lost alpha na az lessz valami :wink:

Na akkor majd lehet olcsón venni használt eredeti SoC DVD-ket.. mert a városban kb már nem kapni :(
Priboi-al meg nem idegesítem tovább magam amig nincs meg eredetiben mert bugos mint állat.. :(

há' én nemtom, már láttam egyszer-kétszer, hogy "bugos mint az állat" aztán amikor rákérdek, akkor habogás, meg "jahát 1éve amikor így meg úgy..." vagy végül kiderül, hogy nem jól lett felrakva ...stb.

elmondanád hogy érted azt, hogy "mint az állat" ? ha rendesen felraktad ahogy kell (a javításokkal együtt), akkor 1 darab kilépés nincs benne, és nem is lesz. :)

azt tudom, hogy neked 1.0006 van fenn, meg a priboi javításokat sem tetted fel, de így muszáj azt mondanom, hogy "így jártál" nem tudok segíteni. a patcheket azért raktuk ki, hogy kijavítsuk a hibákat, meg rakjunk belem ég 1 rahedli extrát. 1.0006ot meg felejtsd el, bármelyik moddal is akarsz játszani, max 1.0005 legyen fent.

Én végigtoltam a Priboit, egy bug nem volt benne. Én mikor felraktam kb fél éve, akkor az akkori legújabb patchre tettem fel, még menteni se lehetett benne, átmenni másik pályára végképp nem. Az 5-ös Patchel hibátlan volt.Az ment, mint az állat :)

Jó, nézd.. nincs eredeti Stalkerem, nem is kapni a városban jelenleg kb.. 1.0005-ös patchoz meg nincs krekkem, a warez említéséért meg szerintem még meg is ánuszolnak engem itt most...

ez van, majd akkor foglalkozom a témával ha meglesz hozzá az alap.. addig nem stresszelem magam..

Eleinte nekem se volt, de rástartoltam az 576kbyte-ba, és megvettem 2000-ért:)
Ha valaki szerez nekem egy gyűjtői kiadást, én eladom neked egy 1000-ért :) :)

[mod]Off jelölés... - Tibi[/mod]

nemetektol meg most is lehet rendelni gyujtoit, asszem mon is lattam multkor vhol amikor kutattam utana. mert nekem se gyujtoibe van meg pedig kene. bar lehet aztan inkabb gyartok hozza sajatkeszitesu limitalt(1db) gyujtoi kiadast :D :D :D :D :D

Hát, jobb az, ha megvan úgy az egész ahogy van. Nem tudom, a gyüjtői kiadás nálunk magyar kézikönyvvel, meg mindennel volt, ahogy a CS is?

Vissza
Top Alul