S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Na most jutottam el oda hogy ELEGEM VAN!!

Átváltott nekem ez az 1.1 priboi story JÁTSZHATATLANba.. gyakorlatilag 5 percet játszok, és kilép a fenébe... bughalom lett az egész.. onnantól hogy kilőttem mindenkit a Freedom bázison.. megjelentek a mutánsok.. na attól a pillanattól kezdve 5-10 percenként fagy, kilép, lerohad, mindent csinál csak NEM MEGY!!!!!

djsilent: nekem nem fagy ki 1.5 patchel még fix nélkül sem fagyott ki. De lehet hogy a honosítás miatt szarakodik szedd le és nézd meg úgy.
Blindmouse: Milyen patch van fent? És melyik fix. Mert ha nincs fent fix akkor az lehet hogy nem másoltad át a patch nevezetű mappából a megfelelő verzióhoz az abban lévő fájlokat. Vagy rossz fixet szedtél le

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

Blindmouse!!! örülj neki legalább nálad elindul nálam behozza a menüt ha be akarok tölteni vagy újj játékot akarok kezdeni kilép :evil:

köszi vic

vic. 1.0006 van fent a stalkeren.. és sima priboi 1.1 ezt az új fixet nem tettem fel mert nincs kedvem előlről kezdeni..
konfigot nem változtattam, csak monitort, meg felbontást..

Blindmouse, most olvasom hogy bajod volt. Esetleg, ha elolvasod a readme-t még a legeslegelején, akkor megspórolsz magadnak pár kiégést...

A kilépésnek 2 oka lehet, mindkettő origi shoc hiba, és ki lettek javítva. a patchek kint vannak 2008 szeptember óta ( vagyis augusztus 2x ) ... gondolom nem azóta játszol :)

A legújabb patch, a 03-as pedig magában foglalja az összes eddigi patchet, plusz ad pár extrát a dolgokhoz, szntem megérnéé, ha már ennyit belefektettél :D

te tudod.

Blindmouse: a fixek 1.0005 patchre vannak kidolgozva és nem 1.0006-ra. inkább tedd vissza 1.0005-re és akkor nem lép ki. Volt még egy két embernek akik 1.0005-ös patchel volt fent a mod viszont alalpból 1.0004 patcre volt és nem szedték ki a nagybetűs Patch mappából a 1.0005-ös patchheza system fájlt hogy induljon és ezért nekeik is foylamatosan kifagyott. Én ezzel arra akarok kijukadni ha végig szeretnéd vinni a modot akkor tedd vissza 1.0005-ösre a verziót és szedd le hozzá a rá való fixet is.

az 1.0006-os patch csak multiplayer-re jó az egyjátékos mod-ot elbaxja
1.0005 működnie kéne :idea:

1.0005 Stalker nem volt hajlandó elindulni semmilyen körülmények közt.. 1.0006-al meg igen..

A sima SOC-ot mindenféle patch nélkül nyomtam végig..

ha meg downgradelem nem kevés melóval a SOC-ot és futni is fog.. akkor felteszem a fix-et és kezdhetem előlről... kezd elmenni a kedvem az egésztől.. :/ pedig eddig nagy hangulata volt a dolognak. a hideg futott végig rajtam, pedig nincs az a horrorfilm ami engem leakasztana :(

Eredetivel játszol? Ha igen akkor lehet hogy a játékot kellene újra tenned és megpróbálnod újra fel patchelni 1.0005-ig vagyis tedd fel az 1.0001-t, 1.0003-t , 1.0004-t és végül az 1.0005tnekem nem lépett és futott is xpn,vistán és rcwin7-en sincs semmibaj vele.

de ha letörlöd mindent törölj utána a játék mappájából a mentéseket kivéve
és 1.0004-es patchel próbáld meg

Vic, nem eredeti. de már kezdek ott tartani hogy megveszem, csak 6 órányi keresés után találtam egyetlen helyen ahol kapható még.
de tippeket elfogadok még ezügyben :)

Hali!

Van egy kis gondom. Elkezdtem játszani a Priboi sztorit, de sajna minden játék betöltésnél következetesen kressel az engine. Méghozzá a belépés a zónába résznél.

Fenn van az 1.004 patch, az 1.1 és a 3. fix. így is csinálja.

Plusz valahol lennie kellene egy barna aktatáskának, de azt sem találom. Egész az elején járok még.

Ezt mondja a bugkereső:

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "G:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 001B:01157CB5, xrDebug::backend()+165 byte(s)

Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
Line : 73
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil

Remélem ez segít valamelyest.

MOD:

Énkérekelnézést. Az 1.005 van fenn. Telepíthetem újra az egész cuccost. lol2

dezodor!

Jogos a kritika. Már folyamatban a telepítés, úgyhogy friss telepítés lesz. Majd jövök az eredménnyel.

Mod:

Végre sikerült! Köszönöm a segítséget. Tölt és ment szépen.

Viszont az tényleg súgjátok meg, hogy hol a barna aktatáska mert én nem lelem. :D
[blocked door house.]

Mod2:

Na ez is meglett. Tiszta kalandjáték így. Én szeretem a kalandjátékokat. :D

dezo az embered lemagyarosítja akkor vagy nem? mert mondtad hogy valaki elkezdte, csak már olyan rég nem hallottunk róla. HA esetleg nem érne rá a segítséged, akkor talán hannibal kingmegcsinálná.
Legalábbis múltkor még mondta hogy megcsinálja de, lehet azóta már ő sem fog ráérni, sőt elég rég nem láttam fent a fórumon. Sajnos az MPseket nem érdekli:S

MP?

nemtom voltak páran itt fórumon, akikkel vitáztam jókat, mert enyhén szólva viccesre sikerült a fordításuk, ha olyan szintű lenne priboi is mint a shoc magyarítás, vagy egyéb mod magyarítások, akkor inkább nem kell... :) (sokan ezért nem vállalják be, volt aki csinálta, de mondtam neki hogy, ha használ a soc magyarításból, akkor az kuka lesz, így inkább belesz*rt)

----------------------------------------------------térválasztókő---------------------------------------------------------

imént kaptam 1 újabb képet... priboiról:

http://chernobyl.extra.hu/story_of_priboi.jpg

de valaki valamilyen magyarosítást csináljon már hozzá :( úgy szeretnék vele játszani de ha ilyen sok infó gyűjtös akkor azért jobb magyarul :(

Vissza
Top Alul