S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

nem volt a helyén
csak ott a ládában találtam róla valami dokumentumot :evil:

Én sötét völgyig jutottam el ugy hogy minden meg lett. Ott már teljesen a Gameguidra kellet hagyatkoznom. Sőt utána is sokszor előkaptam, hogy mindent sikerült-e összeszednem, Szóval elég dugdosósra sikerült:D
Dezó neked meg a következő ilyen mentés közbeni kilépéskor megpróbálok LOG-ot bemásolni, de ha megint ilyen "jó fiú" lesz a kilépés, akkor mi a t ökömet lehetne ezzel kezdeni?

nemtom, viszont most készülget 1 kis update a 1.1-hez, mert páran vállalkoztak rá, hogy javítanak a dolgokon.

küldtem nekik 1 packot, amibe van pár okosság, aztán ha végeznek, akkor kiteszem afféle 3rd fix-ként, viszont új játék kell majd hozzá.

a lista a javításokról és egyebekről még nem végleges, ezért nem is postolom :)

Szólj rájuk, hogy csináljanak ilyen kis plussz pakkot az 1.0005höz ahogy te is tetted. Mert sztem fele banda 1.0004 el másik fele meg 1.0005 el nyomja. Köszi ;)

a magyarosító hőseink 8) hogy állnak? Volt idejük dolgozni? :lol: Már nagyon várom meg-hajol

egy kisebb interjú egy olasz magazinban a mod-ról

0-pag11.jpg

http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=346

Gyorskérdés:
A távcsöves mosin-naganttal hogyan lehet célozni? A távcső fekete :S

MauZZer fel kell hozzá raknod a fixet mert csak úgy működik meg csak akkor lehet red forest sheltert kinyitni mert rossz a kódja és csak a fixel működik.

így van, ahogy vic mondja.

sőt, akkor megragadnám az alkalmat hogy postoljam a 3. fixet is:

Priboi Story 1.1 - the 3rd update

tudnivalók:

ez a fix pack magában foglalja az összes eddig megjelent fixet a priboi 1.1-hez, tehát ha most szeded le először a Priboi Story 1.1-et, akkor elég csak ezt feltenni hozzá, a 2. fixet nem kötelező!

-------------------------
changes list: 07.31.2009.
-------------------------

Pár fix NatVac segítségével és észrevételeivel:

- javítottuk a shoc alaphibáit, tehát nem fog agropromban és militaryn kilépni
- script fixelve militaryn
- pár fegyver leírása frissült + hangkorrekció
- ha fegyvert találsz hullánál, mostmár elég nagy valószínűséggel töltény is lesz a fegyverhez
- az npc-k mostmár nem fogynak ki a töltényből (hüje ötlet volt úgy néz ki)
- pár hang fixelve
- tűzhely + stalker probléma megoldva kicsit viccesen, de műxik
- rosz volt 2 ecolog mellékküldetés, fixelve
- Dunin's Ammo mod (by IG2007) hozzáadva

Plusz dolgok:

- editált kereskedő árak
- kereskedők és stalkerek nem fognak mostmár venni ellenszert tőled
- x18-ban rosz volt az ellenszer pozíciója, mostmár a ládában van a hűtő mellett, de máshol is van
- a kicsit idiótán kinéző sárga virágokat lecseréltük
- kordon és agroprom fűje teljesen újra lett kompilálva, normál fűméretekkel (nem textúra edit!)
- csomó object törölve lett a spawnból
- a szarkofágból töröltük a kék wishgranter logót, mivel a kő már nincs ott
- töröltük a tüzet a tetőkről stancián, és legtöbb égő repülőgéproncsnál a többi pályán is
- stancia másik oldalán törölve lettek a generátorok kék fényei (mivel azt már kikapcsoltuk a shoc sztoriban)
- a forró levegő effectet kikapcsoltuk a stancia másik oldalán, mert sok gépet gallyra vágott

-------------
installálás:
-------------

1. először rakd fel a priboi story 1.1-et:

download: http://stalker.filefront.com/file/PRIBOI_STORY;93263

2-A. utána priboi story 1.1 FIX3 for 1.0004:
download: http://chernobyl.extra.hu/priboi_story_ ... 1.0004.zip

2-B. de ha neked az 1.0005 patch van fent, akkor hagyd ki az 2-A lépést, és használd a priboi story 1.1 FIX3 for 1.0005 -et:
download: http://chernobyl.extra.hu/priboi_story_ ... 1.0005.zip

3. Kezdj új játékot!

Ha már fentvan a Priboi Story 1.1 + a 2-es fix is, akkor csak felrakod ezt a 3-as fixet, és új játékot kezdessz, kb ennyi.

--------
Credits:
--------

- Mialatt gőzerővel dolgozunk a Lost Alpha-n, köszönjük NatVac-nak hogy segítkezett a 3-as fix létrejöttében (másképp nem lett volna)

- Dunin Ammo Agregation mod by IG2007

- Lee28 & Kaidonni a tesztelésért

Code:
a kicsit idiótán kinéző sárga virágokat lecseréltük

Kár... Én szerettem azokat a sárga virágokat.
Bár lehet hogy ízlésficamom van :D

nem tűntek el... kordonban és agropromban ismét vannak.

röviden is tömören, a játék a level.details-gól olvassa ki a cuccost a fűhöz. a build.details.dds csak 1 textúra hozzá amit szinte minden mod editált már a priboi óta. viszont az nem volt megfelelő, mivel az a textúra csak arra jó, hogy a már meglevő level.details-ban elvő objectekre új textúrát húzzon

ez a virág esetében csúnya volt, mivel az 1ik másmilyen formájú fűre volt ráhúzva, és így ugyanakkora volt mint a többi fűfajta, pluszban még csúnya is, mivel ezek a virágok kb harmad akkorára lettek kitalálva.

nos ez javítva lett. mostmár nem a textúra lett editálva, hanem maga a fű lett újrakompilálva kordonhoz és agropromhoz, így normál méretűre be tudtuk lőni a virágokat is, és egyéb más fűfajtákat.

szemléltető kép: http://chernobyl.extra.hu/csak_egy_pelda.jpg

remélhetőleg egyre több mod fog majd figyelmet fordítani ezek javítására, mint ahogy az a priboi után is történt...

Most belevágtam a játékba, ismét egy kérdés:
Mi a halál az a "ház" ikon a jobb sarokban? Közben a PDA villog egy "have_a_nap3" felirattal, de most már "have_a_nap2" lett :D Megvárom a választ, nem akarok elcseszni semmit sem :D

hiányzik 1 szöveg kb :d (take a nap kb annyit takar hogy pihenj)

a lényeg az, hogy szól ha fáradt vagy, és akkor aludni kell. 3. figyelmeztetés után elalszol bárhol vagy. ekkor ki tudnak rabolni, szal nem érdemes húzni az időt. menj vmi faluba ahol sok npc van, vagy legalább pár van akik neutrálok, azt ott tudsz aludni bárhol házakban, vagy szabad ég alatt.

Szpásszíbá, szpásszíbá :D
Sajnos meglátszik, hogy életemben nem tanultam angolt :S

Dezodor: Köszi, értem! Azt hittem már eltűntek, hiányoltam volna a sárga virágokat a játékból:)

Én is elkeztem újból és ezzel a patchel már jobb. Ja jó tanács aki most kezdte el és nem jött rá hogy ha zombit lelövöd utánna szúrkáld késsel a fejét könnyebben meg hal.

MauZZer":wtd9wum4 mondta:
Gyorskérdés:
A távcsöves mosin-naganttal hogyan lehet célozni? A távcső fekete :S

Át kell írni a gamedata\config\weapons\w_m1891_30_scope.ltx fájlban levő scope_texture=xyz sort. Az xyz helyére értelemszerűen egy textúrafájl kell, pl:
scope_texture = wpn\wpn_crosshair_pso1m1, vagy amire akarod. A scope textúrák a gamedata\textures\wpn mappában vannak.

Részemről is egy kérdés:
hogy tudom beállítáni, hogy a karakterem ne csúszkáljon a nem vízszintes felületeteken lefelé, pl tető, domboldal?

Vissza
Top Alul