S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Na tök jó, hogy befejeztétek végre és mindenkinek tiszta, hogy még most nincs madzsar nyelv. Na az én kérdésemre van valakinek megoldása??? Hmmmm? esetleg dezó ha olvasod, talán neked lehet valaami tipped. Köhi

magyarosítás készül hozzá de én nem tudok semmit arról hogy hogy áll

most ket dolgot fogok megmondani

1, OLVASSATOK VISSZA PAR HOZZASZOLAST ES MINDENRE VALASZT KAP MIDNENKI!!!!
2,AZ ANGOL EGY VILAGNYELV ES SAJNOS MAGYARORSZAGON NEM SOKAN BESZELNEK ANGOLUL, EZERT MEG KENE TANULNI VAGY SEMMIRE NEM FOG JUTNI AZ ORSZAG!!!!!!

Na jó kreatív próbáltam lenni és megkeresni mert nem nagyon vágom az ilyen dolgokat. De miben keressem és miből másoljam ki belőle a neked fontos infokat? Előre is köszi és bocs hogy tuskó vagyok az ilyen szintű dolgokhoz...

ahol a képeket is menti a játék, ott 1 log mappa, és abba a log, aminek az alján van a fatal error rész, és az kell :)

kb itt: c:\documents & settings\all users\documents\stk-shoc\logs\xray_neved.log

ui: sose írd le saját magad mások előtt :) rontja az önbecsülésed.

Na úgy látom minden megoldódik:) Amúgy meg szerintem 1 nyelvet tökéletesen nem lehet megtanulni. HA talán kimennék és ott élnék akkor tudnám megtanulni rendesen. Nem tudom hogy mikor éremel azt a szintet hogy angolul gondolkodjak.(Tehát ne fordítsam amgamban magyarra)

Tiger te már 3 nyelven legalább tudsz:P LEgalábis svédes a neved és ha jól látom onnan is beszoktak jeletnekzni:P Ki lakik flordiában?:D

Az önbecsülésemmel sose lesz baj:D Azt viszont tudom, ha valamit nem tudok azt meg kell kérdezni, mert magamtól nem fogok rájönni. Itt van amit találtam. fatal errorig el se tudott jutni:D
emiatt a szinkronizációtol bemásaltam inkább
CLIENT: Synchronizing...
* phase time: 8 ms
* phase cmem: 288848 K
* [win32]: free[924472 K], reserved[189660 K], committed[982956 K]
* [ D3D ]: textures[368155 K]
* [x-ray]: crt heap[288848 K], process heap[519819 K], game lua[20050 K], engine lua[209 K], render[4050 K]
* [x-ray]: economy: strings[20636 K], smem[28286 K]
* MEMORY USAGE: 294972 K
artefact [af_night_star12135] spawned a zone [zone_mosquito_bald_weak] at [1415.139038]
- !!!processing_enabled ->destroy_queue.push_back af_night_star12135[12135] frame [157559]
- Disconnect
CScriptEffector::~CScriptEffector() called
- Destroying level
DestroySingleton::RefCounter: 0
Input: 1
Config-file [c:\documents and settings\all users\dokumentumok\stalker-shoc\user.ltx] saved successfully
Destroying Direct3D...
* RM_Dump: textures : 0
* RM_Dump: rtargets : 0
* RM_Dump: rtargetsc : 0
* RM_Dump: vs : 0
* RM_Dump: ps : 0
* RM_Dump: dcl : 0
* RM_Dump: states : 0
* RM_Dump: tex_list : 0
* RM_Dump: matrices : 0
* RM_Dump: lst_constants: 0
* RM_Dump: v_passes : 0
* RM_Dump: v_elements: 0
* RM_Dump: v_shaders : 0
refCount:pBaseZB 1
refCount:pBaseRT 1
DeviceREF: 1
Ráadásul 4 logfájl volt amiből 3db 0 megás és tök üres. :D
Meg van 1 mdmp file. Hát kb ennyi. Kiváncsi vok ebből mit hámozol ki:D

rayder":13u72t24 mondta:
Na úgy látom minden megoldódik:) Amúgy meg szerintem 1 nyelvet tökéletesen nem lehet megtanulni. HA talán kimennék és ott élnék akkor tudnám megtanulni rendesen. Nem tudom hogy mikor éremel azt a szintet hogy angolul gondolkodjak.(Tehát ne fordítsam amgamban magyarra)

Tiger te már 3 nyelven legalább tudsz:P LEgalábis svédes a neved és ha jól látom onnan is beszoktak jeletnekzni:P Ki lakik flordiában?:D

a nevem nemet, es en szoktam bejelentkezni svedbol, floridabol meg talan vmi eltevedt ember aki poenbol bejelentkezett vagy pedig csak azert jelentkezett be h spammoljon

Fura pedig az Ö svédben szokott lenni. Königseggröl gondoltam hogy az, de htá akkor tévedtem. (az egy autó)

igen a svedben van Ö betu, viszont a kiraly az "kung". egyebkent ha vkire vmi csunyat szeretnetek mondani akkor mondjatok ra azt h "kanyar"(svedul a kanyart ugy mondjak h "K U R V A"). a Königsegg pedig szep auto. az az erdekes h itt ha csak felmesz a palyara es autozgatsz minimum talalkozol 20 sportautoval, regi 1930 evekbeli autokkal, benzintemetokkel, stbistbi

jaja:) de úgy tudom 140mFt 1 darab és 1 év mire elkészitik neked:S NEm baj majd oylat is veszek meg 1 Fearrarit:) 2 év múlva:D De az is 50Ft:S Kitudja menniy eklsz addigra:S

most kezdtem el az első főküldetést megcsináltam utána valami dokumentumot kéne keresni de nem mutatja meg hol van mit tegyek nem1 :?:

akkor gyakorlatilag elhagyhatom kordont :D :?: amúgy már találtam két dokumentumot

Vissza
Top Alul