S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

hát én nemtom innen eldönteni :D csak annyi lenne a lényege hogy a priboi gamedata-ja legyen a shoc mappájába. a patch-ben levő gamedatát rámásolod az alap priboi gamedatájára és felülírsz mindent.

ezek után fsgame.ltx-be át kell írni a game_data sornál true true -ra (mindkettő legyen true)

aztán új játék és megy. enélkül semmiképp nem fog. én is arra tippelek hogy rosszul másolod a cuccost, másolgatás helyett inkább nézd meg mit másolsz. nem mindenestül kell dobálni a cuccost, csak a gamedata mappa kell.

Hát ez nem fog működni:S a launchnal mindig kilép mind1 valaki eltudna küldeni egy eredeti fsgame ltx fájlt mert már dühömben mindent true ra át írtam:D KÉne hogy mi a false

$app_data_root$=true|true|C:\|Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| true| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| true| $game_data$| spawns\
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\
$game_levels$ = true| true| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_scripts$ = true| true| $game_data$| scripts\
$game_config$ = true| true| $game_data$| config\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$| downloads\
$mod_dir$ = false | false | $fs_root$ | mods\

tudom hogy csak a gamedata nal kelelt átírni:D

rayder, nagyon sajnálom, nem tudok segíteni. amiket átírtál csak gondot okoznak, csak a game_data sort kellett volna. még utoljára, nézd meg a logot (c:\documents & settings\all users\documents\stlk-shoc\logs\), miután kilép a játék, és a fatal_error részt másold be ide (legalján van a lognak), akkor megnézem mit másoltál rosszul.

CaptainFlippy, szerintem kicsit elnézted a topicot :D

Nem tudom mi lehet a baj. Próbáltam neked felvenni frapsel:D De maikor elindítom ki se ad semmit befagy:D Na az OBlivion lost mod2.2 megy rajta. Ezek után most raktam rá meignt a priboi
és msot valami server startingal lép ki lol2 szétnéztem a gépemen. Lehet az kutyul vlamit. A programok telepításe/törlésében a clear skyhoz az volt még kíírva hogy 1.0004 patch javítva lol2

Végül a hiba:FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:36: attempt to call field 'game_version' (a nil value)

hát a crash log azt mutatja, hogy a játék verziók nem 1eznek. a priboi alapcsomag az 1.0004hez készült. most látom neked 1.0005 van fenn, tehát a priboi gamedatát frissíteni kéne a priboi 1.0005 update cuccal :)

1.0005 patchhoz:
http://stalker.filefront.com/file/STALK ... y_11;93629

lehet tegnap rosszul másoltad bele a fájlokat, mivel a patch nem 1ből gamedata-t tartalmazza, hanem 1 másik mappába van az benne. ha kitömöd a patchet és a Priboi_Story_1.1_FIX2_FOR_1.0005 mappástól másolod bele a priboiba akkor semmit sem érsz el vele :D

k**va 1xű, figy: a priboi gamedata az gondolom megvan. benne van a játékba (stalker főkönyvtár és benne a gamedata) tisztán, és nem vegyítve másik modokkal. ha eddig ok, akkor kitömöd akárhova a priboi 1.0005 updatet (amit linkeltem), és abból a gamedata mappát ugyanúgy bemásolod a shoc főkönyvtárába, és amikor kérdi hogy felülírod a régi fájlokat, akko igent nyomsz. ennyi lenne. azt új játék és megy.

magyar shoccal nem fog menni, minden angol nyelvű benne, magyarítást nem tudok készíteni időhiány miatt, akik elkezdték fordítani, mind besokalltak tőle (mindenféle okokat kitalálva léptek le) :D nem 1xű, és unalmas is csinálni ez tény.

az biztos hogy lost alpha már installeres lesz, és db fájlokba lesz minden, még a patchek is, szal képtelenség lesz rosszul feltenni.

Tudom, hogy nem témába vág, de mennyire lenne nehéz egy cooperative modot megcsinálni a S.T.A.L.K.E.R.-hez? Valahol annak idején olvastam, hogy eredeti tervekben benne volt, hogy lesz coop menü is a játékba. Szerintem elég sok embernek tetszene, ha csapatostúl lehetne a S.T.A.L.K.E.R.-t végigvinni. Akár a Priboihoz is jó volna egy ilyen, nem gondoljátok? :)

ÁÁ bárhogy próbálok magyaítást intézni nem jön össze:S "HA az a nem hivatalos magyar mod akkor nincs sok esély rá" választ kaptam:S Tudom én hogy rosszul fogalmazok,de "2 magyar is fejlesztette"
mondat miatt már maygar mod :?:

Rayder@ nem az a lényeg hogy 2 magyar is fejlesztette hanem az hogy mások is akik nem magyarok olvass kicsit vissza és légyszives a 60 szor kitárgyalt kérdéseket nem feltenni 61 edszer hanem visszaolvasni...
egyébként KönigsTiger irj rám egy PM et hogy hol tart a magyaritás, és hogy mit kell még leforditani, mert lén megcsinálnám csak hogy az angolul nem tudó nép befejezze a sirást a magyaritásért...

Na akkor mielőtt leszidná. Hogy mentél átt éretségin ha szövegértésed nulla? Ezt váalzolták ha nem láttnád nem kérdeztem. kb 2 hónapja járok ide és el olvastam az összes fórumot az elejétől ahogy kéne nem úgy mint te aki azt se tudja hogy königs befejezte!! Tehát ha befejeznéd akk dobom a cuccust mert neekm is megvannak a főb fájlok. Van benne valami kosipce amit ha kitörlök akkor jó
nem tudom minek van benne a fájl nevében. majd emglátod. illetve kéne hozzá 1 technikus mert hiába írtam át a localizitonban hogy hun meg cseétlem fel benne a 2 írás modot. akkor nem indult le:S

Mármint königs nem végig csinálta meg de már nem fogja.

Nem értelek.A hozzászólásodból úgy értem,hogy nem működik a honosítás,ami meg van neked.
Hannibal King be akarja fejezni.Mit akarsz még?

"Maverick" is dolgozik rajta, bár megkért hogy ne mondjam meg, mert lehet nem jut semmire, és feleslegesen ne várjunk rá. azért érdemes felkeresni emailben, hogy jutott -e vmire, mert ha igen, célszerűbb azt folytatni.

NIncs befejezve. Csak a fele a LÉNYEGNEK. Na mostatnol csak tő mondatba besszélek hogy megértsétek. Ezenkívül befejezheti.

Hááá. belekezdtem megint egy régi mentésbe, mert anno nem találtam meg sok dokumentumot. Közben leszedtem a segítséget, ami nagyon szép és jól meg lett csinálva! Grat!
Szóval a perzselőtől vissza kellet másznom a sötét völgyig, mert ott volt az első "elhagyott" papíros. És sajnálatosan tapasztaltam, hogy valami nem tetszik a játéknak. Leszögezném, hogy az uccsó fél évben nem indítottam a játékot, viszont azóta semmi konfig változás, xp ujrarakás, mod felrakás, stb nem történt. És előtte nem volt jelen ez a hiba. Szóval, nagy mennyiségű ellenség, vagy anomália közelében mentett játékot, csak akkor tudom betölteni, ha az a játék indítás utána egyből azt töltöm be. Na most ha ez megtörtént, akkor tegyük fel meg is halok a helyzet miatt, és ha be akarom tölteni ugyanezt a mentést, akkor a játék, fogja magát és visszadob a windosba. Se hibaüzenet, se semmi. Ötlet?

rayder":m4vmy5ig mondta:
Na akkor mielőtt leszidná. Hogy mentél átt éretségin ha szövegértésed nulla?
1) a szövegértésemmel nincs semmi baj. xd
2) te fogalmazol össze vissza... xd
3) az érettségivel nincs problémám mivel szerb vagyok. xd
rayder":m4vmy5ig mondta:
kb 2 hónapja járok ide és el olvastam az összes fórumot az elejétől ahogy kéne nem úgy mint te aki azt se tudja hogy königs befejezte!!

4) kicsit régebb óta vagyok itt, és Tudtommal nem fejezte be. xd
KönigsTiger":m4vmy5ig mondta:
hat kerlek a magyaritas anno meg marcius kornyeken leallt.... de foleg parbeszedek vannak hatra
5) nem fogok elnézést kérni még ha hibáztam is, az nem rám vall xd
6) miért nem tanulsz meg angolul akkor senkinek semn kellene neked magyaritást késziteni... :evil: xd

na szeritenm ne veeszekedjünk:D Borzalmasan fogalmazok amúgy meg azt akrom leírni megpróbálom érthetően:Tiger elkezdte de abbahagyta. Nem fejezte be végig. Remélem érthető tehát félbe van haygva:D Angolul meg tudok nagggyábol épp most vizsgáztamXD De azt szarhatom 1 év tanulás után ha nem ismerem a szvakat.:S

És mindenkinek megköszönném ha megcsinálná:)

Vissza
Top Alul