S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Valaki le tudná írni, hogy ezeket a fajta gránátokat hogyan lehet használni?
090517_01.jpg

Bárhogy próbáltam, nem sikerült.

ja akkor nem mukodik abba se csak a bulldogba muxik. kicsit tenyleg ugy nez ki mint a masik granat(nem a vog25 vagya m209es),

magyaritasrol meg csak annyit h: lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1 lövés1

Na sikerült végig olvasnom az egész topicot :P Picit levoltam maradva. Egyetlen kérdésem lenne a fixeket mind fel kell rakni(2:D) vagy csak a 2.-at?

Amilyen verzio a stalker !
A 2 közül azt a fixet nyomd fel,amilyen a te stalker verziod is !
Tehát,1.0004 avagy 1.0005 !

Hú többet is olvastam. Na most van 1.0004 re 1.0005 re fix gondolom külön. de mind kettőt fel kell rakni. Úgy értem van egy hálózsákos fix meg egy crash death fix(úgy 1 évvel eelőtt azt írták hogy meghalsnál kilép)

Update:Na elakartam indítani a modot, de a betöltő képernőynél kilép:S

figy, rakd fel a stalkert patcheld fel 1.005-re utana rakd fel a priboit(1.1-et) majd rakd fel a priobi patchet 1.005-hoz. ezutan inditsd el, mas patcheket ne rakj fel mert az gondot okoz

rayder, felejtsd el az 1.0-t, már kb 1éve kint van az 1.1, és ahhoz van patch is. ne keverd őket, mer nem fog elindulni :)

oké most megpróbálom így de előtte amikor végigolvastam úgy emlékszek inkább az 1.0004 rt javasolták. de lehet hogy azt még az 1.0 hoz mert vlami probléma volt az 1.0005 el. Remélem így már működni fog.

Én csak a 2 fajta gránáthoz szolnék hozzá: A Thunderbe lehet használni. Mondjuk én nagyon nem szeretem ezeket a gránátokat..alig sebez, nekem meg messze kell, hogy álljak, mert én bezzeg kapok rendesen belőle :)

nem megy :S Leírom mit csinálok:stalkert felrakom-->1.0004 patch---->PS1.1----> amit küldtél linket 1.0004 fix ezek után elidnítombejön am enü új játék és a priboi launch.. -nál kilép:S

beleőrülök Leírom egint résletesen mert van 1 oylan érzésem hogy vlami baromságot csinálok azért nem megy. KIpróbáltam mind kettő patchel és mindig letörlöm a stalkert mielőtt újra megpróbálom. Tehát:felrakom-->1.0004vagy1.0005 patch ezután a ps1.1 a benn lévő 3mappát ki írom a fő könytvárba(esetleg az egészet a psfő mapájával kéne vagy esetleg a mod mappába?)
---->fix2 elindítom new game betöltő képernyő objective, launch.. kilép:S Mi a fenétől lehet? szerintem rossz mapáába rakom őket:S

ja és még átírom azt a sort a fájlban

Vissza
Top Alul