S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Dejó, most vettem észre hogy cordonban a stalker faluban lévő csávótól lehet venni ppsh-t :D Szerintem remek ötlet volt beletenni ezeket a második világháborús fegyvereket. Eddig csak kettőt szereztem meg, a mosin-nagantot meg a ppsht, van több is?

Nekem a Kedvencem a P90-es, azzal lehet darálni. De egyébként a jó öreg Tundert használom :)
Amúgy előfordúlhat, hogy a P90-es erősebb, mint a Tunder?
Egyébként, ha a magyar SHoC-ra telepítem a Priboit, van, ami magyar benne :)
Viszont feltettem egy tiszta SHoC-ra is a játékot és nem Priboi a nevem, hanem szó szerint Megjelőlt. Ilyenkor mi van? :)

mondjuk nem peccselted? a p90 meg azert tunhet erosebbnek mert nagyon gyors es jo loszere van. mig thunderbol kell 5-6 tolteny exo fejre addig p90bol eleg 2-3

Patcheltem én mindent, de hiába...Mindegy, annyira nem zavar. Amúgy Jah....Thunder :)
Kimaradt egy h. Azért volt fura :)

ha fegyver akkor pkm(zombihentre), p90(emberek es allatkak ellen), dragunov(tavoli celpontra)

erre most mit lehet mondani? hany ember van meg elrejtve benne? a kep egy kitores idejen tortent azert ien a kep
ss_k_nigstiger_05-09-09_17-39-40__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dezodort ki kell csinálni, ő a Freedom vezér. :lol:

A holdas bug nálam is előjött, de szerintem egyáltalán nem zavaró, inkább kicsit vicces, elfér :) .
Cordonban az ajtóval zárható házikóban van az a kék láda amiben alapból van egy csomó cucc. Na, azt egyszerre ürítettem ki és raktam az invertory-ba, erre a láda pukkant (vagy inkább robbant) egyet és felemelkedett szemmagasságig a levegőbe és ott is maradt (és persze használhatatlanná vált) lol2 . Ez miért történt vajon? Ha mindent külön-külön szedek ki akkor nem csinált ilyet.

engine bug, random és létezik :)

amúgy a doboz csak a vizuális rész, az inventory_box mint maga láthatatlan, és ugyanott van a földön. használd azt.

Én is találtam ilyen bugot, némelyik autó a föld felett lebeg, mikor belelövök egyet, leesik.
A Garbage páyán van egy kivánságteljesítőhöz hasonló dolog. Megpróbáltam felmenni hozzá, de nem sikerűlt. Pedig de kívántam volna valamit :) Ja..legutobb a nap is a felhők elött jelent meg. :)

Hát..nekem nincs erőművem...de épp az imént jártam a Csernobyli atomerőműbe :) Nem tudom, de nekem nagyon beszaggat minimum beállítással is amikor kijövök az erőműből.
Egyébként most vittem végig a game-et. Jó volt szerintem az egész történeti szál. Mielött kimentem volna a kapun, elötte azért adtam a sok monolitnak. :) Mondjuk az NPP Accident Doc 1-et Agropromba nem találtam meg. Majd egyszer elkezdem megint, ha sok időm lesz :) Hátha lefordítja valaki addig. :)
Egyébként az OL, SHOC, és Clear sky lefordítását kik csinálták?

Reggelt!

egy kis segitseget kerne a Batyam, eljutott x18ba es kinyitotta az ajtot igy megfertozte az x-virus. az ido eleg gyorsan megy es nem talalt ellenszert, azota szerzett vegigjatszast is de a kek ladaba sincs ahol lennie kene. En nem tudom h hol van hozza a vakcina mert en abbahagytam npp utan

ha jó emlékszem akkor keressetek egy hűtőt abban lessz

Gery D.":6g1tp3b2 mondta:
Egyébként az OL, SHOC, és Clear sky lefordítását kik csinálták?

A SHOC magyarításnak 2 verziója van: egyiket a Pcgameshuns, a másikat a Fi csoport (Mr.Fusion, Tsl16b) készítette. Az OL magyarítást én kreáltam, a Fi csoport verziójához hozzáadva a mod szövegeit. A Clear Sky-é pedig hivatalos magyarítás. Kérdésedet megelőzve: nem, többé eszem ágában sincs magyartorzítást :roll: készíteni bármelyik modhoz.

kosz VinoBob! meglett ott ahol volt a lada volt egy huto is de az ures, aztan amikor ugy mar 7-8szor meghalt a hutoelott alva egyszer csak oan volt mintha feltunt volna a szer. kiderult h a huto aljaba van nem lathato de ha legugolsz akkor kiirja h ott van es felveheted.

Nem akartam megkérdezni :) Csak kiváncsi voltam. Kössz az infót :)

Vissza
Top Alul