S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

kick":1414mhuy mondta:
Addig is amíg vársz rá, felszedhetnél egy kis angolt, nem csak a játék szempontjából lehet hasznos. Vicces, hogy az aláírásodban angol szöveg van :wink:

Elkezdtem angolt tanulni.Az aláírásommal kapcsolatban:mindenki tud pár szót vagy mondatot angolul.

De ez nem elég a Priboi Story-hoz.
Ismételten szeretném elismerésem hangoztatni a mod készítőinek,szóval meg-hajol

kick,ugye rosszul érzem,hogy belém akarsz kötni ?

Rosszul érzed. Nem kötözködésből írtam, csupán alternatívaként, hogy vége szakadjon a sírás áradatnak és csak is a hasznodra válna :wink: Ami jellemzi a magyar társadalmat, sírunk-sírunk, de tenni azért, hogy ne kelljen sírni, na az nem megy :D Akinek nem inge...

végülis tényleg nem sírni kellen hanem tenni is valamit a dolog ügyében

ha van időd és jól tudsz angolul akkor áttvehetnéd a fordítás hátralecő részeit .

Ha arról van szó, én esetleg elvállalnám az angol szövegek lefordítását. Ne várjatok tőlem sokat, de megpróbálnék mindent megtenni.

forditasnal masban nem nagyon lehet segiteni max kapsz egy betaverziot belole es ha talalsz benne vmi hibat akkor szolsz es kijavitjak mielott kiadnak nagy vilagnak.

A szabályzatnak nincs olyan pontja ,hogy csak angolul tudok írhatnak a fórumba.Már ötödik alkalommal dörgölik az orrom alá a nyelvtudás hiányát.(Amit azóta elkezdtem korrigálni,járok nyelvórára.)
Nem azt írtam hogy ezek a ........ készítők miért nem tudtak fordítást csinálni,reményemnek(és a mod iránti elismerésemnek) adtam hangot.
Kérem,fogadjanak el így,nyelvtudás nélkül is.

en elfogadlak, tudom h sok embernek nem adatott meg az angol nyelvtanulas mert oroszul kellett tanulniuk. Edesapam is ien, magyarul, svedul es egy kicsit meg oroszul beszel.

Jó napot mindenkinek.
Jó ez a mod, nagyjából értem is, hiába angol, mondjuk egy kész magyarosításnak én is örűlnék, de ki nem.
Nem szoktam elakadni, de most sikeredett. Kellene egy kis segítség, hogy Pripyatba hol az ördögbe van az UHSF Doc 1# Olyan helyekre is felmentem, ahova nem lehet (Értem itt a lépcsőket, ahol el van torlaszólva mindennel) de sehol nem találom. Ha valaki esetleg tudna egy pontos leírást adni, azt megköszönném. Egyébként nem tudom, másoknak is feltünt, de a hold a felhők elött helyezkedik el, vagy csak nekem rossz?
Előre is THX.

Ezer köszönet.
Az épületek nekem rendben vannak, csak a Hold van egy kicsit közelebb a földhöz mint kellene, de amúgy a mod Jó.
Mégegyszer THX.

Hát én nálam max oroszra futja ! Angol nagyon alap és a német is !
Priboi sajnos nem fog magyarul kalandozni,hát ez bezony kár ,a magyar csapatra tekintettel is ! :|
A mód pedig jó lenne !
De azért minden tisztelet dezodor-nak ,majd talán a lost alpha magyarul is lesz ! Legalább is nagyon remélem !

az is angolul jön ki, mivel mint a másik topicba leírtam, 2en vagyunk magyarok, a többiek angolok-lengyelek-oroszok és az angol a közös nyelv amin megértjük 1mást. ugyanannyi esélye lesz magyar lost alphának mint priboinak. nekem nincs rá időm, és nem is lesz több mint valószínű.

Sziasztok. Ezt a modot leszedném csak hiába megyek fel a lapjára és hiába választom ki nem csinál semmit se:S Esetleg valahol másik link? (REmélem nem offoltam)

Vissza
Top Alul