S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Szeretnék segitséget kérni help1 .Felraktam a Priboi story 1.1-t.Elindul,játszom,idönként mentek.A mentéseim betöltésekor kilép a win-be.De az all.sav-t betölti,új játékot tudok kezdeni.Az xray_user-ben ez van:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil

Mi lehet a hiba?

gyaluld le az egészet modostul és rakd újra fel az egészet az talán ségít, én nállam bevált!

hát nem tudom, de én ijenkor szoktam legyalulni a játékot WIN-el együtt XD de az sem tuti megoldás XD

Azt nem értem hogy új játékot miért engedbetölteni.mentést meg nem.Na mindegy,próbálkozom.

azám jut eszemben volt előtte mod fenn mert ha igen az szokott bezavarni, de nem kéllene mondjuk mikor ol2.2 re tettem fel priboit nekem is csinált hasonlót de nem volt hibajelentés XD

Mondom 2x is felraktam tiszta játékra,magyarosítás nélkül.Elöszőr 1.0005-re,majd 1.0006ra.

bocsi kicsit szétszórt vagyok, 1.0006 ra felesleges az csak a multin javít ha jól tudom, mostmár fogalmam sincs mi lehet a baj. nekem ilyet soha nem csinált XD

Csiga07,

ha 1x legalább (tényleg csak 1x) elolvasod a mod mellé mellékelt readme-t, amit még ráadásul szépre is csináltunk :) akkor kiderült volna, hogy a mod 1.0004-re készült, szal hiába erölteted az 1.0005re és 1.0006ra, nem fog menni :)

illetve 1.0005höz van 1 patch, de ezt is linkeltük még a topic elején :) (frissítettem linkeket)

1.0005höz : http://stalker.filefront.com/file/STALK ... y_11;93629

ezt kitömöd, hozzámásolod, felülírod a fájlokat és új játék. meg spórolhattál volna kb pár órát :)

Hidd el,sokszor át néztem,de nem tudok angolul.Valamint visszanéztem a topicban és ott sem találtam meg.Úgy olvastam,jó 1.0005el is.De köszönöm,azonnal kipróbálom.

Müködik,még egyszer köszi!

egyenlore senki nem dolgozik rajta, en abbhagytam bizonyos dolgok miatt, amirol nem szukseges tudnotok. mint mar Dezo irta amint lesz vki aki tud angolul es kedve is van hozza megkaphatja az anyagokat es dolgozhat rajta.

Na Tigris ez egy korrekt,tökös beszólás volt végre,erre vártam....most így mindenki tudja hogy áll az egész,és nem nyavalyog miatta.....(velem együtt) :D :D :D

Tetszenek a fegyverek hangjai!Sokkal nehezebb a játék mint a sima ShoC,de élvezetesebb is.
Tetszik a környezet is,vidám a napsütés,és a virágok!Kedvem lenne leszakítani egy csokor virágot.
A világító anomáliák is klasszak.

Sziasztok

Egy kérdésem lenne, hogy a radaros pályán a föld alatti kezdő ajtó kódját honnan lehet megszerezni?
üdv, takix

Addig is amíg vársz rá, felszedhetnél egy kis angolt, nem csak a játék szempontjából lehet hasznos. Vicces, hogy az aláírásodban angol szöveg van :wink:

Azért azt nem értem,hogy miért nem fejezi be senki a magyarositását a Priboinak.... Biztosan nem kis munka,persze akik beszélnek angolul azt mondják talnulj meg te is....
Ez is egy hozzáállás,és jellemzi is a magyar társadalmat.......

Vissza
Top Alul