S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Köszi dezo,meg morzsa!
Ezt a karikás témát nem vettem eddig észre...pedig lapozgatom a pda-mat is...
A tigris meg kapkodjon azzal a forditással,mer ez a slipcsenko igy eléggé szarba van,merre is induljon:)) :D

Emberek!
Elakadtam pripjatban.... melyik épület a szálloda,ahol a dokumentumot találom?
Végigjártam már párszor ,de nem jövök rá melyik épület :o
Már a pisztolyomból is előttem az összes töltényt,mert törpék dögivel vannak,mint aprajafalván...
Az normális,hogy egy RPG-vel belelövök a törpibe,és utánna még eljárja nekem a kacsatáncot??
Mert ugye ami a páncéllemezt szétviszi,nemhiném hogy a bőr különösebben felfogná :D :D :D

ohm eloszor a hupikekekra valaszolok, nos nemellik kis torpike kepes vmi vedelmet letrehozni.
a hoteles dolog pedig
Pripyat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Minap eldőlt, hogy véglegesen töröljük a priboi projectet. Nincs rá kapacitásunk se időnk hogy 4en 1x-re 2 nagy projecten dolgozzunk. Ha a priboit eröltetjük, aminek az 1.2-es verziója bitang jó lett volna, olyan featurekkel amikről sokan csak álmodnak, vagy csak tervezik hogy csinálnak, de az alap történet a régi lett volna, és 3x kiadni ugyanúgy elég snassz.

Ha most a priboi-val szutyakolunk még 2hónapot, kaptatok volna megint 1 ugyanolyat mint az 1.0 vagy 1.1, csak csomó olyan újdonsággal (új alife minden pályán, csomagtartó, benzin használat, reflektorok, kamerák, mozgó lámpák, régi hud, régi animációk, anomália zónák, tréningek és pc használat, meg csomó apróság) ami igazából a Lost Alphába illene jobban, és ha kitesszük a sok jóságot, áldáz ellenségeink szépen szétrippelik a munkánk mint ahogy azt tették a régebbi modjainkkal is, és ezek a featurek amik igazából a régi stalkerhez lettek megálmodva, simán elvésznek... feledésbe merülnek.

Mivel a Lost Alphába átmentettük már a használható részeket, így ennyivel előrébb vagyunk + jó néhány pálya már készen áll. Kompilálni kell őket, összefűzni és lehet rajta sztorit írni. Ezért semmi nem vész el, mi sem szeretjük a melónkat kidobni, de be kellett látnunk, hogy elsütni 3.jára ugyanazt a priboi alaptörténetet nem módi. És mivel legalább fél év megírni 1 új sztorit, az csak hátráltatta volna az amúgyis jobban várt Lost Alpha megjelenését.

Röviden ennyi. Remélem érthető :)

Hát az egyik szemünk sír, a másik üveg :| , de van ráció bőven a döntésetekben. Mindenesetre az mindenképpen örömteli, hogy ezzel a kis áldozattal hamarabb kapjuk meg az új modot.

Értelemszerűen az új moddal jön a honosítása is ugye? :D :D :D

bölcs döntés eljen

A gyilkosok(assasins) benne lesznek a Lost Alfában?

Trottyli":jvarotlg mondta:
Azért a priboit remélem úgy törlitek,hogyha mégis beütne valami krakk,akkor azért előhalászható:)
Egyébként érthető a döntésetek :D

A priboi 1.2 itt csücsül a gépemen úgy ahogy, működőképes, de nincs kész... új alife már megy, a rostok bennevan, asszem jim67 már játszott is vele. most ami ebbe van 1:1be átkerül a lost alphába, szal semmi nem vész el. azért nem akarjuk kiadni, mert ezek a featurek olyanok amiken hónapokat agyaltunk, és lost alphába jobban illenek. ha most kitennénk, a nagyobb modpackok elcsennék 1ből őket, és sz*rrá reklámoznák a saját cuccukat vele hogy jeee van csmagtartó a modjukbaa meg benzin meg mozgó lámpák stb stb és hogy ők mekkora jézuskák. kicsit gyerekesen hangzik, de ez sajnos így megy. így ment ez annó priboi 1.0-val is.

Tigris azt a magyaritást fejezd be lécci már..... azt irtad hetekkel ezelőtt nem sok van vissza
Szeretném újra elkezdeni a priboit,mert nem értettem belőle szinte semmit,de annyira tetszett,hogy muszáj végigvinni :D

parbeszedekkel baxaxom mert vmit alkot a gepem es probalom atmeneteni a cuccokat , jott egy adag frissites, netframework meg silverlight , azok nem kartak feltelepulni es kifagyasztottak a gepet azota egyregyakrabban kapok kekhalalt es meg torolni se tom oket a frissitesek eltavolitasaval mert nincs fent lol2

Akkor most mégsem lesz magyarosítás a Priboi Story 1.1-hez ? Pedig nagyon vártam már.

dezodor,most raktam fel a modot,irigyellek,hogy ilyent tudsz csinálni,gratula meg-hajol

Vissza
Top Alul