S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

az a baj h ez szerintem spawnként van benne, és egy kicsit elcsúszott a spawnpoint :D Anno így volt a fákkal és a többi járművel is, főleg a garbage-on, az n+1. pályabetöltésre már 1,5m magasab lógtak a levegőben a járművek. Az érdekes az volt, hogy a kerekek is szétcsúsztak, tehát a modellek sem egységesek.

Ja, átjöttem a busszal a pályára.. a spawn pointot át kéne tenni az útra pont ezért.. és muszáj volt befordulni oda a busszal hogy ki tudjak szállni belőle :D
de azért vicces. :D

igen, ez akkor történik, ha kocsival átjössz kordonba. majd 1.2-be lesznek külön járműveknek lc-k, és akkor nem lesz ilyen gond.

Priboi honositás hogy áll?
Ha kell szótárral besegítek fordítani :D

nem :) de! :D

(csak mert 1hónapja írtad hogy 1-2 fájl van hátra. ha nincs kedved v. időd akkor felesleges húzni, csak ezért írtam)

Recseg sok helyen a hang menet közben,de ha ujra indítom akkor befejezi.Olyan "kásás" lesz a voice,s akinek volt analog hangeszköze,az tudja mire gondolok!

Egyébként (bocsi mostvettem észre hogy ilyen topic van:D:D:D) ez miilyen mods? mi lesz benne elérhető?:D

Előbb feltettem a priboi-t,és nekiálltam játszani vele.....
Annyira ütős,hogy le a kalappal,az eredetinél klasszisokkal szebb!!!
Csak a magyaritás kéne,de nagyon,mert egy kanyit sem értek az egészből!!!!!!! #B

szntem hamarosan lesz (remélem :D) de mondtam Königstigernek, hogy ha nincs kedve, akkor folytatom amit már elkezdett, csak hogy haladjon a cucc 1 picit.

én azt javaslom hogy próbálj elbújni valahova földa alá , a faluban a pincében esetleg

Vissza
Top Alul