S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

ellenanyag a dark valleybe van. van aza nagy teglaepulet aminek az aljaba van 1 nagy kamra tele minden finomsaggal ott van 1 szerum.

igen, az a bandita bázis. ott van 1 a raktárba, meg a x18ba is ja. oda azért raktunk kevesebb időt, mert hamarébb meg lehet találni. (elvileg nekem sikerült tesztkor mindig, bár én raktam oda :D)

a professzőr meg igen, csinálgatja a szérumot, csak drágán adja, mer hát neki is meg kell élni vmiből, nincs neki senkije csak az az idegbeteg hörcsög a kerékben, meg 1 agresszív gólya a hátsó szobában.

---------

amúgy találtam döglött tehén modellt, lehet vmi új pályán majd visszaköszön, csak úgy, viccből :) jól mutatna pár zombiboci egy farmos vidéken (alföldi tanyavilág jellegű)

Szia Dezo!

Azt írod,van ottan egy agresszív és gondolom világító szemű gólyamadár a hátsó traktusban.Oda be lehetne valahogy jutni?
Ja,és még pár kérdéske,vannak a yantari területen is,meg az Agroprom-nál is katonabácsik,akikkel nem lehet szóbaállni.Miért?
Ha mondjuk az agroprom-bázis mögötti haláltóban dekkoló dezertőrt leírtom,akkor megharagszanak rám a többi katonák?(Ha a korcsmáros küldetését elfogadom..)

Meg azt sem értem,miért nem tudom az utolsó párbajt normálisan lerendezni a bár területén.Az utolsó ember egy bajtárs,aki ugye barát,mert velem együtt a többiek ellen küzd,tehát segít,bár a küzdelem elején a terem túloldalán van.
Ilyenformán még a játékban sem tartanám etikusnak megölni,viszont ha nem teszem meg,örökre bentragadok az arénában.

Köszi. Zombi...
de a szöveg meg yantart vagy bart ir...de sebaj..elmegyek pincébe bujkálni warehausba..szérumom van, .meg mellé 630 000 rubel....-))

Akkor te egy gazdag "embör" vagy!Bőven telik szép és hasznos,ráadásul nemes felszerelésekre.

A yantári tudós bácsi szobájába nem lehet bejutni. Az az ajtós rész vakszoba. kb 1x1 m2-es, csak gondolom a látszat kedvéért van ott, vagy lehet régen volt ott lejáró vmi laborba, ki tudja...

ha katonát megölsz akkor kapsz figyelmeztetést. 2. gyilkolás után vérdíjat tűznek ki a fejedre, és banditává változol, csak ott lelsz menedékre. Az aréna küzdőtér az hibás, ergó megölheted, de akkor utána ne nagyon másokat :D (pl agropromos csávót ne) Majd ezt kijavítjuk 1.2-ben.

Dezo,köszönöm!
Jól éreztem én ezt!Bajtársakat nem ölünk meg,soha!!

akkor en nem megyek az arenaba. a jatek legelejen ahova bespawnol a ott all egy katona es volt nala 1 dragunov szoval elo a kest es .....

mert én a socot nem patcheltem fel és a priboi storyrihoz felkell.

nekem nem enged a filefrontról letölteni nem tudom miért nem tudnád msáhonnan belinkelni ami nem a rapidshare?

A következő helyzetbe jutottam: Elfogadtam a Duty küldetését, hogy rohanjuk le a freedom bázist. Ekkor történt az eset, hogy a kerítés berobbantásakor ott volt Strelok és Doc mindkettőt megöltük. Streloknál megleltem egy kulcsot vmi titkos laborba, az nálam van. Meghalt a freedom főnök is - az általam gerjesztett anomáliában.

Kérdés: Ezekután érdemes a storit folytatnom, vagy hibát találtam a modban és javítotok rajta? Először nem is vettewm észre csak amikor a küldetés befejeztével elkezdtem kifosztani a hullákat akkor döbbenten vettem észre a régi ismerősöket... Eredeti terv szerint velük Pripjat-ban lett volna dolgom nem?

Találtam pár extra dokumentumot a freedom bázison. Azok most nálam vannak. Befoilyásolja a játékmenetet?

Mit tegyek eztután?

Más: Petrenko ezredes is meghalt, a blowout után megölték a zombik. Már nem tudtam segíteni rajta. Ez normális, hogy ismert karakterek csak úgy meghalnak?

Egyébként maga a mod fantasztikus!!! Gratula a fejlesztőknek!

Artur!

Vidd tovább a játékot,mert a doki és Strelok ebben az esetben ellenfél.Fontos a náluk levő adatbázis és esetleges flashdrive.Semmi dolgod velük a városban!
A végét nem mondom el,mert nem akarom elrontani a játékélményyedet.
Azért mielőtt az erőmű északi oldalára érsz,és felszállsz a helikopterre,feltétlenül ments,mert fontos!
Petrenko az a fazon aki külön dekkol a szélső szobában a bárnál,és javítja a pukkantóid,meg a ruhád?Mert ha ő meghótt,az nagyon rossz,mivel észervételem szerint olcsóbban dolgozott...

Köszi a választ!

Streloktól elszedtem a drive-ot, a dokinál nem volt semmi ilyen. ami Petrenko-t illeti a bárosnál tudok venni lőszert a kedvenc eszközömbe (VSS Vintorez) úgyhogy elvagyok :).

De mi lett volna ha nem vizsgálom meg a hullákat és egy idő után eltünnek??? Erre ki kellene találni valamit. A mod nagyon ütős egyébként!!!

Vissza
Top Alul