S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

zombimorzsi,

miután átjutottál a másik oldalra, utána 1 cél van, megtalálni az evakuálási pontot, ahol vár rád a helikopáter, viszont akkor vége a játéknak. ha még nem akarod a végét, akkor még visszamehetsz akármennyiszer, vagy ments, és nézd meg a végét, aztán töltsd vissza és kalandozhatsz még 1 darabig. a doki pda-ja nem kulcsfontosságú, csak a kódos dokumentumuk azok.

a pályán amúgy a teleportok 90%-a nem müxik, mivel én utáltam őket, így kailnirissel megcsináltuk, hogy a fontosabb létrákat lehessen újra használni. no meg, mióta már lehet a földön is járni, jobb az, mint a tetőkön ugrándozni szntem :)

Dezo!

Köszönöm az útabigazítást,mert ezzel megkönnyítetted az átjutást.

Jim 67!

Nem tudtam pontosan,azért írtam az avagyot,de így is majdnem eltaláltam.ha jól tudom-bár egyáltalán nem beszélem angolt-szóval a deadcity az halott város?
Azért gondoltam Limanskra,mert az épületei nagyon is hasonlóak.
Mindazonáltal igen érdekes,ha a Felvidéken jártok,nézzetek meg néhány bányászvárost,ahol az ötvenes években koppra ugyanolyan épületeket emeltek,mint amilyenekkel a CS limanski részén találkoztam.
Az új modot pedig nagyon várom!!!

jajja a death city = halott város (nyithatnánk ennek lost alpha project:
1 topic-ot aztán ott jobban kibeszélhetnénk )

Igen,bárcsak ott tartanánk már,hogy játszhatjuk.
Én ezelőtt két perccel értem el a Priboi-story végére,és nagyon szomorú lettem attól,ami a karakterrel történik.Ez tényleg olyan bizantoid,olyan birodalmias lerendezése a történetnek,de meg kell hogy mondjam,teljesen reális az egész!Akkoriban-de feltételezem most is így történne,történik bármi,amiről sem tudni,sem beszélni nem szabad.Agyonhallgattak,agyonhallgatnak most is mindent,és aki akár csak egy kicsit is közel kerül,nos.....Aki végigtolta az tudja miről beszélek itten.
Az ember nem számít,kizárólag a birodalmi érdek,még akkor is,ha a birodalom egy töredék darabjáról van szó. nem1
Sokszor ugrottam neki a game-nek,párszor letöröltem,újratelepítettem,de ha szabad így fogalmaznom,tényleg katartikus érzést váltott most ki ez belőlem,különösen ennyi próbálkozás,esetenkénti dühöngés után.
Nagyon jó mod volt,hatalmasat akotott a team,aki készítette,minden elismerésem az övék!

gondolom azért lett olyan a vége hogy legyen folytatás.. mert ugye azt nemtudjuk hogy priboi meghalt-e vagy nem

Üdv mindenkinek!

Egy kérésem lenne a csapathoz..

Valaki legyenolyan jó,és írja le nekem,mit,és milyen sorrendben telepítsek fel,hogy gondnélkül játszhassak majd a priboi sztorival...miután megjelenik végre ez az utolsó javítás-magyarosítás majd...

Remélem érthetően kértem!

Köszi előre is! lol2

Priboi meghalt a végén,és szerintem jól kilökték a gépből,bele egy anomáliába.S ha nem is így volna,már a doktor sajnos meghalt-hisz ő maga ölte meg-aki fel tudná éleszteni.
Így nyugszik már békében(?) s pont ezért ő is az előre kalkulálható veszteségi listára került.
Remélem a folytatásban valaki bosszút áll érte!

kedves Trottyli
eloszor is megnezed h mien verzioju stalker van fent. utana a priboi gamedatajat beteszed a soc mappajaba. berakod a verziodhoz keszult patchet. es jatszol!
magyaritas meg keszul.

zombimorzsi,

sajnos nem lesz folytatása... az 1.2 az utolsó nagy patch a priboihoz, amiben még okosabb lesz az egész, rengeteg idegesítő dokumentum vadászatot kivettünk, helyette inkább sztori küldetések lesznek, és egyéb okosságok.

volt 1 idő amikor még dolgoztunk a priboi 2-n, de sajnos nincs rá időnk, és inkább dolgoznánk egy olyan dolgon (lost alpha) amit jobban akarunk mindennél.

1.2 megint más lesz mint az 1.1 :D az 1.1 is más volt mint az 1.0. ... szóval mindig változtattunk, hogy ne legyen unalmas. az 1.2 új szövegeket is fog tartalmazni, ergó ahhoz új magyarítás kell majd, ki tudja mikor lesz kész :)

Szia Dezo!

Nem baj,de azért egy kicsit sajnálom.Mindegy,ott lesz az álatalatok újrafogalmazott alpha verzió,és azzal majd vígasztalódom.

Van az 1.1-hez magyarosítás ? Ha igen honnan tudnám letölteni.

[Morzsi!!!

olvastam végigvitted a Priboi 1.2-t.........elakadtam sajna a rossz angolságom miatt...Sidorovich memot kell megtalálnom a PDA szerint, bar. vagy yantar területén....tudsz egy kis segitséget irni??? nem kell a pontos hely csak valami utalás......???
köszi..

szia
1 kicsit helyesbitenek. priboi 1.2 meg csak keszul. sidorovich memo a faluba van a hadiraktaroknal. viszont erosen ajanlott ellenszerumot vinni oda.

Szia Acura!

Szerintem -amennyiben emlékezetem nem csal-akkor a Szidorovics kereskedő memo-ja a katonai raktárak területén,az elhagyott kis faluban lesz az egyik pincében,ahol a fent említett zöldpenészes,rothadó hullája is van.
Nagyon vigyázz,mert oda csak akkor menj le,ha a yantarbéli professzortól előzőleg vettél-közel negyedmillió pénzért-egy X-vírus ellenanyagot,mert amint átkutatod Szido hulláját,rögtön megfertőződsz.
Ekkor célszerű benyomnod magadnak az ellenszert,mert húsz percen belöl halott vagy!
Ha most rosszul írtam le valamit,akkor előre is bocsánatot kérek,mert elég régen volt ez-lehet itt most egy másik dokumentum helyét adtam meg-,de azt konkrétan tudom,hogy a kereskedő holtteste fontos és lényeges infót rejt!

van 2 ingyen szérum is. azért adtam 20percet, hogy legyen idő elmenni darkvalley-be :) ugyanis a memóból kiderül hogy a dokit meglopták a banditák, és nincs neki már csak 1 széruma amit nagyon drágán árul. ezért célszerű a bandita bázist átnézni :)

Szia Dezo!
Jól emlékezem ugye,hogy egy szérum van a banditák bázisán valahol bent,és egy az X-18 ban,mikor már nyílnak az ajtók?
Bocs már,de annyi minden történik,és oly mértékben alineáris a történet,hogy nem is nagyon emlékezem bizonyos részletekre.
Meg hát ugye ott van az a sok blowout,ami eléggé rossz hatással van a hosszútávú emlékezetemre...
Ja,az magától érthetődő,hogy a professzornál-ott Yantarban-amikor nagysokára vissza vissza térek,ismét lehet kapni az ellenanyagból?

Vissza
Top Alul