S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

én ezt a blowout-nál vettem észre, ha erre gondolsz?! Viszont ami nagyon zavaró, és rohadt idegesítő is egyben, hogy ha olyan helyen váltok mappot, ahol esetleg ellenséges csapatok uralják a területet, pont a pálya elejére rakja be őket, és azonnal kinyírnak... Esélyem alig van.

zombimorzsi !!!
Ezt neked írnám: Először is nem ott volt. Megtaláltam... Az alagútban volt eldugva egy csőben...
Viszont nem vagyok kisgyerek, akinek ilyen szájbarágósan, részletesen kelljen leírni valamit. Gondolom, hogy felnőtt ember vagy, akkor viselkedj úgy is... kérlek!
Oké, hogy szeretsz írni meg minden, de azért ennyire részletesen nem kértem. Szerintem már mindenki végig vitte a Stalkert legalább 20x. Nagyon jól tudom, hogy mi-hogy támad rám, és mire kell figyelni....
Nem ez volt a kérdésem! Máskor ne irkálj kisregényt, ha a kérdésre nem is tudod a választ! Senkit sem érdekel szerintem. és nem megbántani szeretnélek, távol álljon tőlem. Csak kicsit figyelj oda máskor, meghogy kiknek írsz és hova! Mert szerintem sokan itt már nem gyerekek, és te totál olyan hangnemben írsz... :wink:

Más... Megvan az összes doksi, kijöttem a erőmű másik oldalán, pontosan mit kell csinálni? Mert semmi infót nem kaptam a PDA-ra...

De megtaláltam a kiutat, végül is! 8)

igen a blowoutra gondolok amit a leolvadas okoz. az mit irtal h az elleneket a palya elejere rakja be az mar alap jatekba is volt de meglehetett oldani azzal h meg az elozo palya reszen megolod oket.

amit meg zombimorzsinak irtal az nem volt szep. zombimorszi gondolom miutan latta h meg csak erdeklodo vagy sztem ezert irta le ien reszletesen.

és attól, hogy érdeklődő a rangom az azt jelenti, hogy nem tudok játszani, vagy mi? lol2
Na mind1... nekem a stílus, ahogy ír az túl gyerekes és szájbarágós... Meg egyáltalán nem a kérdésre válaszolt!
Amúgy az nem oldja meg a dolgot, ha az előző pálya részen megölöm őket. Mert először is megöltem őket, de mondjuk amikor Pripyat-ból jövök vissza a Radar felé, akkor pont ott van 1 Merc csapat a dombtetőn a busz körül. Ha a Radarról megyek át Army warehouses részre, szintén ott egy csapat Freedomos... Akiket persze előzőleg idefele úton kinyírtam!

Elolvastam.Tudod mit?Inkább nem kommentálom,nem ér annyit az egész.Ezen ,tudod,én már túl vagyok......

Chrom":rt19axe8 mondta:
és attól, hogy érdeklődő a rangom az azt jelenti, hogy nem tudok játszani, vagy mi? lol2
Na mind1... nekem a stílus, ahogy ír az túl gyerekes és szájbarágós... Meg egyáltalán nem a kérdésre válaszolt!
Amúgy az nem oldja meg a dolgot, ha az előző pálya részen megölöm őket. Mert először is megöltem őket, de mondjuk amikor Pripyat-ból jövök vissza a Radar felé, akkor pont ott van 1 Merc csapat a dombtetőn a busz körül. Ha a Radarról megyek át Army warehouses részre, szintén ott egy csapat Freedomos... Akiket persze előzőleg idefele úton kinyírtam!

azt nem irtam h nem tudsz jatszani de nem tudhatjuk azt h mennyire vagy tapasztalt jatekos.aki regota jatszik vele az altalaba regota ismeri is a forumot.
a palyavaltas problemadra meg annyit mondok h: GRANAT!!!

Hello Dezodor....

előjött egy hiba:: Ha Bar területén vagyok nem tudok senki főhőssel beszélni mert kivág az asztalara.( se csapos, se Vorogyin parancsnok, sem a posztok parancsnoka....) viszont sima közemberekkel simán megy a dialóg, és a cserebere is..Elmentem yantartba ott is lehetett proffal bizniszelni, az is müködött.....Most értem vissza Pripjatyból a dokumentum megkeeséséről és iódegesit..nem tudom hol eladnia sok fegyvert!!!!
1.005 parch van fent amit a Pribioihoz lehetett letölteni......
Segitség !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezodor !!

mellékelem a hibaüzenetet....Azóta megcsináltam még pár küldit, találtam ujabb doksikat, visszamentem a Barba, ugyanugy kidob a csaposnál és Vorogyinnál is:-((((((

---------XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module
"D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll"
at 001B:01137CB5, xrDebug::backend()+165 byte(s)-------------------------

Köszi

olyan mintha tréder file lenne rosz, de ez nem a error log amit bemásoltál. :) az error log az ott van ahová a képeket menti, van ott 1 log mappa, és annak a végén van hogy FATAL ERROR na az a rész kell.

biztos fenn van minden? 1.1 + a javítás hozzá? filefronton fennvan mind. ha fenn van a javítás is, akkor azzal kezdtél új gamet? mer muszáj...

magyar nyelvi fájlok kb. mikor lesznek? tudom hogy dolgoznak rajta,olvasgattam vissza,csak egy körülbelüli időpont érdekel....mondjuk ez évben tuti?? :D

kb, 2hete hozzá se bírtam nyúlni... nem futja az időm, de majd lassan alakul. aki gondolja csatlakozhat, több ember gyorsabban végez...

[igen..ujratettem az eredeti gamet. +1.005 patch+ priboi 1.1 és a fix....... jo is volt mig vissza nem értem pripjatból...megnézem a error filet és holnap hozom!!

Dezodor.....

erre gondoltál??

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:273: attempt to index field '?'
(a nil value)

Kösz előre is...

igen erre. ez azt mutatja hogy rossszul raktad fel a patchet, és patch kompatiblitási gondok vannak, ezért csinálja a dialog manager hibát.

Dezodor.....

hogy lehet rosszul felrakni a petchet? az magát installálja nem?? , Amugy ugy néz ki megoldódott....Visszatöltöttem egy hónappal előbbi mentésemet, igy most jo:-))))))))))) gyorsan berohantam shoppingolni a bárba:-)))) kiváncs ileszek ha ujra megjárom Pripjatyot, megint kiakad-e!!!!
Leirnéd ami most készül Priboi abba nmi lesz ujdonság a 1.1-hez viszonyitva????

KönigsTiger:
ok, holnap ... vagyis ma küldök.

Acura:
nem igazán :) én a priboi 1.1 patchre gondolok, mivel te 1.0005ös játékot használsz és a mod 1.0004-es ezér rosz az összes mentésed. ezért írtam, hogy szedd le az 1.0005ös update-t priboihoz, hogy 1.0005tel is menjen. Ehhez viszont új játékot kell kezdeni. Ez az 1etlen útja annak hogy gond nélkül végig lehessen tolni. (readme :))

Dezodor....

leszedtem az 1.005 ös patchez valo fixet..rajta volt már a hiba előtt....
Eleve ugy raktam fel..
Alapgame + 1.0005 patch + Priboi 1.1 + fix az 1.005 patchez és uj játékkal inditottam... plusz az a grafikai cuccos (Sky4ce) ..igy kell nem??? de irtam ahiba most hogy egy hónappal előtti mentésről indultam egyenlőre nem jelentkeze tt!!! :-))))))

Vissza
Top Alul