Készülget az 1.1
.... már megy a tesztelés a fórumunk rejtett szobáiban
ami biztos lesz benne:
-5 új vezethető kocsi (lada, zil, kék busz, platós kamaz, zaz986) (van még a piros busz, de túl nagy... )
- hálózsák fix
- tárgyak leírásának javítása (van néhány aminek nem is volt eddig... )
- itemek javítása (ne tudd eladni a bolt-ot meg ilyeneket)
- pár fegyver, ami szerintünk passzol a zónához (ppsh, pkm, p90, ak47, bm16long a réi freeplaystory modunkból, saiga12c)
- a crash amikor meghalsz javítva
- plr's 2.5 mod addolva, ezáltal a fegyverek lehető legrealisztikusabban viselkednek
- darius6' fegyverhangjai. nem tudom honnan szerezte őket, de elég durván jók
- XStream's aipack-ból 1-2 feature, pl az npc-k élesztik 1mást, meg használnak gránátot ha van
- blowout rejtekhelyeket kijelzi a pda map még mielőtt indulna a csudaság
- megjavítottuk a bar warzone-t szal mostmár ha megint faction war lesz, segíthetsz anélkül is hogy ellenséggé válna mindenki
- a visszatett mutánsok mostmár rendelkeznek testrészekkel amiket fel tudsz venni, és jó pénzér eladni (kezek, lábak, agy, fej, stb... )
- pda térkép mostmár hűen passzol a nyári érzéshez
- tréderek elég jól meg lettek tuningolva, szinte már gusztustalanul keveset akarnak majd mindig adni a portékáidért, de legalább nem lesz hirtelen sok pénzed
- sérülések tweakelve, ruha nélkül elég 1-2 lövés és kampec, ez novice mód, el lehet képzelni milyen lesz hard-on
- a zónába levő emberkék kaptak új fegyvereket (a 6 új közül 5 is szétosztásra került)
- az új energia ital javítva, 2x drágább, és erősebb és több mindent tud
- minimapon a térkép is erősebben látszik mostmár (a origiba túl halvány, szinte semmi)
- a problematikus pályák is javítva, tehát kordon, garbage, military, de főleg garbage elszenvedett 1 kis metélést az objectek terén, még így se rosz, de már legalább jól fut
- satöbbi kis apróság, ami említésre se méltó, de javítja a játékélményt.. (pl más zenéket raktam be a pályák bizonyos részére, vagy pl a laborokba is adtam zenét, mer eddig nemvolt, stb)
--------------------------
mikor lesz? kb jövőhét.... és ehhez új játékot kell kezdeni!
Ez a kicsi patch, nem az 1.2, szal az új pályát ne keressétek benne még