S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Új postba (direkt):
1.004-en úgy néz ki nem jelentkezik a "crash on death" bug. Szóval aki ilyennel küszködött rajtam kívül, ajánlom visszaállni oda. :)

#update: Néhány helyen azért még kilép.

Más: Nem lehetne néhány ellenfél lootlistájába relicet tenni? Eléggé reáls, hisz gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek akik vadásznak rájuk a pénzért és használják őket.. Jó szinesítő elem lenne.

Artifact Merger (work in progress)

Mindigis szerettem volna visszahozni a régi artifact mergert (fehér doboz) a játékba. Régi leírásokban olvastuk, hogy mire jó, meg hogy működött... és hónapok óta ezen voltunk hogy vissza tudjuk tenni. Mivel teljesen törölték, újat kellett írni, de nagyjából olyasmi elven működik mint amilyen régen lehetett.

20ezer rúbelbe fog kerülni, és 2 mergelés után elromlik és venni kell újat, de csak a professzor árul ilyen kütyüt Yantárba. Lesz pár rejtett dokumentum ami kódolt, és azokban le lesz írva, hogy melyik artifactok kompartiblisek 1mással. Egy ember tudja majd lefordítani, és az pedig jó pénzér adja majd el nekünk az infót. A csávó a bár mögötti szobában lesz.

A mostani videó azt mutatja be, hogy mi történik, ha helytelenül használod a mergert. Kapsz 1 olyan artifactot, amit ha használsz meghalsz :D

Video: http://www.youtube.com/watch?v=FWOprnuE5P8

News:
http://priboi-story.extra.hu/index.php

Sikerült megcsinálnom a modot de a red foresti sziklabejáratott és az X10 kódolt ajtót nem sikerült kinyitnom. Kerestem a kódot a pda-ba de nem találtam. Érdeklődnék hogy a gameguide-ben írt kódokat a játékban hol találom ? Mondjuk számokat kerestem a PDA-ban. Homályos pont számomra hogy mikor kell menni a dekóderért, mert a gameguide és az a dokumentum ami tartalmazza a játék menetét (Cordon) eltér egymástól. Melyiket kövessem ? Most másodszor csinálom és nem tudok a dekóderhez jutni mert az X18 labor második ajtaja nem nyílt ki, pedig már a convoy report-ot is megcsináltam.

dezodor. ez a cucc szerintem nagyot fog ütni. lassan már külön expansion pack-ként kellene árulni. így legalább neked is jutna valami az elismerésen és a dicsőségen kívül...

szerintem dezodor titokban 1 stalker fejlesztő :)

ez az artifact merger cucc tetszik!

Szerintem dezodor nem stalker fejlesztő, hanem ő fejleszti egyedül a stalkert

Dezodor...

Mikorra lesz várható a 2.0 változat?? és ez tartalmazza már az Artifact Merger-t? vaklamint milyen ujdonságok lesznek még benne????

Hát én beszarok!!! Ez már betegesen király amit csinálsz/csináltok!
Már csak az a kár, hogy ha így haladtok hogy mindig rakjunk bele még ezt is meg azt is akkor kajak sose lesz kész... De ha mégis.... Simán csinálhattok belőle egy grafikai javítással egy STALKER 2-őt vagy ha az addig kijön akkor 3-at! :wink: :lol:

Eszem megáll....csak sajna olyan mintha egy életfogytos (férfi :D ) rabnak mutogatnál meztelen nőt.....a rácson túl lol2

Segitség :-)))))))))))))) Dezodor...vagy bárki!!!!!!!

Red Forestben járok...van a lelőtt sniper mellett egy kódolt ajtó....szemben ahol Pripyatba kell menni....megvan a kód is..57978112 a játékleirásban is ellenőriztem..de nem nyilik és egy dokumentum vár az ajtó tuloldalán...már betöltöttem többször is az állást, pályát is váltottam és megint vissza..de nem nyilik....mi a baj?, mit rintottam el??????

Mondjuk ezeken a képeken? :)
deadcity_080614_01.jpg

deadcity_080614_02.jpg

tud valaki segiteni a kódolt ajtó miatt?? miértnem nyilikki a kóddal??????

Vissza
Top Alul