S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

megáll az eszem...és mindez egy játékban....annyi új dolgot csináltál már hogy a Priboi lehetne amolyan STALKER-2 is.....de tényleg. Minden elismerésem!

köszi, átadom a többieknek is :) nélkülük nem menne...

a legnagyobb álmom az volt, hogy azt a stalkert lássam, amit régen szerettem volna látni... lehet végül sikerül összehozni :)

ma csatlakozott hozzánk egy új modellező, szal deadcity lehet kicsit gyorsabban lesz kész :)

és az mind a 2.0 patch-ben lessz vagy kiadtok valami mást is ?

Helló Dezodor..

tudom közhely de kb mikor lesz meg ez a 2.0 patch....
És tud valaki segiteni hol van Agropromban a 4.!!!! dokumentum?????

agropromban csak 3 van, tudom mivel én raktam le őket. ha valamit előbb veszel fel, akkor miután megkapod rá a küldetést, azonnal completed lesz, és nem marad aktív, szal nem tudom mire gondolsz. szerintem inkább postolj 2 screenshotot. 1: az aktív taskról, 2: ugyanannak a tasknak a descriptionja

na ez a bajom...
az első kezdésnél ugye kezdtem Cordon..aztán Garbage..mentem a Barba, utána Agroprom...Találtam egy doksit a egy uj kék házban, egyet lent a katakombákban és egyet a katonai épület 3. emeletén ..tehát 3 van...
Végigmentem amiket adott küldiket egész a stancia 2ig...a monolith bunkerben talált doksi után irta ki hogy menjek vissza Agropromba:-((((((((((((

[amit keres az a CNPP Accident report 1............ezt keresi

agropromban nincs kék ház :D

kevered darkvalley-jel és ott is zöld van nem kék.

agropromban csak 1 garázs van, meg 2 torony. és amint mondtam, 1 doksi a strelok búvóhely, 1 a merc bázis, és 1 a vasúti alagút belsejében van, tehát ha ott nem voltál, akkor az még mindig ott van... :) hidd el nincs kék ház sehol.

bocs kevertem..tehát egyet a katonai bázison gyüjtöttem be a 3. emeleten...egyet az első épületkomplexunban a földszinten egy oszlop mögött, és egyet a strelok buvóhelyén.....
Az előző pályán Garbagen volt egy az alagutban egy pendrive...Most az agroprom pályán lévő alagutban is lesz egy???????

igen agropromban az alagút legvégén. egykét anomálián átverekszel és ott is vagy.

a régi garbage hamarosan újra látható lesz (work in progress)

mindig is a régi garbage volt a kedvenc pályám a stalkerbe, kár hogy csak 3-4 rövid, mindössze 1 perces videócska maradt ránk, meg kb 30-40 screenshot, de annak segítségével próbálkozom visszaadni a régi stalker érzést... ez a pályám nem teljesen fog hasonlítani rá, ugyanis raktam bele 1 kis saját ötletet, mer ugye ne csak kopírozzam már a szinte lehetetlent...

video: http://www.youtube.com/watch?v=R0PGS8IvWrQ

Út még nincs, az majd később lesz... ja és a gépem nem szereti a fraps-ot, azért ilyen iszonyat lassú a videó :(
fraps nélkül vígan meg ezzel a pályával 30fps-t, de amint fraps-ot indítok és record, nah akkor szépen visszaugrik 4-5 esetleg 9 fps-re. gyász.

húúú... még az a ház is benne van ahhol a kocsironcs parkol :)

nah szal most beszéltem gscvel, szal darkscape benne lesz cs-be.... :S

de én azért befejezem shoc-hoz... aztán majd lássuk mennyire hasonlít az ő átdolgozott verziójuk, az én régimhez :D

Szerintem Garbage lesz az egyik leg Oblivion Lost-osabb pálya eljen (Deadcityvel az élen :D ). A régi vasúti hidat is visszarakod?

Legyen csak benne a CS-ben darkscape, bírnám, ha a te verziód sokkal jobban nézne ki mint amit ők beleraknak <:D> .

Tudod min gondolkodtam dezodor....olyan profi vagy a moddolásban, hogy például magadfajta tudású embereket alkalmazhatna a GSC is. Nem gondoltrál még rá? Úgy pénzt is keresnél azzal amit szeretsz.
Vagy ez nem így megy? Csak én gondolom hogy így is mehetne?
De a STALKER-népszerűsítésért már hozzád vághatnák ajándékba a Clear Sky-t minimum.

Kipróbáltam a modot. Egyszerűen zseniális. Komolyan, nem jutok szóhoz. Igényes, új storyline, rettentő sok extra, extrém kemény harcok. Hihetetlen.
Ezúton is grat a munkához, el vagyok alélva.

update: Bár fentvan a meghalós patch, minden második halásánál kb, mégis kifagy. (és mivel elég nehéz a játék ez viszonylag gyakran előfordul) Ezen lehet valahogy segiteni? x64 1.1005

Wotanson":283pee0x mondta:
Tudod min gondolkodtam dezodor....olyan profi vagy a moddolásban, hogy például magadfajta tudású embereket alkalmazhatna a GSC is. Nem gondoltrál még rá? Úgy pénzt is keresnél azzal amit szeretsz.
Vagy ez nem így megy? Csak én gondolom hogy így is mehetne?
De a STALKER-népszerűsítésért már hozzád vághatnák ajándékba a Clear Sky-t minimum.

jha erre már én is gondoltam..... simán lehetne belőle 1 gsc alkalmazott
(de hogy ha már a pályáknál tartunk.. szerintem minimum 2x nagyobb lesz a játéktér mint volt... ha nem 3* .

Westy6":1dhzbozq mondta:
Bár fentvan a meghalós patch, minden második halásánál kb, mégis kifagy. (és mivel elég nehéz a játék ez viszonylag gyakran előfordul) Ezen lehet valahogy segiteni? x64 1.1005

Igen lehet. Töröld a config\weapons mappát. :)

Aztán szépen letöltöd a plr 2.5-öt, és rátolod a priboi-ra. aztán elég jó lesz...

plr letöltés:
http://stalker.filefront.com/file/PLRs_ ... pons;88736

Felraktam, de nem lett tőle jobb. Esetleg az a baj hogy a readmeben írja:

"Do not combine the misc and characters folders with anything other than 1.004 VANILLA."

Nekem 1.005 van fent.

Másrészt nemtudom hogy a zipben a Config SoundOverHault hova kéne bepakolni. Az is LTXeket tartalmaz.

Update: próbálgatom de ugyanolyan. Zavaró hogy ezért nemtudok játszani egy amúgy ilyen jó kis cuccal :/

Vissza
Top Alul