S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Annyit mindent csinál már vele Dezodor és a bandája hogy már nem tudni, de ha kész lesz, akkor akkorát fog ütni szerintem mint Klicsko a boxzsákra!

Én az 1.0-val nem is játszottam mert nagyon bug-usnak találtam, ezért én is nagyon várom már, de hogy mkor lesz kész ez a GIGAPROJEKT azt sztem Dezodor és a csapata se tudja :D gondolom, főleg most hogy iparkodnia kell a vizsgaidőszakban (mint nekem is).

Sziasztok....

Végén járok már a Priboynak.....
most értem vissza másodszor az erőmübe, megtaláltam már az erőmu belsejébena Monolith bunkerben a doksit, kimentem a külső pályákra teleportálgatni, erre kiirja hogy van még egy dokumentum Agropromban!!!
A leirás szerint összesen 3 db-ot lehet ott találni és már megvannak....erre bedob mégegyet?, ezt meg merre találom meg?????

olyan ötletem támadt, hogy mi lenne ha lenne ilyen terep is:

"outskirts of deadcity"

outskirts_of_deadcity_1.jpg

outskirts_of_deadcity_2.jpg

outskirts_of_deadcity_3.jpg

outskirts_of_deadcity_4.jpg

outskirts_of_deadcity_5.jpg

outskirts_of_deadcity_6.jpg

outskirts_of_deadcity_7.jpg

outskirts_of_deadcity_8.jpg

outskirts_of_deadcity_9.jpg

outskirts_of_deadcity_10.jpg

ezek a pályák hiányoznak nekem a stalkerből igazán...

dezodor":25jswegv mondta:
vasúti alagút, merc bázis, vagy földalatt. ez a 3 van.

Ok..ezt meg is találtam mind a 3-at.....
De a monolith bunkerben mikro felvettema doksit, akkor jelent meg egy uj küldi.....hogy valahol az Agropromban találok még egyet.......És mivel már összeszedtem már mind a 3-at nem tudok mit tenni.........

Dezodor... :D ne is kérdezd, csak tedd bele :roll: :roll: ha kész lesz a Priboi 2.0 a találkozóra, úgy indítványozni fogom hogy mindenki hozzon neked ajándékba 1 flakon Old-Spice/Axe/Denim/Route 66 stb. DEZODOROKAT :wink:

hehe, oké. nem hiszem hogy kész lesz, de elviszem kipróbálni, ha vki hoz magával egy olyan laptopot amin futni fog (vmi értelmes vga, 2-3ghz proci, 1g ram)

esetleg mindenki kaphatna beta-t belőle otthoni kipróbálásra is

Vissza
Top Alul