Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
BuNFi ha kérhetem... sajnos most nem tudom hovát tettem azokat a cikkeket, és a fórumban sem találtam meg az értekezéseimet a lőszerek ballisztikájáról... úgyhogy addig kérhetem, hogy higgy nekem, de a jövő hétre talán már bizonyítékaim is lesznek... úgyhogy erre még visszatérünk, de inkább a fegyverek topicban...
Szia Bunfi
...ne keress..felesleges..saját szememmel láttam lögyakorlatot..SZVD vs. golyóálló mellény.....hidd el a kerámiabetét megfogja...egy évig hordtuk a délszláv háburuban békefenntartóként))))
Igy igaz....azok jószerivel semmire sem jok...na persze az ólommagvas löszerek ellen érnek valamit)) de egy III/A mellény az már szinte mindent megfog....Na mondjuk a fejlövést nem tolerálják)))))))))
ööö újra elolvastam a cikket, sajnos már a memóriám nem a régi
az MH IV/A típusú lövedékálló mellényt tesztelték különböző lőtávokon és a .45öst meg a kalasht simán megfogta, minden távon, sőt többet is. a 39M-et meg megfogta, bár a szalakat "kicsit" megviselte a dolog. tehát a golyó nem ment át, de nemtom, én nem örültem volna annyira ha "mellel" kell levennem a kinetikus energiákat....
igen Bunfi..nagyot üt...a próbalövésen a bábun kb 10cm gyurma formázta a mellényalatti emberi testet........és volt rajta bizony egy öklömnyi bemélyedés...tehát garantált bordatörés)))))
áá-áá....nem úgy van az....ha átszúrja a tüdőd, abba még nem döglesz bele, meg amúgy is 2 tüdőd van...komolyan....persze ha nem látnak el záros időn belül úgy tényleg véged.
Nem azt mondtam hogy nem hal bele ha nem látják el...csak nem azonnal, de legyen igazatok, a vége mindenképp halál ha ellátatlan marad záros 6áridőn belül.