S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Össze lehetne hozni, hogy legyen évszakváltás?
A Priboi nyáriasan néz ki, az alap játék pedig ösziesen, és már van winter mod is :wink:

nem működne jól:

1. valós időbe kellene a játéknak váltani kb 200megányi textúrát
2. hirtelen váltás lenne, az meg csúnya...

3. egyszerűbb kilépni és bemásolni manuálisan a másik évszakot, ha már meguntuk a jelenlegit

Story line-ba be lehetne építeni egy nuklear winter scene-t.

igen mint a legtöbb játékban van, jó pár nap után bejönne 1 videó aztán utána tél lenne. nemjó. :(

apropó farcry-ból átcsentem a p90 hangot, persze kicsit meg kellett vágni mer az 1 ronda lúp bácsi és az nem passzol idé:

http://chernobyl.extra.hu/p90.avi

most is rosz még, mer csak 1 ammó fogy, de a hangból itélve kb 3-4nek kéne fognynia 1 ravaszhúzással

Megpróbáltam megkeresni a P90-es hangokat a gamedata-ban, de egyszerűen nem találtam :( Minden más megvan, kivéve a fegyverhangok :? Fogalmam sincs, hol lehetnek....

dezodor nem akarsz valami lengőcsöves távcsöves puskát beletenni, ami végre tényleg beadná a one-shoot-one-kill efektust?
pl: KVSK 12.7 vagy ha nem muszály orosznak lennie, akkor AWM

sőt igazából mennyi új fegyver tervezel? AK-47???

én nem modellezek fegyvereket...

én csak használom amiket kapok, saiga c12, ak47, bm16long, pkm, p90 egyenlőre ezek. van awp is de az counter strike feelinget ad az egésznek, és vhogy nem illik stalkerbe. lehet majd addonként odarakom, de hivatalosan tuti nem rakom bele a priboiba .D

más nagykaliberű távcsöves, amihez esetleg hozzá lehetne jutni a feketepiacon is nincs. amúgy meg igazából az FN F2000 is benne van, pedig nem egy annyira "közönséges" fegyver, főleg gondolok itt az elektronikus tűzszabályozásra, és a P90-be meg 5,7x28-as lőszert használ, ami kicsit ritka. meg unom hogy 3x meg kell lőnöm, mikor elvileg egy golyó az svdből sikítva átvisz 2 mellényt is, anélkül, hogy a tualjának lenne ideje még egy utolsó filmnézésre... de azért remélem, ha addonként is de bekerül az AWM
megadod hogy honnan szerezhetem meg az awm-et?

egyébként A stalker az nem fegyverszimulátor szal nem fogsz pontosan olyan adatokkal rendelkező fegyvert szerezni mint ami a valóságban van (sajnos )

jim67":2q3azkga mondta:
egyébként A stalker az nem fegyverszimulátor szal nem fogsz pontosan olyan adatokkal rendelkező fegyvert szerezni mint ami a valóságban van (sajnos )

van benne valami, de könyörgöm nem lehetne, hogy amikor meg kell halni, akkor meg kell halni... folyamatos tűzharcok, meg minden sz*r... szerintem jobb lett volna ha nem az ellenségek mennyiségével, hanem minőségével nehezítenek, mint az annó meg is ígérték...
és egyébként az alapfegyvereknek kicsit leghiresebbfegyverek.com szaga van... szerintem nem is kicsit.. :D

the_bunfi":3sazl02u mondta:
jim67":3sazl02u mondta:

van benne valami, de könyörgöm nem lehetne, hogy amikor meg kell halni, akkor meg kell halni... folyamatos tűzharcok, meg minden sz*r... szerintem jobb lett volna ha nem az ellenségek mennyiségével, hanem minőségével nehezítenek, mint az annó meg is ígérték...
és egyébként az alapfegyvereknek kicsit leghiresebbfegyverek.com szaga van... szerintem nem is kicsit.. :D

mikor legelsőnek jácottam vele nekem se jött be az összes fegyver... majd a cs- biztos jobb lessz :wink:

szerintem sokszor kelleni fog majd az 5-600 lőszer... de ne legyen igazam. egyet nem értek miért a bal oldalon van a hüvelykivető, hogyha jobb kézbe fogja a fegyvert?

ezzel a kérdéssel máshol is foglalkoztak és ott mondta valaki hogy a stalker az nem fegyverszimulátor :lol:

Vissza
Top Alul