S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

és az a fygeverpack az miből fog álni ??

golyóállo mellényben csak a fejlövés ha reális lesz...:-)) és az AK löszer mert az acélmagvas..annak a golyóálló sem akadály

miféle 2.0 ?? csak nem patch_?? megint uj játékot kezdjek????????

patch van benne pár javítás és szerintem új játékot is kell kezdeni

Remélem mire kijön addigra már visszakapom a gamet,addig teszek egy sétát Rapture ba :oops:

Jo reggelt..

Dezodor ! amelyik ajtóra kódot tettetek annak mindnek megvan valahol a kódja???vagy van egy célszerszám ami nyitja őket, valami dekóder pl..??
Irtad a radar pályán vagy egy titkos Monolit bázis...ez az agyperzselős pálya ugye?? hát bejártam az erdős részét de csak egy lezuhant helikoptert találtam..bázist nem....az uton van egy bejárat jobbra még a Pripjatyi eláégazó előtt ott vannak katonék de az előző verzioban is ott volt...ez volna a titkos bázis???

config\creatures\actor.ltx a hibás, a damage ratek miatt lép ki néha ha meghaltok... mivel túl irreális a beállítás 1-2 helyen, és ha többen lőnek szét, vagy erős ütést kapsz, akkor leugrik negativba, és bumm.

nah 2 megoldás van a patchig. vagy kiveszitek az actor.ltx-et, és a vanillát fogja a játék használni, vagy fogom és feltolom este az enyimet.

És az egészbe a legjobb, hogy az orosz testvéreink jöttek rá erre...

Sziasztok! Annyit szeretnék tudni hogy a Patchek és a Priboi csak eredeti játékkal megy? Bocsi ha ezzel valaki lelkivilágába tapostam....

eredeti játékkal és 10004 vagy 1005 patch-el (esetleg ha nem eredeti a játékod használd a google erejét és talán te is tudsz jáccani DE NOWAREZ :wink: )

Vissza
Top Alul