Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":39lyq7r0 mondta:akor sajnos kimaradt az x18 és a dekóder...
az antidote helye is le volt írva... mint ahogy a kód helye is.
itt volt a x18 kód:
http://chernobyl.extra.hu/spoiler.jpg a romok alatt
antidote helye meg:
bandita bázis, belső udvar, 1 kisebb bemélyedésbe. utalt rá a sid utolso levele, hogy a banditak elloptak a cuccost, ezert raktam a bandita bazisra, de a kov. verzioba 1xubb helyre rakom :F
SaGa":bq8kaw2z mondta:Ismerős a hiba. Pontosan akkor jön elő, ha a MW pályán kilövöd a snipert a toronyból, de nem segítesz tovább a duty-s csapatnak, hanem bemész a Freedom küldetéseket csinálni úgy, hogy nekik meg nem szólsz a Duty csapatról.
dezodor":ce2xvsxp mondta:antidote - ellenszer
van 1 új fajta "anomália szerűség" egyenlőre láthatatlan, de gyilkos... x-virus... ehhez kell ellenszer.
Itt igen, de az alapjátékban nem. Azt meg a fene se tudja, mit hiányol.Tibi":2pmge781 mondta:De a Freedom már alapból enemy, szóval hogyan csinálhatnék én meg egyetlen Freedom-os küldetést is? :?
Szerintem az merc bázis, illetve freedom bázis. A banditabázis a Dark Valley gyárterülete. Így már sejtem, hol lehet a cucc. ha csak az után kerül oda, hogy meglett a levél meg a fertőzés, akkor azért nem találtam meg. Jártam abban a "belső udvarban", mert ott eleve van 1-2 láda meg hátizsák elszórva...acura":3ny8zvzf mondta:Dezodor..
banditabázis az az Army warehause???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.