S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Melléknek mellék, mert igazából csak a flaskánkénti 200 rubelt adja érte, mást semmit, de ez az egyetlen olyen mellék, aminek semmi határideje nincs. A többi egy nap után meghiúsul...

Hálózsák nekem akkor tűnt el, amikor 5 óra alvás után (mondjuk 2x - ha engedte a másodikat) akartam még aludni (sötétben nem szeretek járkálni ( :D :D :D )), rákatt és eltűnt. De egy mentés visszatöltés megoldotta :)

a bárba csak viccből tettem be 600 pézér a ellenszert. Tudom hogy sokan nem tudnak angolul, de akkor kérdezzenek, de nem kell butaságokat írni. Ott a dokumentum, felveszed elolvasod, észleled hogy fertőzött lettél... a doksiba le van írva minden, kicsit burkoltan na de azt ne várja már senki hogy sültgalamb a szájba elven majd még térképet is rajzolok meg leírom koordinátára pontosan hogy hol van.... Ennyi erővel már meg is jelölhetnénk a térképen, ami szintén túlságosan könnyűvé tenné az egészet. Szóltam előre hogy olvasós buli lesz... :D magyar verzió meg nem tudom mikor lesz kész, kb 1megányi text mappa van, ami kb megfelel egy 3-400 oldalas könyvnek. Akinek van kedve segíteni az dobhat pm-et, azt megbeszéljük a munkamegosztást...

Saga:

amiket "néha" kiírkál a hud-ra kis üziket, azokat a pda tárolja! Nézd végig a menüket, meglesz. Másik meg, a köv. küldetés mindig csak akkor jön, ha az előzőt már teljesítetted. Ha közben valami oknál fogva felveszel 1 nem kellő dokumentumot akkor később annak a küldetését nem fogod megkapni, mivel már felvetted. Az autómatikus küldetések is a sztorihoz kapcsolódnak, muszáj őket végigtolni, szntem jók lettek (pl a fertőzős elég egyedi a stalkervilágban vagy a helikoptercrashsite military-n) Minden dokumentum vagy pda, vagy pendrive vagy bármi amit felveszel fontos. Amikor elolvasod akkor pici infó foszlányok derülnek ki, amiket később kombinálva kiderül a jóság.

Dezodor....
akkor a dokumentum ami fertőzött abban van leirva hogy lehet semlegesiteni? nem kell a 600000 rubeles ellenszer?????most mentem át a Radar pályára......nagyon terminátor vagyok...:-)))))))

dezodor":2rlnavry mondta:
a bárba csak viccből tettem be 600 pézér a ellenszert. Tudom hogy sokan nem tudnak angolul, de akkor kérdezzenek, de nem kell butaságokat írni. Ott a dokumentum, felveszed elolvasod, észleled hogy fertőzött lettél... a doksiba le van írva minden, kicsit burkoltan na de azt ne várja már senki hogy sültgalamb a szájba elven majd még térképet is rajzolok meg leírom koordinátára pontosan hogy hol van.... Ennyi erővel már meg is jelölhetnénk a térképen, ami szintén túlságosan könnyűvé tenné az egészet. Szóltam előre hogy olvasós buli lesz... :D magyar verzió meg nem tudom mikor lesz kész, kb 1megányi text mappa van, ami kb megfelel egy 3-400 oldalas könyvnek. Akinek van kedve segíteni az dobhat pm-et, azt megbeszéljük a munkamegosztást...

Saga:

amiket "néha" kiírkál a hud-ra kis üziket, azokat a pda tárolja! Nézd végig a menüket, meglesz. Másik meg, a köv. küldetés mindig csak akkor jön, ha az előzőt már teljesítetted. Ha közben valami oknál fogva felveszel 1 nem kellő dokumentumot akkor később annak a küldetését nem fogod megkapni, mivel már felvetted. Az autómatikus küldetések is a sztorihoz kapcsolódnak, muszáj őket végigtolni, szntem jók lettek (pl a fertőzős elég egyedi a stalkervilágban vagy a helikoptercrashsite military-n) Minden dokumentum vagy pda, vagy pendrive vagy bármi amit felveszel fontos. Amikor elolvasod akkor pici infó f*sányok derülnek ki, amiket később kombinálva kiderül a jóság.

Minden PDA fontos? Nemrég azt írtad,hogy arra jó,hogy eladjam fillérekért vagy dobáljam el.Akkor most hogyvan ez.

Nálam most csak az van feladatként,hogy keressem meg a uhfs dokumentumot.Az alagútba ahol a hulla van ottmár jártam,Most akkor eddig nemhagytam ki semmilyen küldetést?

Tibi..

a fertőzött doksi az Army Warehause pályán van az elhagyott faluban, ahol a régi Stalkerben a Bulldog gránátvetőt találhattad a pincében...Amikor felveszed elindul egy számláló 20 perctől vissza hogy addig add be a szérumot............

dezodor":3cv8b214 mondta:
amiket "néha" kiírkál a hud-ra kis üziket, azokat a pda tárolja! Nézd végig a menüket, meglesz.

Elhiszem, bár a tapsztalet ennek ellentmond.
A Cordonban a villámos alagút előtt heverő hullánál kiírja, hogy mittomén hányas ügynök voltam, és a pda-mat vidd a hq-ra. Na erről pl egy nyikk sincs a pdam-ban...

Amúgy meg Dezik pda-jat majdnem eldobtam, mert inkább anomália detektorra hajaz, mint pda-ra. Még szerencse, hogy a hordós baki óta inden kiírást megnézek 2x. Egyébként meg az előbb zabált meg egy chimera. Nagy nyugiban álldogálok egy bódéban, mert blowout van. Nézegetem a feljegyzéseket, rakosgatom a hátizsákot, erre beront az ajtón és leterít...

msg history-ba minden ottvan, mint ahogy az origi gaméban is.

a köv. patchben lesz hordó meg láda ikon szal nem lesz gond a explosives cuccokkal, nem gránát ikonjuk lesz.

plusz ha a doksikat felveszed eltűnnek inventoryból, és a pda-n lesz 1 külön szekció nekik, ahol gyorsan és kényelmesen át lehet őket tekinteni (rendezetten)

plusz 1-2 küldetés.

acura":2qmel787 mondta:
Tibi..

a fertőzött doksi az Army Warehause pályán van az elhagyott faluban, ahol a régi Stalkerben a Bulldog gránátvetőt találhattad a pincében...Amikor felveszed elindul egy számláló 20 perctől vissza hogy addig add be a szérumot............

Uhh pont most akartam oda menni a gránátvetőért, köszi <:D> eljen . Ezek szerint a bulldog nincs ott csak a doksi?

EDIT: dezodor, ha lesz hozzá patch, új játékot kell majd kezdeni vagy működni fog 1.0-ás mentésekkel is?

nagy része menni fog, a többi meg majd csak akkor lép életbe ha new gamet kezd valaki... onnantól kezdve lesz még pár extra küldetés, meg npc-knél lesz pár doksi, hogy ne tűnjön el a földön stb.

pripyat-ban 3 kontroller 2 dwarf :| a sacrkofág bejárata előtt 3 dwarf :cry:
(szal itt már csak a trainer segített )

vigyél magaddal rakétavetőt is meg a fegyverekhez sok ammot meg 1 rakt gránátot vagy hordót :D aztán azok elintézik őket
(mondjuk a szarkofág bejáratánál.... halál ott nem lehet sehogy se taktikázni mert lőnek is meg a dwarf-ok is ott vannnak :D (mondjuk lehet hogy csak nálam volt ez.. de kitudja :wink: )

ha 3an vannak bevédik 1mást, el kell őket csalogatni... taktikázni. Ismét kaptam mailt hogy sikerült végigtolni pár emberkének, ilyenkor örülök, kezdtem azt hinni hogy mindenki utálja a kalandjátékok ezen tipusát :D

jha x18-ban kód..... mondom wazz :D ez a doksikeresgetés 1 picit unalmas

Gránátvetős, távcsöves Ak alapkövetelmény:-)) és min. 10 gránát....Plus egy NATO stukker szintén M203-mal.......Az már egy fél életbiztositás

De ezzel a fertőzött doksival szivok.....nem egészen értem hogyan lehetne semlegesiteni a hatását.......nem avgyok egy nagy májer angolból...és a x18 kódjait sem vágom merre kutassak

Igen, az X Antidote nekem is kissé macerás, pedig azt hiszem értem a doksit. Na mindegy. Egy kód van Dezik PDA-jában, meg van egy kulcs Streloknál...
Nem biztos, hogy ezek kellenek. Most épp visszajöttem a red forestből a tudósok helikopterétől és megyek Agropromba, mert azt kihagytam...
Aztán megyek a Sötétvölgybe...

Ja: Military Warehouse. Mennék a Bár felé, a kijáratnál ott áll: 2 controller, 2 dwarf, mindegyik a 3-3 zombijával, meg 5 kiméra. Volt nagy futás, szerencsére a Duty csapat teljes létszámban segített...

Saga..

mássz fel a busz tetejére , zombiknak bumm a fejbe,a többinek kézigránát, gránátvető:-))))))) Mit szedtél ki a fertőzött doksiból??? én Yantart értettem , elmentem, de Kruglovot kérdi merre van...ahol lelőtték ott nem találom már a holttestet.....zsákutca

Vissza
Top Alul