Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":2rlnavry mondta:a bárba csak viccből tettem be 600 pézér a ellenszert. Tudom hogy sokan nem tudnak angolul, de akkor kérdezzenek, de nem kell butaságokat írni. Ott a dokumentum, felveszed elolvasod, észleled hogy fertőzött lettél... a doksiba le van írva minden, kicsit burkoltan na de azt ne várja már senki hogy sültgalamb a szájba elven majd még térképet is rajzolok meg leírom koordinátára pontosan hogy hol van.... Ennyi erővel már meg is jelölhetnénk a térképen, ami szintén túlságosan könnyűvé tenné az egészet. Szóltam előre hogy olvasós buli lesz...magyar verzió meg nem tudom mikor lesz kész, kb 1megányi text mappa van, ami kb megfelel egy 3-400 oldalas könyvnek. Akinek van kedve segíteni az dobhat pm-et, azt megbeszéljük a munkamegosztást...
Saga:
amiket "néha" kiírkál a hud-ra kis üziket, azokat a pda tárolja! Nézd végig a menüket, meglesz. Másik meg, a köv. küldetés mindig csak akkor jön, ha az előzőt már teljesítetted. Ha közben valami oknál fogva felveszel 1 nem kellő dokumentumot akkor később annak a küldetését nem fogod megkapni, mivel már felvetted. Az autómatikus küldetések is a sztorihoz kapcsolódnak, muszáj őket végigtolni, szntem jók lettek (pl a fertőzős elég egyedi a stalkervilágban vagy a helikoptercrashsite military-n) Minden dokumentum vagy pda, vagy pendrive vagy bármi amit felveszel fontos. Amikor elolvasod akkor pici infó f*sányok derülnek ki, amiket később kombinálva kiderül a jóság.
dezodor":3cv8b214 mondta:amiket "néha" kiírkál a hud-ra kis üziket, azokat a pda tárolja! Nézd végig a menüket, meglesz.
acura":2qmel787 mondta:Tibi..
a fertőzött doksi az Army Warehause pályán van az elhagyott faluban, ahol a régi Stalkerben a Bulldog gránátvetőt találhattad a pincében...Amikor felveszed elindul egy számláló 20 perctől vissza hogy addig add be a szérumot............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.