S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Itt van :DDD
ss_pyura_02-04-08_11-58-39__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Figyeltétek, hogy 1 mozdulattal ki lehet végezni az autókat a kés segítségével? :)

Amelyik beragadt vagy túl lassú volt erre a sorsra jutott :twisted:

Yura ..

a Moszkvics nálad is tetü lassu?? az UAZ, Niva valósággal száguld....
És nincs tipp merre keressem a x18 labor kódját????? :lol:

ha kevés a benzin lassul, elég vicces, de így tudtam megoldani, ha nincs benzin akkor is beindul (sajnos) de már nem fogsz tudni vele gurulni (jee)

télleg és mikorra várható az addon meg a patch :D

Freedom falva kipucolva :D Elkezdtem áttranszportálni a cuccokat a bázisukról (tök jó hogy teljesen kihalt a bázis :D ), már kb. 100 kiló cuccot szedtem össze <:D> . És akkor még a hullákat se zsebeltem ki :twisted: . Pénzszagot érzek, méghozzá nagyon sok pénzét :D $$$$$$$$

Egy kis problémába ütköztem: blout óta homályosan látok lol2 töltöttem újra állást, mentem át másik pályára, de nem áll vissza :( Aludni nem tudok, mert a hátizsák eltünt :roll:
Valakinek van ötlete? :)

A hátizsák szerintem azért tünik el mert az is fogyóeszköz vagy a lónyak tudja.Engem is idegesít amikor eltünik,pont akkor amikor jön a vihar,és nembírom átaludni.Amúgy kár hogy lóvét nem lehet elszedni a tetemektől.

:|

kár? szal akko az is legyen ? bár így is annyi pézt lehet szerezni, hogy ihajjkodás... nemtom jó ötlet-e hogy garbage és agroprom után már milliomos lenne az ember... úgy túl könnyű lenne.

a legroszabb az pl: dark valey és kilépek és közel s távol nics blowout meg semmi veszély aztán később betölötm az llást és mi fogad... NA mi ?? blowuot
de mikor mentettem... akkor nem volt SEmmi :?

Hmm...
Mi a túrót kezdtek a pénzzel?

Másodszor futok neki a priboy story-nak és mindkét alkalommal csak 1 vintart vettem a bárban, mert a freedom pályán lévőt kicsit nehéz megszerezni.
Minden egyebet találni lehet, így pénz sem kell. A 60 kg teherbírás épp elég ahhoz, hogy megfelelően felfegyverkezve és az esetleges quest itemeket is cipelve lehessen közlekedni. Csak nem kell 3000 lőszer, 8 puska, meg ilyesmik.

Más: Blowout elő elvileg a pincében lenne a legjobb helyünk, de nem így van. A "lakókocsik" és a ponyvás teherautók raktere sokkal jobban védenek. Ez mondjuk el van kissé rontva, mert a ponyva nem sok védelemt ad, a több méter földdel szemben. A "lakókocsik" fém borítása rendben van...
Ha valaki nem akar sokat szemvedni a blowouttal, szerezzen 3-4 tűzgömb artefactot meg egy moonlightot (mindkettő megtalálható a Vadvidéken) és akár egyszál gatyóban is túléli...

jim67":kk8lumr2 mondta:
a legroszabb az pl: dark valey és kilépek és közel s távol nics blowout meg semmi veszély aztán később betölötm az llást és mi fogad... NA mi ?? blowuot
de mikor mentettem... akkor nem volt SEmmi :?
A játék a mentés és visszatöltés során nem pontosan ugyanazt a helyzetet adja vissza. Gondolom azért, hogy ne lehessen a mentek-visszatöltök kombót csítnek használni. Mindig kicsit más lesz a helyzet. Azt tapasztalom, hogy a visszatöltések után valamivel gyakoribb a blowout, mint a folyamatos játéknál. Gondolom valami random számláló ilyenkor resetel...

Jo reggelt..

Nem kell könnyiteni a pénzszserzésen..ez igy pont jo..bár a 600 000 rubeles szérumhoz kicsit sokat kell gyüjtögetni:-(( és merre vannak az x18 kódok:-))))))))))))))))))))))))))))))))))) :cry:

Saga...

a pincében lévő dokumentumot..az Army Warehausban..muszály felvenni? mert utána kell ám a szérum..és q..a drága

Eztet nem értem...
milyen szérum? milyen dokumentum?

Még nem tartok ott. Pontosabban már voltam arra, de elkezdtem újra, mert van egy nagy hibája a cuccnak: nem tudom, mi az, amit már teljesítettem, mi az, amit nem. Néha kiír a képernyőre pár sornyi infót, ami aztán nem kerül bele a PDA-k szövegeibe és nem tudom, hogy kell-e a folytatáshoz, vagy sem. Emiatt nem vagyok biztos abban, hogy jó sorrendben haladok-e, nem hagytam-e ki valamit, stb...

Amúgy már próbáltam átjutni a red forestbe, de 5 khiméra mindig kicsinált, aztán tönkrement egy mentésem is, így inkább újra kezdtem...

Ja: egyébként meg gondolom, hogy igen, kell, mert korábbi doksik meg szövegek utaltak rá...

dezodor":3fni6kbr mondta:
kár? szal akko az is legyen ? bár így is annyi pézt lehet szerezni, hogy ihajjkodás... nemtom jó ötlet-e hogy garbage és agroprom után már milliomos lenne az ember... úgy túl könnyű lenne.

Oké nelegyen lóvé ,legyen olcsóbb minden. Legalább a brutálabb fegyverek meg a ruhák.

acura":zc3yzcm1 mondta:
Jo reggelt..

Nem kell könnyiteni a pénzszserzésen..ez igy pont jo..bár a 600 000 rubeles szérumhoz kicsit sokat kell gyüjtögetni:-(( és merre vannak az x18 kódok:-))))))))))))))))))))))))))))))))))) :cry:

És UHSF dokumentumot hol lelek?mert azóta nemjátszottam ,mert nemtaláltam meg.

Most megnézem,hogy a báros ad e valami feladatot mert eddig csak cuccott vettem tőle.

Az elején amit az ödönkétől lehet felvenni fealadatot,hogy vigyek 20 vodkát az ugye mellékküldetés?

Vissza
Top Alul