S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

mans":vdymffiz mondta:
A sugárzásmérőt nemtudom mért kellett kiszedni.Helyette találtam egy detektort ami arra jó hogy eladjam./quote]

Ne add el, később jól jön, Sőt a fejlettebb verziója mégjobb lesz. csak kell egy NighVisionos ruha is mellé. Amúgy a Beryl ruha NV effektje marha jó lett. Meg mindegyik, ahogy jelzik az anomáliát a detektorral. Meg az is, ahogy "beégnek" a tüzektől...

Ja: megtaláltam a Garbage Help signal forrását. Ott van, ahol először gondoltam...

Kérdés: minek a rövidítése a CHAES? Tényleg nem tudok rájönni. Gondolom valami Chernobyl...

Tibi":vdymffiz mondta:
Viszont találtam egy érdekes dolgot is Garbage-n: hogyan került oda a Wish Granter :?: <:D> <:D> <:D>

Kérdezd meg a csapost, szivesen elmeséli...

Dezodor!

1 naposak lettek a mellékküldetések megint. Ez kicsit kevés... Nem lehetne visszaállítani a 10 napos, vagy esetleg határidő nélküli mellékeseket?

Amúgy eddig nekem a Dark valley déli részén, az új romházak között szaggatott a legjobban. A Garbage nudli ahhoz képest. Szegény vintar alig találta a távcsőben az ellent...

Mondtam már, hogy teli a hócipőm a patkányokkal, felkészülök bloodsuckerre, pseudodg hadakra, erre mi esz meg? 5-6 patkány...

Jo reggelt...
Kipucoltam Agropromot..nem is nehéz, csak nem belülrül kell kezdeni..kimentem kivülre és a kerités fedezékéből mészároltam, majd fel a tetőre és osztottam az áldást......Megvana flsahdrive az alagutból, vettem egy szép Berill ruhát..tényleg nagyon jo a "nocsnoj apparat" szine:-)) de a bárba a ruszki himnusz!!!!!!!!!!nagyon király.....vettem egy advanced anomalia detektort, remélem ez jelez is már...............
amugy a" Game Overes" kiszállásokra semmi tipp???

Vetted a ruhát meg a detektort? Én mind a kettőt talátlam. A detektort valakinek a hátizsákjában, az igaz, a ruhát ellenben valahol egy szobában a földön. Amúgy a stalker suitnak jobbak a statjai, csak nincs neki NV-ja...

Az anomáliákat úgy látod jól, ha az övedbe rakod a detektort és bekapcsolod az NV-t. Nappal is jó. Amikor meghallod a detektor pittyegését, kapcsold be az NV-t. Pontosan mutatja, hol van valami gánya...

Juteszembe: nem kéne egy kibeszélő, spoilerveszélyes topik a Priboi Storynak? Ezt meg hagyjuk meg a technikai megbeszélésnek, illetve a hibajelzéseknek...
Ahogy elnézem, van ebben annyi fejtörő és újdonság, hogy elférne...

hát én meg eladtam a detektort mert nem tudtam rábirni hogy müködjön..pedig övemen volt....de akkor még nem volt éjjellátóm......a hordóval én is megszivtam...felvettem az agropromnál még a föld alatt és nem tudtam hova lett:-))))))) lett is tulsulyom .........most gyüjtök egy SZVD-re..az kell nekem..........

Sikeresen megjártam Dark Valley-t. Amint átmentem, rámtámadt vagy 10-15 Rodent lol2 Egy csomó lőszer rájuk ment, de viszont gyűjtöttem annyi artifactot hogy hajajj :)

Az anomáliadetektorokból nekem a legolcsóbb van meg, a sárga színű. Az övemen van, nightvisiont is bekapcsoltam, de nem csinált semmit :? .

nálam meg bar ott a duty outpost és azelőtt meg a kutyák #B szóval megyek megyek és a kutyák jönnek utánam és az outpost-ban mindenkit kiírtanak és utána engem is majdnem..... de volt nálam gránát és elintéztem őket :D

Ez durvajó,ezellen a vihar ellen mit lehet csinálni?vagy hova meneküljek?
Mert megpusztulok a suugárzásba,meg mindenki más.Nemértem mi ebbe
az élmény de már hülyét kaptam.Nem lehet kiszedni valahogy ezt az atomvihart meg azt hogy ne sötétbe kelljen mászkálni?Legalább lenne egy hely ahová menekülni lehet.Az éjjellátót nemtudom használi vagy nemtudom mivel működtessem
a hálózsákomra rámenntem hogy átaludjam a sötétet
de a hálózsák eltünt ahogy rányomtam. :| A UHSF dokumentumot hol találom?most csak ezaz egy feleadat van.

azt a vihart úgy hívják hogy blowout (kitörés ) és pincébe..... föld alá menekülj.... pályától függ hova(és egyébként az eredeti játékban is benne van
az npp-s pályán(meg úgy volt hogy az egész játékban benne lessz..de nem lett :cry: ) uhfs- doksik meg szétszórva vannak..... szal keressed nézzél be mindehova és meglessz :wink:

Öröm, És a PDA kal mit lehet csinálni?mert abból van millió darab.
Amúgy szerintem tök jó lenne ha lehetne magunkmellé idomítani valamilyen állatot,és rálehetne úszitani a másikra,például azt a kismacskát ami szerintem nincs benne a modba.Remélem a 1.1 ben bennelesz
: :P

macska hogy ne lenne benne? :D esc-en kb 2 van, és az csak escape. pda-kat meg el lehet adni fillérekért a trédereknek, vagy eldobálod ha nem kell :D

dezodor, az időjárásnál van egy kis gubanc:
ss_01-31-08_18-13-24_(l05_bar).jpg

Verőfényes napsütés + eső villámlással megspékelve :) (bár ezen képen még nem esett, utána kezdett el)

Dezodor nem lehetne valahogy megoldani,hogy legyen szolgálati állatunk?
De most komolyanNéha keresne medkitet vagy lopakodva levadászna 1-2 egyént.

A kordonon belűl merre találok uhsf dokumentumot?Azon kívül hogy nézzek szét :roll

Jo reggelt

Tegnap, teljesitettem az Öld meg a stalkert küldetést........Agroprom, lakókocsiban bumm a fejbe...........Visszaérek a bárba erre ott kószál
egy- két pasi pirossal jelölve, de SENKI nem lő rájuk...elkezdenek rám lőni, erre kinyirom......erre jön a többi pirossal jelölt is..lemenekülök a csaposhoz, ott ugye nincs fegyverem, utánamjönnek és levadásznak..Ki érti ezt????

Azt az eget ez egy bug! ááááá

Úgy tûnik dezodor elfelejtette kivenni azt a küldit.
Kérlek javíts ki ha én tévedek, de ugye az az a küldi, amikor hátra kell menni a tóhoz, ott van egy katona begolyózva, és le kell lõni. Ugye?
Na mert ugye ha lelölvöd akkor a katonák ellenfelek lesznek miatta és nem fogod tudni kijátszani.
Ha nem arról a küldirõl van szó akkor bocs.

Megjártam Wild Terrorityt és Yantart. Yantar sokkal szebb a sok zölddel, de ami a legtöbbet dob rajta, az időjárás változás. Már nem olyan beszürkült, mint régen :) eljen .
Amit utána eladtam a bárban cuccokat, már tudtam belőle venni egy SEVA Suitot :D . Azért többször nem megyek vissza, valahogy azt a környéket soha se szerettem. Cél: Army Warehouse 8)

EDIT: Nem tudom, hogy ez a fa a Priboiba lett külön berakva, vgy csak még most vettem észre, mindenesetre furcsán nézett ki :) :
ss_02-02-08_19-26-22_(l08_yantar).jpg

Ém most megyek be az alagútba mert elvileg ottvan az a SOS message.
UHSF dokumentumot még mindig nem leltem.Valakli segithetne.
A Garbage nél pedig bemenekültem a hangárba a vihar elől és kihalt mindenki de utána megint jöttek 6an ugyanazok lol2 qrvajó.
Amikor megpusztulok akkor meg kilép a game,nemtudom mért.
A weight modot felraktam de a párbeszédnél kilép a játékból,inkább letöröltem.

Tibi":2i958k4s mondta:
EDIT: Nem tudom, hogy ez a fa a Priboiba lett külön berakva, vgy csak még most vettem észre, mindenesetre furcsán nézett ki [/img]

Ez az én hibám, annak idején még úgy tudtam, hogy egy ekkora méretű objectet, csak több darabban lehet betenni a gémbe, ma már persze másként látom. Az a gond, hogy rengetegeg objectet gyártottam, és az utólagos javításra nem maradt idő. Kijavítanám most is akár, de ahhoz, hogy a javítot verziót be lehessen tenni, az allspawnt is mósosítani kell. Az allspawn módosítás pedig a játék újrakezdését jelenti.
Amúgy dinamic lighting-al a hiba eltünik.

Vissza
Top Alul