S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

én is csak azért merészeltem átzöldíteni a dolgokat, mert láttam elég sok mostani képet a zónáról... és eléggé zöld az :D nemtom miért hiszi mindenki azt hogy nincs ott élet. A természet alkalmazkodik mindenhez :)

nálam nem látok különbséget :D eddig is akadt, most is akad, de nem vészes. van 1-2 teszter, akik eddig még nem mondták hogy gond lenne a cuccal. de nekik már minimum 8600as vga vagy ati 1950 és 2giga ram van, szal ott jól fut fullon. lentébb nem tudom mi a helyzet, mivel nekem nagyon "lent" van a gépem teljesítménye :D

Hi!
Én civilben biológus vagyok, innen a fantáziadús név is!:) Chernobil tele van állatokkal vadlovak elvadult kutyák farkasok és egy nagycsomó olyan állat ami a tipikus orosz sztyepre jellemző, amilyen az ember előtt lehetett, kis tulzással na meg a romok nélkűl! :D

Dezodor azt ígérted hohy 2 ünnep között ''kiadod'' a mod-ot :D

ja, nem akartam abba a hibába esni, mint sokan mások, hogy jajj, megigérem, és már csak azért is kiteszem, aztán meg jönnek a mailok, hogy valami nem akar működni stb stb. Egy ilyen komplex cuccnál nem árt elővigyázatosnak lenni :

:lol: emberek ez a mod maga a STALKER!! (és ez nem vicc és nem csak azért mert mod a stalkerhez :P ) Igérgetik hogy jön de nem jön közbe meg özönlenek a képek amin látod hogy egyre szebb és szebb és anyázol nagyba hogy jöjjön már aztán kijön és azt mondod: :? aztán kiderül, hogy lesz Priboi story 2 lol2 dark sky! és kezdődik minden elölről.
Lényeg az hogy amióta itt vagyok megéltem a Priboi Story MOD kezdését láttam hogy mi készül mik lesznek benne mindig hallottuk a jön jön-t(volt hogy egy hét választott el a kiadástól) aztán nem jött. Aztán most hogy így nézem nagyon szép és egyedi lett alig ismerek már rá a régi Stalkerre szóval dezodor így tovább ez már állat,isten,über,brutál és tovább ragozva jó! Azt hiszem mégis maradok még kicsit XD

huh, köszönöm. igazából, csak azért késik, mert annyi apróság van, amire figyelni kell.

-először csak az volt, hogy freeplay, máshol kezdessz, és kész
-utána jött a birizgálás, hogy na csak kéne küldetés .... újak
-ekkor jöttek elő a kisebb bugok, amik bebizonyították, hogy nem is olyan 1xű kivenni a sztorit a játékból, de végül sikerült.
-na miután megvolt, jött a pályák átdizájnolása, felfrissítése stb
-ezután jött, hogy na csak kéne sztori is bele, mer ha már a címe is az...
-a sztori is kész, azonban 1-2 küldetés még nem tiszta, nem mindig sikerül, stb

minket nem sürget holmi thq, hogy kiadjuk, így meg legalább tuti jó lesz, vagyis szerintünk :D aztán hogy ki mit gondol, az már magánügye :)

Gatyamatyi":2a0tw7cq mondta:
:lol: emberek ez a mod maga a STALKER!! (és ez nem vicc és nem csak azért mert mod a stalkerhez :P ) Igérgetik hogy jön de nem jön közbe meg özönlenek a képek amin látod hogy egyre szebb és szebb és anyázol nagyba hogy jöjjön már aztán kijön és azt mondod: :? aztán kiderül, hogy lesz Priboi story 2 lol2 dark sky! és kezdődik minden elölről.
Lényeg az hogy amióta itt vagyok megéltem a Priboi Story MOD kezdését láttam hogy mi készül mik lesznek benne mindig hallottuk a jön jön-t(volt hogy egy hét választott el a kiadástól) aztán nem jött. Aztán most hogy így nézem nagyon szép és egyedi lett alig ismerek már rá a régi Stalkerre szóval dezodor így tovább ez már állat,isten,über,brutál és tovább ragozva jó! Azt hiszem mégis maradok még kicsit XD

emhber h én mekkorát nevettem :P
egyetértek amugy és nagyfel :wink:
neked meg kitartás dezo:)
csak vigyázz nehogy antonék lecspjanak majd rád(vagy inkább ne vigyázz :lol: )

Vissza
Top Alul