Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":359cuej5 mondta:persze, az ünnepek között lesz kirakva... mert akkor mindenki ráér és jókedvű![]()
Gatyamatyi":2a0tw7cq mondta::lol: emberek ez a mod maga a STALKER!! (és ez nem vicc és nem csak azért mert mod a stalkerhez) Igérgetik hogy jön de nem jön közbe meg özönlenek a képek amin látod hogy egyre szebb és szebb és anyázol nagyba hogy jöjjön már aztán kijön és azt mondod: :? aztán kiderül, hogy lesz Priboi story 2 lol2 dark sky! és kezdődik minden elölről.
Lényeg az hogy amióta itt vagyok megéltem a Priboi Story MOD kezdését láttam hogy mi készül mik lesznek benne mindig hallottuk a jön jön-t(volt hogy egy hét választott el a kiadástól) aztán nem jött. Aztán most hogy így nézem nagyon szép és egyedi lett alig ismerek már rá a régi Stalkerre szóval dezodor így tovább ez már állat,isten,über,brutál és tovább ragozva jó! Azt hiszem mégis maradok még kicsit XD
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.