S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Jók a virágok, tényleg rendes állatok is lehetnének. Lesz valami idén a mod-ból ?

akkor lenne ez a M.E.T.A.L. mod meg lenne a...

Z.O.O. mod. lenne benne mutáns tigris,medve,sün,kigyó,majom stb.... és minden lehetne rendesben is :D lehetne őket etetni uránnal meg artifactokkal XD

hehe :F

nem, inkább maradok a játék által nyújtott valóság mellett. amit még lehet visszacsempészek a bétákból, meg díszítgetem a pályákat, bár elég lusta vagyok mostanság. meg ugye suli van, és csak heti 2napot vagyok itthon, abból meg kb 2-3órát moddolok csak :F. de lassan és biztosan elkészül a cucc. már csak pakolnom kell be npcket, meg díszeket, aztán még küldetéseket a pda-ra, és mehet a teszt. jövőhét hétvégén szntem meglesz a díszítés (nem minden pályán persze... mert az sok idő), aztán lehet tesztelni.

Garbage-re Stancia1-2-re meg Wild Terrority-be amúgy se kell, azok elég beépítettek :) . Esetleg Red Forestbe lehetne? Elvileg egy erdő kéne, hogy legyen, de annyira üres... <:D> .

mondjuk pda-n piros meg red a neve de közelről sötétbarna XD ... lehetne télleg piros meg lehetnének villanogránátok meg könnygázlövedék

hát fákat sajna nemtok betenni, ahhoz már tényleg level-editor kéne. a fűhöz is, de meg lehetett oldani okosba :)

épület modellem van 3-4 fajta (mint ami pripyatba is van, de nem lehet 1ikbe se bemenni...) szal azokkal is lehetne okoskodni, de nemtom hova kéne pakolni őket, mert nincs mindenhol sík terep, ahol jól nézne ki pár bérház... szal lehet azt inkább hagyom :F

akkor ennyi erővel rubel helyett mér nem euró van?? :D amugy én tennék bele erőspaprikát is az növelné az ellenállást a radioaktivitás ellen KALOCSAI ARTIFACT :F....

Ez a mod komolyabb annál hogy elhülyéskedjük,...légyszives...:F

Új sztori line meg kb minden ami a freeplay modban is benne volt.

Dezodor..

bocs hogy itt kérdezem, a free play modban Pripyatyban hol van dealer?, tele vagyok eladandó cuccall és csak kevergek....

köszi

talán a nagy Dezodor a megmondhatója:-))))) segits Dezodor

Vissza
Top Alul