S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story 1.1.3 - dez0wave

-------------------------------------------------------
S.T.A.L.K.E.R. - PRIBOI STORY 1.1.3
-------------------------------------------------------

Nah, elég hosszú volt ez az első post, a lényeg benne van a readme-be, szal inkább kivettem innen. így nem kell 10 oldalnyi szöveget végiggörgetni a letöltési linkig. :)

Nos a legújabb verziószám (és egyben az utolsó is) az 1.1.3. Ez az utolsó verzió 2009 augusztus 28-án jelent meg, és minden olyan ki nem javított hibát eszközöl, amit nyakunkba kaptunk az utóbbi 1évben a fórumozóktól.

A modról röviden, 2008 januárban jött ki először az 1.0. A legelső "total conversion mod" a Shadow of Chernobyl játékhoz. (jelenleg is az egyetlen, nem sokan kezdtek bele ilyen melóba még). Később 2008 augusztusban jött ki az 1.1, és végül 2009 nyarán az utolsó, 1.1.3-as patch.

A sztoriról röviden: Priboi Slipchenko -val játszunk, aki egy orosz katonai titkosügynök. A feladata felkutatni egy eltünt egységet, és egy lezuhant helikoptert pripyat környékén. Továbbá az összes labort átkutatva össze kell gyüjtenie minden megmaradt bizonyítékot 1 titkos szervezettel kapcsolatban. (még mielőtt valaki kérdezné, hogy lehet az, hogy kisértetiesen hasonlít a CoP történetére? a válasz: nem érdekel minket. tudnak a priboi storyról, és szivük joga bármit használni bármilyen modból, ha jónak tartják... és higyjétek el, ha gsc merített is vmit a priboiból, akkor az teljesen másképp lesz kivitelezve. több emberük van, egész nap dolgoznak ilyeneken, meg nekik van rendes sdk + source, és különböző tool amikkel bármit meg tudnak csinálni, amiről mi csak álmodunk)

Kaland játék van előtérbe helyezve, de azért az akciózás sem marad el. A környezet megváltozott, mivel a sztori 1évvel a soc után játszódik, és nyáron... (ezért a virágos mező, meg a sok zöld fa)

A játékhoz legalább egy közepes angol tudás szükséges, hogy tudd értelmezni a talált dokumentumokat, melyekből kiderülnek kódok, vagy utalnak egy másik dokumentum hollétére ...stb.

A telepítés egyszerű. Kitömöríted bárhova a Priboi Story 1.1-et, majd kitömöríted bárhova a Priboi Story 1.1.3-at (az új patch) és fogod a gamedata-t belőle, és a kitömörített Priboi Story 1.1 gamedatájába belemásolod. Felülírsz minden fájlt, és mehet a menet.

Fontos:

A Priboi Story 1.1 az 1.0004-es SoC patchhez készült. Ha neked is 1.0004 patch van fent, akkor értelemszerűen a "Priboi Story 1.1.3 az 1.0004-es SoC patchhez" -t fogod leszedni.

Viszont ha 1.0005öd van fent, akkor muszáj a "Priboi Story 1.1.3 az 1.0005-ös SoC patchhez" -t leszedni és azt használni. Remélem világos.

Letöltés:

Priboi Story 1.1 + info
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/ ... -story-v11

Priboi Story 1.1.3 az 1.0004-es SoC patchhez:

http://www.moddb.com/mods/priboi-story/ ... -for-10004

Priboi Story 1.1.3 az 1.0005-ös SoC patchhez:

http://www.moddb.com/mods/priboi-story/ ... -for-10005

Ha már nagyon elakadtál, akkor 1 végigjátszás:
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/ ... 1-walkthru

Zsákbamacskát senki nem szeret leszedni, ezért pár kép itt látható:
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/images

Nagyon jó lesz.
Két dolog szemetszúrt: az ID pendrive-on a név: Slepchenko, a Who am I leírásban pedig Schlipchenko.
Másik is a Who am I-ban: missing helyett missiong. (4. sor)

Amúgy szépen vannak megírva a szövegek, amiket eddig láttam, gratula! Örülnék, ha végig megmaradna ez a kicsit elveszett feeling, nem menne át mindentudó Super-Rambo Priboi-ba. (Mondjuk a lényegen az sem változtat.)

Nagyon tetszik.

Nekem hiányzik egy, végső cél, amiért elindulunk az elején.

Dezodor 1.0004-es patch-el fut a MOD ? Ez a végleges verzió ? Mostanában nem igazán követem a dolgokat.

köszi, a hibákat javítom. végül slepchenko lesz, mert mondták, hogy az jobban oroszos, mint a schilp... verzió. igazuk is van, de mind1... szal javítom. a végén majd úgyis át kell nézni a sok szöveget...

a végső cél az lesz, hogy meglegyen mint a 20doksi, és utána elhagyni a terepet, viszont oda nem lesz 1xű eljutni... sokmindenkit nem fog érdekelni a sztori szntem, de aki szereti a serlokhólmsz féle keresős cuccost, meg szeret olvasni sokat, és kirakózni, akkor a végére kikerekedik 1 sztori, ami lehet béna.. :D de ez van.

Minél nehezebb annál jobb, akkor a legjobb, amikor már majdnem lehetetlen. már most alig várom. Várható megjelenés?

Szerintem nagyon jó a "kirakósozás", nyomozgatás. A Thief 3 is gondolom azért sokunk kedvence. :) Órákat olvasgattam benne...

Ha meg nem is shakespear-i történet lesz (habár azt a szintet nem nehéz megütni :lol:), az se nagy probléma, végülis ez egy fps... Az alapjátékot sem a történetéért szerettük, de én azért bízom a tehetségedben. ;) :D

azért lett úk topic mert változott a koncepció, és nem volt kedvem átírni az előzőnek az elejét... no meg akkor a hsz-ek értelmetlenek lettek volna.. csak elfelejtettem lezárni a régit, de szerencsére pYura megoldotta.

egyéb változások lesznek még: nem minden pályára lehet majd úgy eljutni mint régen... más útvonalak lesznek. a teljes pályákat nem kívánom áthelyezni, mert nincs elég időm... de a level changereket igen :)

és hogy a lányok se unatkozzanak, bár nekem is jobban tetszik mint az előző száraz kórók :)

íme: (a képek dx8, low detail mellett készültek)

ss_zoxfeld_09-29-07_17-49-00_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_09-29-07_17-49-35_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_09-29-07_17-13-53_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_09-29-07_17-47-56_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_09-29-07_17-48-04_(l01_escape).jpg

nem tom ki játszogatott régen a 1154-el, nos abban voltak virágok a mezőn... szntem kár volt hogy kihagyták, de mostmár visszakerültek, és persze amint látjátok nem csak a virágok, hanem egyéb zöld növényke...

Hello Kitty is megjelent a Zónában :lol: , mehetünk virágot szedni, majd berakod a nõi stalkert is, és akkor neki kell majd szedni egy küldetés során. Meg legyen már akkor marihuána is, oszt majd be lehet tõle szívni, Tibi is szeretni fogja, ráiszik majd vagy 30 vodkát, oszt lesz majd blowout effekt szarásig... :lol:

"Én kis kertész legéény vagyook..." :lol:

mostmár csinálniuk kell egy ALKOHOL MOD-ot amiben lenne 33 féle sör amit a barkeepertől lehet szedni meg lehetne benne marlboro cigi stb... :D marihónalját lehetne tépkedni az út mellől aztán megsodorni...:PXD
a barban meg fellépne az Iron Maiden... XD
Lehetne metálfesztivál Army Warehousenál :P stb... ötletek jöhetnek :D

Ja, oszt lenne ilyen Rocker skin a Freedom stalkereknek meg hosszú haj, meg a sárga gitárt lecserélnénk elektromos gitárra, oszt artifactok lennének a belépõjegyek. Meg lennének punk stalkerek is, azoknak vértaraj skint kéne rajzolni fotosoppal.
A tûz körül ülõk is nyomhatnák elektromos gitárral, és közben Jimmy Hendrix-et énekelnének. LOLLERER :F

ja aztán a nagyon menő elektromos gitár elriasztaná a mutánsokat és stalkereket toborozna :P akiket én irányíthatnék :D
menő bőrruhák lennének :P acélbetkóssal lehetne rugdosni a késelés helyett XD

Metro nagyon jó ötletek voltak :D ezt össze kéne hozni :D jöhetnek még az extrém ötletek :P

Hát csak ne ide lécci mer ez dezodor preeboy sztorizgatós modja topikja,
nyiss egy újat ennek a társalgóban, oszt jauidõ

ezeken azok a kikericsek vagy mik olyanok mint az 1145-ben voltak 8)
de nem lessz rossz mod az 1x már biztos

Hát a valóságban sem sivatag, lehetnének igazi állatok is a játékban amúgy.

Vissza
Top Alul