Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nekem is Gamestaros DVD-n van meg a játék és ment vele a Lost World - Requital mod is. Meg az OL mod is (hogy most melyik verzió azt meg nem mondom de ahhoz is 1.0005 kellett.). A konfig nekem is hasonló csak ASUS lappal.
Ha lesz olyan ember, aki ráér és tud is angolul, akkor lehet, de nem hiszem, hogy akad ilyen. Max elkezdi valaki, de megunja, mert sok a lefordítandó szöveg.
Az a csapat akik az OL2.2-höz csináltak magyarítást biztosan nem fogják vállalni (pedig az egy kifejezetten jó cucc)...Ők maximum a Lost Alpha-hoz fognak még, aminek mondjuk nagyon örülnék.
Az a csapat akik az OL2.2-höz csináltak magyarítást biztosan nem fogják vállalni (pedig az egy kifejezetten jó cucc)...Ők maximum a Lost Alpha-hoz fognak még, aminek mondjuk nagyon örülnék.
Az OL mod fordítás nem csapatmunka volt, egyszerűen fogtam a FI csoport magyarítását és hozzácsaptam az OL szövegeit, FI-ék pedig belenéztek a hozzáadott szövegbe és áldásukat adták rá. Mivel a FI csoport magyarítása minden játékbeli kifejezést megpróbált magyarítani ("beszélő" nevek, exoskeleton, blowout, artifact stb.), ezért sokan agyonfikázták, de az is lehet, hogy inkább az OL mod és annak készítője iránti ellenszenv volt az ok. Régi szép idők, amikor még volt élet a fórumokon. :lol:
Hol van Sterlock flash drive-ja? Sajna nem találom, valaki legyen oly kedves és segítsen. Hiába megyek el a fotón megjelölt helyre a közel a Monolith bázishoz, az épületben nincs semmi, csak a lift tetején egy hátizsák, amiből már kivettem rég a doksit. De valahol kellene lennie még egy hátizsáknak nem. Megnéztem egy végigjátszás félét, ami megmutatja, hogy hol van, de nekem nincs ott…