S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story (új sztorimód)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Csak így ha kifogysz a barátokból... Nem lehetne pénzzel barátot venni? :D ;)
Elsősorban úgy gondolom, hogy
"- Eljönnél-e velem?
- x pénzért igen
- Ok, itt van."

De ha ez bonyolult, felőlem lehet egyszerűbb is, vagy ha úgy sem, akkor mind1. :)

Én azt bírnám, ha el kéne menni a Traderrel egy közös küldetésre, monjuk Agropom Undregroundba, mondanánk neki, hogy várjon meg az alagút elején, erre amikor már jócskán bennt vagyunk ordításokat lehetne hallani csak, visszamennénk, és egy bazinagy Bloodsucker kajázna a Traderből :D . Én kb. ezt a sorsot szánnám neki :D :D .

még nemjó a coop mod... eljutottam vele a bár-ig, utána akármerre akartam menni ezt írta ki:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 74
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...shadow of chernobyl\gamedata\scripts\move_mgr.script:97: attempt to index field 'patrol_walk' (a nil value)

-----------------------------------------

egyenlőre keresem a hibát...

Mondjam vagy ne mondjam...

KÉSZ A FREEPLAY MOD !!!!

tehát vissza tudunk menni stancia1ről pripyat-ba! Most addolok még holnap egy levelchangert Stancia2-ről Stancia1-re és onnantól kezdve... fúú a gsc ki fog nyírni engem, ha kiteszem az ő 1.1-es patchuk előtt, mivel akkor értelmetlen lesz :D

video: http://www.youtube.com/watch?v=LMZXPOurbo0

pic:

ss_dezodor_07-21-07_03-19-18_(l12_stancia).jpg

És pripyat-ban még mindig olyan sok a monolithos? Meg tiszta idő van (lesz)?

az npc-k respawnolódnak 1 idő után, szal ha kilőtted őket, megint ottlesznek, vagy máshol... az idő jó lesz pripyat-ba és stancia1-2n is. tradert akarok még addolni, de elmegy mindig, nem áll meg 1helyben :F aztán fene tudja hol találjuk meg :D

még nem teszem, mert nincs teljesen kész. félkész munkát pedig nem adok ki. ez a funkció azonban a priboi sztoriban nem lesz benne, mivel az 1 sztori, és ha végigviszed, akko vége. mivel olyan a vége, ezért nincs értelme folytatni :F

szerintem eddig ez a legnagyobb mod ami kijön még a chernobyl reborn is elbujhat szégyenében xd :D

dezodor":1ke3kyny mondta:
még nem teszem, mert nincs teljesen kész. félkész munkát pedig nem adok ki. ez a funkció azonban a priboi sztoriban nem lesz benne, mivel az 1 sztori, és ha végigviszed, akko vége. mivel olyan a vége, ezért nincs értelme folytatni :F
Télleg a végső videó meg minden az ugyan az mint az eredetiben vagy megváltoztattad?

Dezodor !
Miért van az hogy az UHSF modban ha valakit kisérni kell, vagy védeni nem mozdul..csak áll...pedig kiirtottam minden létező mozgó lényt...pl..Védd meg Vakondot.........csak áll célratartva
Kruglov professzort kisérni...megálla mozdonynál és csak ál..ál....Yantarban nem jön kia bunkerből csak áll........Ezeket hogy orvosoljam????? :cry:

megválaszoltam a tippek trükkök-ben, azé ne írd tele a fórumot ugyanazzal, mindenhol, és főleg nem jó helyen :)

Mikorra várható e modod, engem is érdekelne ? A solve the Monolyt secret is tetszet.

jajj dikmán. Dezordor, "ne fürgyé, le!" :D (ha nem hallottad még keress rá google-n első alatt ott a hanganyag :D)
az uj menü eszméletlen jó!!! zseni vagy(ok) :D. Co-op faja de ha megy akkor csinálhatnál pár csapatos küldetést. Nagyon hiányoltam stalkerben. (ha akarsz sorry szinte mindent vvisszolvastam de...)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul