S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story (új sztorimód)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A fejtörő jó ötlet, csak két gondom van vele...

1: csak akkor fejthető meg, ha a dilisről már ez előtt is tudomást lehet valamiképp szerezni. Valami utalásban. A normál játékban csak a freedom górétól lehet megtudni, hogy egyáltalán létezi és az jóval később jön...

2: ne kelljen netezni hozzá. Nem mindenkienk van netje, nem mindenkinek bírja a gépe az ALT-TAB váltogatást, stb... Tényleg maradj a programon belül...

Szerintem jó ötlet, nekem egyik dolog ellen sincs kifogásom. Csak kár, hogy lelőtted a pojént, igaz, amikor már olvastam, hogy csak egy őrülttől tudhatod meg, sejtettem, hogy az a hapsi is benne lesz a dologban. Azt nem lehetne megoldani, hogy megnézd a kódot, ki keLjen menni a Zónából, vagy valahova ahol küldetés nincs és ott egy számítógép... vagy vmi hasonló, ott mondja nyomj alt tabot :roll:

Szerintem is kira ötlet ;) Bár nem tom én magamtól rájöttem volna-e :D amúgy még rakhatsz bele iylen fejtörőket mert szerintem élvezetesebbé teszik a játékot és egy kicsit hosszabbá :) (főleg az teccik benne hogy nem csak az adott helyen kell csinálni valamit) így tovább hajrá!

Én nem tudok belőle alt+tab-ozni csak, akkor ha fut valami más program. Ha nem fut, nem vált ki a desktopra. Olyankor csak CTRL+ALT+DEL. Amúgy nekem is tetszik az ötlet, de a net nélkülieknek tényleg szopás, és lehet, nem mindenki "számítógépzseni", hogy tudjon FTP-re csatlakozni. (Tudom, nekünk ez alap, de ha józsikának átviszi a szomszéd Pistike a Stalkert meg ezt a modot, és megmutogatja, hogy hogy kell lőni, meg inventory-t használni még be fog tojni, hogy mi az az ftp. ;))

Szóval inkább maradj a játékban.

dezodor szerintem jó az ötlet, de akkor a kódot is valami frankó stalker-es stílusú háttérrel kéne tálalni :)

rendben, ahogy látom kb ugyanannyian mondták hogy ne, mint azt hogy de :D

-ha jóskapistike nemtud vele játszani, az engem nem érdekel, nem neki készült :D vigye előbb végig az original stalkert, és tanuljon meg angolul

-az alt tab csak akkor műxik rendesen, ha előbb esc-el kilépsz a main menübe, és úgy alt -tab ... akkor nem lesz para, kb amióta játszom vele, úgy tolom, és nincs erős gépem, de ezt még bírja...

-az ftp címet nem muszály tcm-be... mer akár megadhatom így is a kódot hogy: ftp://nev:kod@akarmibarmi.hu/salala.txt vagy hasonlo, es ezt lehet bongeszobol futtatni is

- a jatekon belül nincs más mód elrejtésre... van még pár ötletem, de azokat nem írom le :D ezt szntem 1nek meghagyom, max majd jönnek a szitkozódó levelek :D

!kérdés!

Mit szólnátok egy co-op módhoz a Priboi Story-ban? most teszteltem, videót is rakok ki éjjel...

Coop, önhöz a legközelebb :?
kepet.gif

dezodor":3i5fo9ji mondta:
!kérdés!

Mit szólnátok egy co-op módhoz a Priboi Story-ban? most teszteltem, videót is rakok ki éjjel...
Hmm nem lenne rossz, ha meg tod csinálni ;) majd szólj ha lesz vidijó.

dezodor":3a4tvy0e mondta:
most töltöm fel... red75 műve a coop, kissé még kezdetleges, de okos :)

másik: mit szólnátok hozzá, ha a priboi mod kicsit késne, viszont lenne benne vezethető busz, meg moskvich is? :F nem akarok 2-3 naponta peccseket kiadni hozzá, mer az idegelős..

VIDEÓ : http://www.youtube.com/watch?v=4Z9j85VY0g8
Megnéztem jónak tűnik :wink: így tovább! Amúgy akárhány embert megkérhetünk hogy "kövessen"? Meg nem lesz oylan hogy azt mondja hogy menny 'nyádba nem segítek?

Jó az új menü, egy ideig ez volt a hátterem :)
Mi van az Exit ti windows helyére írve Exit to ... nem látom :?

mikor lehet már letölteni ??? :D :D
télleg dezodor nem tudud megoldani hogy lehessen lőni a BTR-el ???

Azt meg tudnád csinálni a coop-ban, hogy ne mindenki segítsen hanem elküldenek a francba? Mert ha mindenki segít az nem túl élethű :D

Az se lenne túl jó, ha a BTR-ek ránk támadnának... A BTR tipikus katonai jármű és mivel a katonák haverok, kissé összezavaró lenne, ha BTR-ek nyitnának ránk tüzet :p . Egy másfajta modban, ahol egyáltalán nem állunk kapcsolatban a katonasággal, jól mutatna, de ebben kicsit furcsának tűnne <:D> . Persze ti tudjátok... :D

btr katonai jármű, de akárki elfoglalhatja :)

másik: elméletileg csak úgy működik a coop, ha friend valaki, vagy alapbó, vagy pedig úgy, ha haldoklik, és feléleszted... de nemtom most pl mér jött a táborból az npc is velem :F ja lehet azért mer nem 0-n van a relation hanem 500-on azmeg már majnem friend.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul