S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Fú emberek, megjött a S.T.A.L.K.E.R. pólóm. Nagyonnagy frankó lett! 1000 köszönet Kiriyama taps1 taps1 taps1 taps1 taps1

Már csak 1kérdésem lenne:
Nemszoktam postát használni. Szóval: a postás 1980,- ot kért érte. Ez csak a szállítás ára, vagy a póló+szállítás egybe?

Ez csak a szàllitàs. A polo mèg plusszban van. én is meglepodtem milyen draga a szàllitàs. Magyar posta arat.

amelyik címről kütted, arra aggyam fel levélként? (az 1500,-ot)

Kiriyama":24qfu1t5 mondta:
Ez csak a szàllitàs. A polo mèg plusszban van. én is meglepodtem milyen draga a szàllitàs. Magyar posta arat.

Kicsit defektes lett ez a hsz, mintha nem magyar nyelven lenne :D Nemtudom másnak is ilyen-e. Mégegyszer beírnád?

ha lehetne még kapni szerezni akkor énis vennék...

Pólók megérkeztek nektek?

Tartok tőle, hogy a kiértesítőcetlit nem dobták be, 28-án megyek vissza Szegedre, remélem nem csinálnak vele semmit...

Lehet kapni még valami nagyon jó kis STALKER-es pólót????
Nagyon nagyon szeretnék szerezni 1-et vagy talán 2-őt esetleg 3-at :D L-es a méretem, ha valaki tud segíteni az írjon ide!! köszönöm!

Na, úgy néz ki, hogy valóban a Collector's Edition-höz jár a dögcédula... A kutya fáját, hogy a magyarok megint kimaradnak a jóból! nem1 Én legalábbis nem tudok róla, hogy lehetne Collector's Edition-t kapni nálunk. :cry:

Nálunk nem lehet, de ezerszer el lett mondva, hogy akinek kell, az tud rendelni külföldről normál áron (mint ahogy sokan ezt is tették).

Ha mondjuk E-bayről akarnék rendelni, akkor ahhoz kéne dombornyomott bankkártya, nekem márpedig olyan nincsen.

Egyébként itt a fórumozók közül ki rendelt külföldről Collector's Edition-t?

Többen is, pYuráról biztosan tudom. Angliából rendelték és talán még olcsóbb is volt, mint itt a szomszédos Ausztriában (szállítással együtt). Szóval nem egy megoldhatatlan feladat.

A csodálatos szavazást lezárom, eredmények:

Mekkora pólót szeretnél?

S.....................................12% [ 1 ]
M.....................................0% [ 0 ]
L......................................50% [ 4 ]
XL....................................37% [ 3 ]
Nem szeretnék pólót..........0% [ 0 ]

Összes szavazat : 8

Ha már poloknál tartunk, nekem most 2 kedvencem van:

marx_kiskep_listazoba.jpg

proletair_kiskep_listazoba.jpg

Mindkettő feketében van, de akarok még majd szerezni ilyet is: