S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
mi is... tele a t*köm az egésszel, már akkor kellett volna, hogy legyen amikor először postoltam.

Nem 10 percet dolgoztam a grafikával, hogy szép is legyen meg nyomható is.

Jó ok, de akkor megértem a dolgot, hogy ha netán valami nagyon keményet mondtam volna, ami nincs benne a tiltó listán de igy egy kicsit bosszantó volt, na nem gond, bocs ha felkaptam a vizet.

Szavazzatok, mert csak akkor lesz póló Kiriyamától, ha lesz elég jelentkező és így legalább látjuk mennyinél tartunk.
Ilyesmi lesz a póló:
Crayon":uzsui8i1 mondta:
Front:
front_preview.jpg

Back:
back_preview.jpg

Gyerünk, szavazzatok, kő a póló!
(remélem azé olyan ki****ott drága nemlesz, mer nincs sok zsém)
:D

Beszéltem a nyomtatos emberkével,és poloval együtt pár ezer( max 3k) forintért megcsinálja. Persze ez nem nike minöség lesz,de nem is az a lényeg:) Szerintem vasárnapig szavazzatok,és aki kér annak megcsináltatom,aki meg nem az igy járt.

Kiriyama":1wj3vh26 mondta:
Beszéltem a nyomtatos emberkével,és poloval együtt pár ezer( max 3k) forintért megcsinálja. Persze ez nem nike minöség lesz,de nem is az a lényeg:) Szerintem vasárnapig szavazzatok,és aki kér annak megcsináltatom,aki meg nem az igy járt.
Most ha az L-es nyer, akkor csak olyat csináztok??
mer az nembiztos hogy rámjönne... 185 cm vagyok, azt leérne a köldökömig : )
de a nagyobbméret jó a kisebbeknek is, nem?

Crayon":1zy98no9 mondta:
A szavazás azért van, hogy lássuk mekkora az igény a pólóra.
Természetesen mindenki kaphat a saját méretében.

fhu, akkor jó :D
amugy előre is köszi, jóötlet volt ez a pólózás taps1

Miért nem csinálunk inkább valami Legacy of Chernobyl pólót? :)
Tele összevágott mutánsokkal meg katasztrofális képekkel :)
v.i.c.c.v.o.l.t. - shadow of kanyhalos

Azt mondták péntekre kész lesznek a polók. Akkor én kifizetem,elhozom,és beirom ide hogy megvannak. Utána meglátjuk kinek hogyan lehet eljuttatni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul