S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hispan1":22io4phb mondta:
Crayon":22io4phb mondta:
Közkívánatra: GSC Game World logó. Csinálok egy komplett képet a pólóról ahogy elképzeltük.

Azt nem lehet megoldani, hogy a GSC szöveg olyan kék legyen, mint amilyen egyébként is? És persze hogy a Developrt Staff alá kerüljön...

Esetleg ha a fórumnak lenne egy hangzatos neve, pl United Hungarian STALKER Forums

pYura":5k5bgtk7 mondta:
hispan1":5k5bgtk7 mondta:
Ehh ezek jó ötletek!

Hátulra nagy logo, előre meg kisebb méretben GSC vagy THQ logo és valamelyik alá, hogy Developer Staff. Ez eddig a legjobb ötlet :) Mert ez így nem "csak" egy stalkeros polo. Viszont lassan meg kéne állapodni, hogy mindenki megrendelhessel és ebben feszíthessen :)

Inkább legyen GSC, THQ-t így is mindenki joggal utálja :) A nagy fehér STALKER logo jó lesz hátulra. Meg kéne még nézni pár videot, hogy a kiállításokon a GSC-s arcok milyen pólóban vannak. :) Bár a mostani is jó, csak ne középre kerüljjön.

pYura kémkedd ki milyen a pólójuk pontosan. Aztán csinálunk olyat :D

Crayon":10zfj3cs mondta:
Mpytyu":10zfj3cs mondta:
Nemtom hogy volt-e ez a kép de talán ez is lehetne elég nagy felbontású.
http://www.scorpions.cz/stalker/data/ga ... orkgk1.jpg

Pont erre mondták ,hogy régi kép és már nekem se teccik. a sima logó dizájnosabb. Ezzel a képpel occsó kínai pólónak nézne ki...

Sajnos nem tudtam kivágni a videoból, de kicsi (~10cm) szív felül van relatíve magasan, kékkel, hogy GSC és alatta fehérrel, hogy GAME WORLD

Front:
front_preview.jpg

Back:
back_preview.jpg

Véleményeket várok...

Csodálatos, csak - amit pYura is mondott - a GSC grafikus részének kéknek kéne lennie. AMúgy szerintem ez tökéletes.

Az túl szimmetrikus lenne, meg a thq nem is annyira szimpatikus. Szerintem őket nyugodtan le lehet hagyni.

Ja akkor majd csinálunk stalkeros alsógatyát és a hátsó felére tesszük a THQ logót. :D :D

GSC logó módosítva. Tessék nyomni egy F5-öt :)
Továbbá:
a "Developer Staff felirattal csak poénkodtunk, enyhén nagy kamu és pofátlanság lenne odaírni.
"Hungarian Forum Staff" vagy "Hungarian MODder Staff" kijárna egy-két embernek, de az meg macerás, hogy mindenkinek külön külön nyomtatgatni... szóval marad ez az egységes.
(De aki angyon akar még rá extrát, nyomhat rá házilag pluszban pólónyomó papírral, csak annak olyan is lesz a minősége)

Többiek is ráböffenthetnek, ha okés ,mert akkor megy az emil a pólónyomókhoz...

nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad még1szer, de arra gondoltam, hogy a postaköltség+házhozszállítás mennyi lesz.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul