S.T.A.L.K.E.R. - Nukleáris sóhaj

Vomi

New Member
Csatlakozás
2009.11.23.
Üzenetek
356
Reakció pontszám
0
Hely
Komárom-Esztergom megye
Szóval, elkezdtem újra írni, jelenleg a 122. oldalnál tartok, viszont van egy kis gondom:
Nem tudtam magammal dűlőre jutni az általam megfogalmazott kérdésekkel kapcsolatban, hálás lennék, ha segítenétek :-)

1. Szerintetek van helye erotikának a Zónában? Mármint ígényesebb kivitelezésre gondoltam, nem HC dolgokra. És mielőtt bárki megkérdezné, férfi-nő vagy esetleg nő-nő kapcsolatokra célzok.
(Azért elég perverz lenne előhozakodni a nő-vérszívó párosítással :-) )

2. Nem teljesen ragaszkodom a tipikus Stalker elemekhez, mármint úgy értem, a könyvemben szerepelnek új frakciók, néhány új mutáns/élőholt, és felbukkan némi paranormális vagy épp okkult szál is a történetben, mi a véleményetek erről?

Üdv!

Szerintem a stalker a „tipikus” stalker elemektől jó, azok adják a hangulatát, nem mondom hogy ha kevered mással akkor feltétlen rossz csak az már más :) szerintem az okkultizmus meg a férfi-nő/nő-nő/nő-akármi közti szexuális kapcsolat maradjon a kert tv-k napi műsorkínálatában, a Zónába pont azért jó menni (virtuálisan/képzeletben) mert ott olyanok nincsenek :) Ne érts félre semmi bajom a nőkkel, nem mondom hogy pl.: oda nem mehetnének (a Zónában is van konyha :twisted: ) de szerintem ilyesmi már nem illik bele az okkultizmus meg pláne.
De ez csak az én szubjektív véleményem és ritkán fogyasztok ilyen tartalmakat csak néha szoktam elolvasni egy-egy bejegyzést a szerepjátékos topikban szóval a többiek véleménye mérvadóbb :)
Jobb szeretem a „scifisebb” scifiket pl.: Az elfeledett kísérlet, a Piknik az árokparton-ban már kicsit sok volt az „emberi” szál, inkább a Zónáról szerettem volna többet megtudni mint mondjuk Red családjáról.
Az utolsó bejegyzésedet olvastam, jó lesz!

Tudom előző hozzászólást nem idézünk, de most manuálisan megtenném és pár szót kiragadnék Mogle sorai közül: " a Zónába pont azért jó menni (virtuálisan/képzeletben) mert ott olyanok nincsenek " - Bizony, eléd kerül egy lenge öltözékű amazon és nem rávetjük magunkat, hanem szétlőjük! fogatlan Ezért jó a Stalker mert ott ennek nincs következménye. :D
Egyébként egyetértek Mogle-val, nem rossz, hanem más...és ebben az esetben talán igaz, hogy a kevesebb több. :)

Köszönöm, akkor úgy látom a két dolog azt hiszem kilőve.
Egyébként szerény véleményem szerint a nők is kellenek a Zónába, és nem konyhai meg kerti munkára. Bizonyos tekintetben egy pl. amazon lehet sokkal kegyetlenebb egy banditánál vagy akár egy katonánál is.

(Pedig erősen gondolkoztam, hogy az okkult csoport vezetője a Budapest TV-s távgyógyító, Gyurcsók doktorúr lesz. Na jó, csak vicceltem :-) )

*Mogle, köszönöm az elismerő szavakat :-)

A nők jelenlétének hiánya inkább a játékban pozitív, ugyanis legtöbbször azért raknak nőket egy játékba hogy azzal valamiféle szexualitást vigyenek bele, azzal pedig szélesebb spektrumú játékos bázist fednek le, azaz többen veszik = több pénz, viszont ezzel tarkónvágják a lényeget. A másik hogy a stalker játék története lokálisan nem determinisztikus - úgy értem hogy hiába van véges számú kimenetele a történetnek vannak olyan pontjai amikor szinte bármi megtörténhet, pl random spawolnak stalkerek meg mutánsok majd találkoznak és harcolnak stb - és bár nem vagyok valami szentimentális (ha megvakarom fejem szálka megy a kezembe) de azért mégsem szeretném látni hogy mondjuk egy nőt széttép egy anomália a csontjai meg röpködnek szerteszét. Erősen szubjektív szvsz ezért jó hogy nincsnenek nők a játékban, persze egy regény az teljesen más mert ott te vezeted végig a történetet és ha nem akarsz akkor nem raksz bele ilyesmit, meg mondjuk ha nem írod le olyan részletesen a karaktereket akkor mindenki olyat képzel bele amilyet akar, de ezt persze te tudod, én nem értek az íráshoz :)

Barin: Valamelyik Mágus regényben olvastam (rég volt már nem emlékszem rá pontosan :) ) hogy a főhős valamelyik kalandja után/közben elment jól leinni magát valamelyik fogadóba és vagy beevett valamit vagy kapott valami bűbájt nem tudom de a vége az lett hogy másnap reggel egy baldachinos ágyon ébredt egy disznóval..... erre analóg módon mondjuk előfordulhat hogy meglátsz a Zónában egy lenge öltözetű amazont és ráveted megad csak amikor észreveszed hogy egy kontroller gennyes rothadó fejét csókolgatod serényen aki belepiszkált az agyadba hogy egy lenge öltözetű amazont láttasson veled.... nos, az kellemetlen :D ugye milyen jó hogy nincsenek benne nők?! fogatlan

Megvan az 500. oldal, előreláthatóan 10 nap múlva befejezem a könyvemet. :-)

Köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget, észrevételt :-)

Vissza
Top Alul