S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Nem azzal van gond hogy időben mennyi... hanem hogy te vállalod a szervezést... azé nem kis munka az... Püspök és Berkut a Tázlárit már A 2010es után 1 héttel neki láttak előkészíteni a terveket... és az is 3 nap... nem több mégis rengeteg időt energiát és idegességet fektettek bele... Respect nekik.
De ha te ennyi idő alatt leszervezel a "sokan mások"-al együtt egy ugyan olyan színvonalút 100fővel minimum akkor Respect neked(tek) is. nekem csak a 100fő/minimummal vagyok most nagyon szkeptikus, mert oké, jó dolog ha sokan vannak, de nem jó ha Híróznak vagy felrúgják a LARP-ot és a szerepjátékos elemeket és beáll a játék egy dalárdába...

Mutáns lakóként is funkcionálhatsz ahhoz nem kell nagy fegyver arzenál, viszont annál több tapasztalatot gyűjthetsz az elkövetkező játékokra.

Hát én is javasolnám hogy vedd ki a kiirásból a mutáns zónalakókat amit ugye bobek kiirásából vettél.. Teljesen történetidegen ugyanis.Mind a regényhez mind a játékhoz.

valamint pár dolog megjegyeznék én is, nem sértés, de ez volt a kis szembetűnő problémám Bobek kiírásánál is, igaz egy játékszervezőnek aki 1x talán 2x játszott a stalkerrel, esetlen nem is annak az nem tűnik fel de egy fannak annál inkább szemet szúr és késztetést érez hogy kijavítsa a "hibákat"
szóval ha nem veszed sértésnek:
Frakciók:
Monolit:
"Maguknak való különc emberek de hébe-hóba szóba állnak másokkal is"
Baj vele hogy a monolit fanatikus megszállottak figyelmeztetés nélkül lőnek mindenkire... hébe hóba mutánsokra nem és azok se bántják őket.

A zóna mutáns lakói: Többnyire dögevő agyatlan vagy élelemszerzésre fókuszáló mutánsok pl: Snork, vérszívó, Controller támadnak mindent és mindenkit.

mellesleg talán még a katonák akik hébe-hóba nagyon ritkán, de szóba állnak a stalkerekkel lásd Shoc eleje: Vasúti töltésnél meg lehet vesztegetni a tisztet 500rubellel az áthaladásért.

Öltözet/ dress code:

stalkerek: kis probléma adódhat a felismerések közt ugyanis a banditának és a stalkereknek is engedélyezett félkatonai ruházat... a stalkerek annak függvénye milyen szintűek(kezdők, tapasztaltak / veteránok, szakértők = rangozás talán soknak tűnik, de élményt adna akármelyik frakciónál.)
a stalkerek igazából valami sivatagi homokszínt(egyszínű!!) farmert stb... de lényegében a TAN szín adja meg mint ez is: http://www.airsoftcentrum.hu/shop_produ ... st-rig-tan (színe)
Talán nekik még egy kis félkatonai, bár néha megtéveszthetik a hadsereggel őket... (a tapasztalt és veterán ASesek kiszúrják a kezdők nem) és nemértem miért kötelező a kapucni? nem minden stalker hordja lásd: Wolf, vakond, gontar, vanó stb... ezzel annyit lehet elérni hogy csökken a látókörük és besül a fejük...

Banditák: Lényegében valami sötét ruházat sötétbarna, de inkább fekete hozzá kék melegítő vagy akármi ami kb így fest: http://www.gamexeon.com/forum/imagehost ... 76f573.jpg
bőrdzseki vagy fekete pulóver stb...

Monolit
: az ACU jó, de a sivatagi azért kicsit szembetűnik a fannak...(miért sivatagi? Chernobyl közelében van sivatag???) Urábnus öltözetük van többnyire egy kis olívazöld, de ez elhanyagolható, habár a taktikai mellény sötét olajzöld mind 3 rész szerint :D

A hadseregé jó... bár a sisak miért is kötelező? Nem minden katonán van sisak...

Továbbá lehetnek további frakciók részhez inkább most nem kommentálnék,
Tudom, hogy amit eddig felsoroltam játékhoz hű, ám nem mindenki pénzt áldozni arra hogy xy féle frakció dressjének megfeleljen, de mint kiemelte
Victory: "A játék típusa LARP, általában ezek a játékok ilyenek, ezekhez szükséges felszerelések kellenek, mint például megfelelő öltözet"

Továbbá hangsúlyozom hogy nem kötekedés! nem szívózás! nem kioktatás! Nem sértésnek szánom a fentebbieket, hanem Tanácsnak és talán ötletnek a szervezéshez.
Ha már hozzá adják A LARP szó mellé a stalker nevet legalább ugyan azt kapjuk már vissza.
Nekem fanatikus S.T.A.L.K.E.R. rajongóként ennyi óhajom lenne.

OFF: a képeket direkt nem jeleníttetem meg, mert nagyok...

LARP vagy mi?
Nem, de.
Kell a feladat a Stalkereknek, mert a végén még unatkoznának.

Vissza
Top Alul