S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

Lihogyejev

New Member
Csatlakozás
2008.09.21.
Üzenetek
91
Reakció pontszám
0
Ez a téma azért lett létrehozva, hogy a Stalker Tábor mellett és nem helyett ;) további Stalker LARPok (live action roleplay, azaz élõ szerepjáték) jöjjenek létre. Reményeim szerint ide kerülnek a játékleírások és egyéb ötletek.

Stalker LARP 1

Szervezõ: Solt Airsoft Team, érd PM itt.
Helyszín: Solt Tejüzem
6320 Solt Toldi Miklós utca 105
GPS: 46.791897, 19.023232
tejuzem_zona_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Idõpont: 2011. Március 6. vasárnap Kapunyitás: 8:00- Terepbejárás 8:30-tól, kezdés 9-kor.
Ebédszünet 12:00-12:30
Kapuzárás 17:00

A változtatás jogát a szervezõk fenntartják.

Minimum létszám: 15 fõ
Maximum: 30 fõ! Jelentkezési határidõ Február végéig!!!

Belépõ: 500 forint, hölgyeknek, fotósoknak ingyenes.
Szabályok: MASZ+Helyi kieg
Minimum korhatár: 16 ahogyan a MASZban, szülõi engedéllyel
Kötelezõ felszerelés: Szemüveg, de ajánlott arcvédelem is mivel nagyrészt CQB pálya.

Sztori:
Lihogyejev mindig is szeretett a háttérben maradni. Kevesen ismerték a múltját, csak annyit tudtak róla, hogy üzletember. A Zónán kívülrõl érkezõ igényeket képviselte, és busásan megfizette a különbözõ dolgokat. Suviksz egy pillanatig Lihogyejev arcát fürkészte: - Az Agropom nagyon messze van, még senki sem járt ilyen mélyen.
- Akkor legyenek maguk az elsõk - felelte Lihogyejev, majd kifújta a cigi füstjét.
- Elég sok probléma merülhet fel. Elég sok anomália van a környéken és a Roncstelep hemzseg a banditáktól. Nem lesz sétagalopp az biztos
- Ilyesmiken ne aggódjon -mosolyodott el Lihogyejev- majd a legjobb felszerelést kapják. Kiket akar magával vinni?
- Vakondot mindenképp, és talán még Mélát - mondta Suviksz és újabbat kortyolt a kávéjából.
- A kivitelezést magára bízom, de mindenképpen hozza el a nekem a "Szilánkot"...

Lihogyejev megbíz egy csoport szabadúszó Stalkert, hogy hozzanak el neki egy "Szilánknak" nevezett relikviát az Agropom kutatóintézet maradványaiból. Suvikszéknak elsõsorban járható utat kell találniuk az Agropromig, ami nem olyan könnyû a különféle veszélyes anomáliák, rablóbandák és egyéb ellenséges Stalkerek miatt. Valamikor a Clear Sky története elõtt játszódik, amikor a Szabadság is még csak szervezõdik.

Fontos karakterek:

Suviksz:
Vakond:
Méla:

Drót:
A banditák vezére.

Pavljucsenko százados: Remélhetõleg Ricsi elvállalja
A katonai stalkerek vezetõje.

Kufár: Püsi elvállalja
Kufár valaha sikeres Stalker volt, amíg egy küldetés során le nem rokkant (A futásra gondoltam, max sétapálcát is kap, a kerekes szék drága) Ezek után úgy döntött inkább kereskedõként folytatja a pályafutását.
Ennek megfelelõen 2db hely már foglalt!!!

Frakciók:
FONTOS A DRESSZKÓD BETARTÁSA!
Férõhelyek elosztása a maximális létszám alapján...

Banditák: Lecsúszott Stalkerek, akik jobbnak látják társaikat kirabolni, mint megdolgozni a zsákmányért.Ruházat: Civil ruházat, fekete kapucnis felsõ. Arc elé kendõ vagy balaklava. Terepszínû vagy sima farmernadrág. Egyéb hosszú kabát a játékosra van bízva. 1 fõ
Drót: Jelentkezõre vár
Bigman
Spayx
Logan
Pe205
Paja
Vasfarkas, Berber, Kicsi, Káté

Szabadúszó Stalkerek: Nem tartoznak egyik csoporthoz sem, de gyakran vállalnak közös küldetéseket.
Ruházat: Vegyes, egyetlen megkötéssel: szürke ACU BDU tilos! 6
Dante
Berkut

Katonaság: Pontosabban Katonai Stalkerek fognak itt szerepelni. Õk szerzõdött szabadúszók vagy elítélt bûnözõk, háborús bûnösök, akik kaptak egy újabb lehetõséget. Különleges feladatok végrehajtására küldik õket a Zónába, minden más Stalkerral ellenségesen viselkednek.
Ruházat: Lehetõleg egységes Woodland ruházat az egész csapatnak, szürke ACU BDU tilos! 5 fõ
Raj PK: Ricsi
Tenkes01

Szabadság: Egy újonnan formálódó közösség, akik a világ elé akarják tárni a Zóna összes titkát. Fenegyerekek és õrültek csoportosulása, akik egyesek szerint még nagyobb anarchiát akarnak a Zónában.
Ruházat: vegyes, megkötés Piros karszalag! 3 fõ
Legnagyobb lázadó: Töki
Kazy

Játékmenet: Minden játékos 300 bb-vel kezd. A kezdõ küldetések azonnal ki lesznek osztva, míg másokat Kufárnál lehet vásárolni. Ha egy játékost kilõttek köteles a nála lévõ pénzt és relikviát letenni a kilövés színhelyén. A halott játékos elvonul szépen a visszaállóra és vár 5 percet.

Persze h legyen!!! Sztem aki szavazni fog, az mind az 1.-re.
Végre vmi közel van Baranyanszkhoz is! HELLYEAH!

Megjegyzés: nem ártana megmagyarázni a LARP szót, nekem is utána kellet néznem, pedig már kérdeztem.
live action role-playing game=LARP

Javítottam a kiírás címét.

Püsi nem szegény csak a futása után más pályára térõ Stalker

Aki szerint nincs értelme, mongya má meg h MÉÉR!
(Nem lesz gazdája...)

van gazdája az egyiknek...
pár ok rá:
nyárig nincs pénzem, amennyiben hosszú távú és jövőre meg utána is lenne, sem igazán érdemes nekem durván 60kmet utazni 1 naposért, miután hogy a kezdés: 9 kor zárás: dél u 5 kor valahogy nem éri meg nekem... bár ez lehet hogy csak szerény személyemnek, de kérdésem, hogyha nekem nem éri meg akinek kb 60kmes távra van akkora távolabban előknek mint mondjuk Y3ti kollégának hogyan?
tehát ha mondjuk 2 vagy 3 napos lenne akkor igent mondtam volna.

Hali!

Nekem tetszik, hogy lesz más Stalker témájú LARP rendezvény, a Stalker Táboron kívül. Mivel nincs időbeli ütközés a két rendezvény között, ezért csak üdvözölni tudom a kezdeményezést. Csak így tovább, remélem én is el fogok tudni látogatni rá!

Esetleg lehetne folyamatosan szerkeszteni a legelső HSZ-t, hogy lássuk, hova és hányan jelentkeztek már. :)

Üdv!
B

Azért lesz egy napos, mert sajna dolgozó népek vagyunk mi itten, akik néha szombaton is igáznak. Viszont az Úr napján általában össze tudunk jönni egy kellemes kis misére, melyet Püspök, az Airsoft földi helytartója celebrál le. A kevéske részvételi hozzájárulás azért kell, hogy szerény kommunánk fenn tudja tartani a templom költségeit is.

Szívem szerint már elõbb is rendeztem volna ilyet, de jobb késõbb, mint soha. És direkt nincs a Táborral egy idõben, mert Püsi kifugázná a p* ámat. Persze ne legyen minden hétvégén, de legalább 3-4 alkalommal legyen, mert egy nekem kevés :D Ha bejön, akkor rendezünk máskor is és persze más helyszínen is ;)

Jobb hogy nem az airsoft topikba ment, mert ott egy hét után el lenne felejtve és offolva, stb.

Eddig még konkrét jelentkezõkrõl nem tudok. A szerkesztés pedig folyamatos lesz.

Jövök..bicegni..kérem a pince 1 szegletét 2 asztallal és 1 székkel.a többit én berendezem magamnak..Sidirovich rulezz..
Kedves Madárijesztő:
Természetesen nem tisztünk,sem jogunk más pénztárcájában turkálni,tartalmát firtatni.
60 km-re lax a rendezvénytől.én 35-re.én 1500 ft-ból megjárom 1-edül a távot,gépkocsival..ha jómagad 1 másik hasonszőrű pajtásoddal teszed ugyanezt akkor rád is hasonló kiadás vár.a belépő 500 ft/fő.Ezért cserébe pedig kedvelt játékod élő adaptációját kapod kissebb nagyobb részletességgel,de maximális beleéléssel.Olyanoktól akik szintén 1 cél mozgat.. stalkerezni..

Na, végre megtaláltam ezt a topicot.

Eddig mit beszéltetek meg?

Időpont, helyszín, dolgok, stb....

Gyártom a kellékeket ezerrel! Kéne azért még egy jómadár, aki a sok hulladékjából készítene a játékra aranyosságokat, artifactokat főleg.

Püspök... nem Pénzügyről beszéltem... jó főként, de jelenleg, és várhatóan nyárig 1 centem se lesz.. mellesleg nincs járművem a leutazásra...
másrészt megjegyeztem hogyha hosszú távú, akkor is 1 dologgal van bajom, azzal hogy nem egész 1 napos...

Vissza
Top Alul