S.T.A.L.K.E.R L.U.R.K mod

nincs , ott ugye a deektort tudod megszerezni , namost , azt az ajtót ki lehet nyini máshogy is , sőt ami az erőműben van zárt ajtó , az is nyitható egy gausgun-al

Ügyesen kell elhajítani-ha jól emlékszem a zsanérhoz-és akkor a gauss puska annyira kifeszíti az ajtót,hogy kinyílva be tudsz rajta menni. A you tube-on vannak róla videók,nézd meg,ott pontosabban látszik.
De szerintem,ha felrakod rá még a Dezo-féle "No more fences"kiegészítő modot,akkor szerintem-elvileg át lehet jutni az erőmű túloldalára,meg visszafelé is a kérdéses laborba. (Nem biztos,most én is ezt így próbálom először,aztán meglátjuk mi történik)

a no more fences , az nemcsak cs-hez jó ?

jó tudni :D , viszont , odafele , csak a laboron keresztül lehet , vagy van más út is ?

Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy mivel ez a lurk el lett cseszve azzal, hogy a Guid mindig meghal és ezért ezt a küldetést nem lehet megcsinálni, (pedig ez fő küldetés),az érdekelne, hogy a fegyvereket ami benne van, nem e lehet kiszedni a modból?? Mert fegyverek iszonyatosan gyönyörűek benne és rengeteg uj fegyver van. M16 colt, Colt commando...rengeteg. Ezeket nem lehet a mod-ból kiszedni vhogy?? És ha igen működőképes lenne??

Feltettem az 1.1 es L.u.r.k.-kot de nincs HUD!! Valahogy elölehet varázsolni?

Patcheket is feltetted hozzá??. Mert nekem anno az segített mert 4:3 ban nem látszott semmi sem.

Köszönöm a segítséget de még mindig nincs HUD :cry: Mi lehet még a probléma?? :cry:

Jaa én is ezt akartam írni, úgy hívják ezt hogy Full Realism mod :D a cshez van ilyen, teljesen jo lenne csak annyi baj van vele hogy 7nél több elsősegélycsomag 120nál több lőszer egy fajtából nem lehet nálad amit fel nem fogok hogy mire jó pedig tényleg csomó jó dolog van amúgy benne (sokat kell püfölni az I meg P gombot)

:lol: Végülis xD Az 1.0-ás L.U.R.K. mod linket tudna valaki adni hátha az lenne a megoldás?Találtam L.U.R.K. RC 1.05 ezt megpróbálom 1.8Gb remélem ez jó!

A menüben nem lehet kikapcsolni a HUD-ot? Mert lehet akkor véletlenül kinyomtad - CoPban van ilyen gomb.

Vissza
Top Alul