S.T.A.L.K.E.R L.U.R.K mod

lacinkacinka

New Member
Csatlakozás
2009.11.10.
Üzenetek
28
Reakció pontszám
0
Hely
MO
Hali! Nem tudom, hogy ezt a mod-ot ismeri e valaki vagy próbálta e már.? Most nyitottam neki topic-ot, mert nem láttam itt.

nem próbáltam , nem is láttam , de lehetne néhány kép meg infó meg letöltési link...

ja ja ha már nyitolsz neki topicot adj valami morzsát ami felkelti az érdeklődést.

raklap clear sky textűra + sky4ce skygraphics mod + pár új fegyver + stalker weather overhauled.

1 újabb modpack. ennyi, nem több.

ezt szinte minden stalker modról el lehet mondani :D

nincs még bejelentve. pár ismerősöm dolgozik rajta. lényegében nc = new concept. egy teljesen új zóna. most hogy kijött az ingyenes ut3 engine, lehet átmennek rá, ezért is nem látsz infókat róluk. szerintem jövő év elején mutatkoznak be a nagyközönségnek.

dezodor":tl5zeqra mondta:
nincs még bejelentve. pár ismerősöm dolgozik rajta. lényegében nc = new concept. egy teljesen új zóna. most hogy kijött az ingyenes ut3 engine, lehet átmennek rá, ezért is nem látsz infókat róluk. szerintem jövő év elején mutatkoznak be a nagyközönségnek.

te szólj már hogy mifélék mert engem érdekel a dolog. Pontosan ezen gondolkodtam én is, mivel csak 99$ egy UE 3 royality, bár nem tudom, hogy mennyit kell jattolni az epicnek, meg 2500$ a teljes liszensz forráskódokkal mindennel, az sem vészes, ha van egy 20-30 fős fejlesztőcsapat, és ha jó a gamma, akkor behozhatja simán az árát. Csak az a gond, hogy a GSC szerintem nem nagyon nézné jó szemmel, mert szerintem most ők is lehet az UE3-ban gondolkodnak, és nem adna jogot az assetekhez, és minden újra kéne csinálni + elkerülni az IP ütközéseket, ami azért egy modszerű projetnél elég húzós.

nem tudom , de unreál eng alatt , hogy nézne ki egy olyan terület mint mondjuk egy zóna , legalábbis én nem láttam sok olyan játékot unreal engine 3-al ami nem space marine-s , űrbázisos játék lenne , szerintem ha megcsinálják akkor is ingyen lessz , (lsd balck mesa source... ugyanis az is ingyenes lessz , nem kérhetne érte pénzt ) , viszont ha megveszik akkor kérhtnek érte , de valószínűleg ez is valami orosz project lehet szóval sok jövőt nem látok benne .

hogyan nézne ki?? Mi köze van egy enginnek ahhoz, hogy hogyan néz ki egy játék, a grafika minőségét leszámítva? PL Mirrors Edge, Bioshock, Brothers in Arms, Americas Army, ezek aztán nagyon űrjátékok...

figyelj nem vitatkozok , legyen igazad.

nem tudok bővebb infót mondani nc-ről, mivel a clear skyra épülne, viszont most kezdtek el gondolkodni a váltáson.... mivel semmi sem biztos, már az is rossz ötlet volt részemről, hogy nem publikus infókat kikotyogtam... amint lesz vmi, írok pm-ben.

Hali! Adok egy linket hozzá:
http://www.moddb.com/mods/lurk
Innen le tudjátok tölteni a mod-ot, vannak róla infok, képek, video-k.

Ha vki leszedi és kipróbálja vagy már esetleg próbálta. Van az a küldetés a játék vége fele, hogy beszélj Guid-al. Ez a Guid a kordonban levő híd (ami alatt vannak a katonák) után van egy kis leomlott házrész, itt van Guid. Amikor elmegyek kikapcsolni az agyperzselőt akkor kapom ezt a feladatot. Elvileg az lenne, hogy beszélni kéne vele és ő visszaküldd majd a laborba, hogy találkozzak a professzorral.(Az a labor, ahol Strelok relytekhelye van) És ezután kapok egy koordinátát, ami Prypiat egyik épületébe mutat. ( Az emeleten bal oldalt a folyosón, vmi ajtót kell kinyitni és ott vmit csinálni. Pontosan nem emlékszem, hogy mi a feladat.). Namost a probléma az az, hogy a banditák sokkal többet mozognak, mint az alap játékban. És mire eljutok a játék azon szakaszára, hogy beszélni kéne vele, mire visszamegyek kordonba mindig elfoglalják a banditák azt a területet ahol Guid van, és megölik. Igy lőttek annak a küldetésnek. Mire visszamegyek Guid halott. Erre van vkinek vmi ötlete vagy megoldása?? Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm!!

érdekes egy próbálkozás lehet , ha nagyon unatkozom akkor kipróbálom .

egy 2007es modra épül, "alive 1.6 by gannebamm & dc" szal elég sok küldetés gallyra lett vágva, mivel az npck elmászkálnak...

Akkor nincs rá semmi megoldás, hogy sikerüljön az a küldetés??:O:S ???

Vissza
Top Alul