S.T.A.L.K.E.R. in Real Life

Van értelme a topicnak?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Nos, lassan kézhez kapom az eredeti AK 74es előágyazást, és elkezdem az új tárakat bakelitre festeni.
A másodfegyvert még talán lecserélem, de ezeken kívül kb megvagyok mindennel.

Budapestről akivel együtt megyek, és együtt játszok, azok élvezhetik az instant minigrillemet :D
1xUse only, de nagyon királyakat fogunk estézni.

inkább ezek olyan trógerek akik isznak vmi ratyi alkoholos italt (ahelyett hogy vodkát innának, ha már stalker), meg beülnek ilyen elhagyatott helyekre oszt pózerkodnak gázmaszkban. :P

Basszus ez tényleg elképesztő! A legjobb hogy nem csilli-villi-re csinálta hanem ütött kopottra. Ütős!
Ez eszembe juttatja, hogy régen mennyire szerettem barkácsolni.
Kár hogy, hullanak a hobbik!

Rég volt itt hozzászólás... Azonban idén eljött a Stalker éve! Szóval mutathatnánk érdeklődést a kinézet felé... legalábbis azok mindenképpen akik készülnek a tábor(ok)ra...
Jelenet esetben is maradtam a hadseregnél és a "Bulat" stílusnál, azonban ez még mindig kicsit szedet-vedett lesz az eredetihez képest... Bár örülök annak is ha ezt össze tudom kaparni idénre...
De mégis úgy érdeklődés képpen, nem tud/ismer olyan céget vagy valami kis kompániát akik foglalkoznak 1:1 hasonlóságú jelmezek elkészítésével megrendelésre?
Érthetőbben: megmutatni nekik, hogy mi is amit el kéne készíteni pontosan hogy nézzen ki és ők elkészítik az igényeknek megfelelően.
Én nézelődtem ilyen után az utóbbi időben, persze pusztán kíváncsiságból, de nem találtam.

4873347515_a061aea146.jpg

egész frappáns :D
SCS_Stalker_Suit.png

Vissza
Top Alul