S.T.A.L.K.E.R. - Fest 2009

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
S.T.A.L.K.E.R. - Fest 2009 nemzetközi találkozó a GSC Game World szervezésében

adm.jpg

Időpont, helyszín: 2009. október 3., Kijev

Lesz CoP játékteszt, Firelake koncert, vetélkedők, jelmez verseny (amire nagyon kíváncsi leszek :D ) stb.
Remélhetőleg pár jó minőségű videót és képet is látunk a játéktesztből.

cimborám megy ki mint úságíró... ha net közelbe leszek, akkor postolni fogom a képeit amint hazaér.

A stalker-portal.ru-n olvastam hogy mindenki, aki beöltözik majd stalkernek kap egy CoP lemezt lol2 . Ez talán kicsit merész vállalkozás volt a GSC-től (el tudnám képzelni hogy sokkal több beöltözött alak jelenik meg mint amennyire készülnek :D )

X) Persze Sorba fognak állni a copért de szerintem azért mert valki felvet egy barna kabátot meg elhozta apja vadászsörétesét nem fognak neki copot addni

Kapnak egy CoP lemezt,amin a játék zenéje van,meg képek,meg videó stb,szerintem :D
Ingyen nem adnak semmit

Szerintem jó ötlet a fesztivál,de nem Kijevben,hanem nyugaton,pld. Németországban kéne tartani,reklám célból.
Ha megjelenik egy EA-s játék,még a tv-ben is azt reklámozzák :D
Persze nem hasonlíthatóak össze a GSC és az EA eröforrásai,de mégis...

fura lenne egy stalkeros reklámot látni a tv-ben.. :D

Miért lenne furcsa?
A Forma1 alatt az NFS-t reklámozzák,A Sport csatorna fociszüneteiben a FIFA 2010-t,háborús filmek elött vagy a National Geographic-on a csernobilos filmek elött-után :D

hát nem tom...azért így elsőre az lenne, megszoktam már hogyszonte csak az ilyen nfs meg fifahoz hasonló játékokat nyomatnak...NGC-n Stalker reklám na az tényleg furcsa lenne :D :D

Rendben van.Furcsa lenne...
Update
Pár kép:
p160901031009.jpg

p160702031009.jpg

29098.jpg
http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=29010

Ha lenne egy kis fölös zsém, szaladnék is Kijevbe :D

miért csináltok 10000 mirrort ? nekem szépen lekúszott a dezodor féléről is . :?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul