S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sajnos csak 3-an mert Jim épp most írt és tüdőgyulladása van, úgyhogy ő se tud jönni, ha esetleg valaki be akar ugrani akkor van hely sajnos!

Tibi: Akkor várj meg a buszállomáson!

Dezodor: Szombat-vasárnap-hétfő-kedd !

Legújabb értesülések szerint most nem lesz tábor. Oké...

hogy lehet nyáron megbetegedni főleg tüdőgyuuszzit ????

nos felmerült egy ötlet hogy még is csak lehetnne 1 kis fan találka nos azt találtuk ki hogy mwgnéznénk a műegyetem(ben) azt a kísérleti reaktort osztán este meg mindenki mehetne haza.

lenne 1 másik ötlet is Blackacehun tudna szerezni 1 géptermet (gépekkel ) és lenne 1 lan party mondjuk (moha... cs ).

nos várjuk a véleményeket.... szerintem az az 1 napos "túra" reális lenne.

reaktorba szükséges: a látogatás előtti héten szerdán fel kell hívniegy nőt, hogy menni készül az ember, minimum 16 évesnek kell leni ( sugárzás miatt ), hogy a reaktorhoz felmehessen az ember, szükséges személyi igazolvány, és nem árt ha van diákigazolvány, és ugy kap a csoport egy helyi vezetőt aki elmagarázza a dolgokat...

anno én is szívesen mentem volna fel, februárban leszek 16.... pech... :?

Szerintem össze kéne hozni egy pia partyt irjatok ha van igény rá igyunk vagy dumáljunk nekem mindeggyyyy irjatok???

Figyelj azokra akik kis koruak es meg nem ihatnak mert sztem eleg sok van belole a forumon
DE kulonben jo otletnek tartom csak jo elore szoljatok h tudjak szerzeni repulojegyet

tavaly nyáron szarvason lett volna 1 találka de érdeklődés hiánya és egyébb okom iatt elmaradt

Én nem vagyok semmi ó elrontója csak szervezettség ?-e az egész fogatlan

ma megrendezésre került az első hazai (nem hivatalos ) stalker fan találkazó (igaz csak 2 en voltunk de jó volt a hangulat ) szerény személyem és Dezodor mester volt a résztvevő , nagyon nagy élény volt talákozni és meglesni Dezodort mod készítés közben , abban biztosak lehettek hogy nem pihen senki és olyan modot fabrikál dezodor és csapata hogy mind a 10 újjatok meg fogjátok nyalni :D .
Felvetült egy nagyon jó ötlet is, de erröl majd később .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul