S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nem biztos.... -ha jó lesz, és miért ne volna jó- akkor majd megismételhetjük idén. :P

valaki mondta hogy tudna hozni laptop-ot.. a áll még az ajnálat akkor az jó lenne... meg esetleg ha lenne rajta net is.. az még jobb lenne :wink:

Mit szólnátok egy ilyen DVD-hez?
alpha-beta.jpg

Amit tartalmazna:
-S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost Pre-Alpha Build 1098 (Aztec city)
-S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost Pre-Alpha Build 1096
-S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost Pre-Alpha Build 1154
-S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Multiplayer Beta 2215 (added version)
-S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Closed BETA Demo Tier 1 - 2945
-S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Closed BETA Demo Tier 2 - 2939
-S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Open BETA Demo Tier 2 - 2939 (angol nyelvi fájlokkal)

Cserébe csak egy üres DVD lenne :) . A legalitással nem lenne gond, elvileg a SoC régebbi alfa-béta verzióit szabadon lehet terjeszteni (lásd RGR mod :wink: )

nos 1096,1154,2215,2945,2939 az benne lessz mert odadtam Blackacehun
sok más dologgal egyetemben...

Lehet-e már kérni....? :roll: mi lenne ha a találkozóra lenne elkészítbe? Úúúúúúúúgy örülnék......

mellesleg láttam S.T.A.L.K.E.R.-es kitűzőt, meg lehet rendelni, vagy meg is lehet venni Tomcat pólóboltjában.

Aki Budapesti az mehet is, cím a www.tomcatpolo.hu -n. Aki meg nem Bp-i, annak kipostázzák! De ha van terved, le is lehet gyártatni velük.

http://www.tomcatpolo.hu/user_buttons.php?id=743

én is készülök 1 lemezzel, régi bétás képek, videók, meg egyebek. akit érdekel persze. esetleg ha lesz vmi értelmesebb gép, akkor elvihetem kipróbálni a priboi story új mapokat... majestic eyes only :)

nha akkor 6-an leszünk ugye... akkor valaki megerndelhetne kitűzőt aztán majd a találkán meg mindenki szépen kifizethetné..

Szerintem a képeket és a Beta - Alpha verziókat rá kellene bízni Dezodorra, és esetleg csinálhatnál nekie egy .html-es indítófelületet ahonnan el lehet érni a különböző cuccokat közvetlenül mert ehhez én nem igazán értek. A videó DVD-ket én megcsinálom menüs verzióban közvetlen indítással, amihez kell ahhoz megpróbálok feliratot szerezni. Ha minden jól megy lesz 6 dokumentumfilm, meg kb 30 stalker videó. Ha a jóisten is úgy akarja a táborra kész leszek. Kitűző pedig akkor egy budapesti kolléga beszerzhetné, és max elküldi nekem az orosházi körös volán járattal és bankszámlájára utalom a lóvét, nekem biztos kell!

Megpróbál6om beszerezni a kitűzőket.

Olyan plasztik-előlapos csiptetős az nem volna esztétikus, nyakbaakasztós-témát meg nem tudom hol nézzek, de majd a neten utánnajárok és akkor lesz, remélem.

Nos a szállásfoglalásról és az étkezésről megjött a visszaigazolás kérek mindenkit jelezze mivel érkezik mert akkor olyan térképet küldök neki hogy merre találja a többieket! :D

Sziasztok!

Sajnos a STALKER-fan találkozóra nem tudok menni, mert a hétvégén motorbalesetem volt és mindenhol elég "szépen" nézek ki, mondhatni nincs pont ami ne fájna :(

Elnézést tényleg, de ez van.

Én Abádszalókon leszek családi nyenyerén, szal szállást sajnos nekem is le kell mondani, viszont vmelyik napján le tudok ugrani pár órára szétnézni, meg beszélgetni. Mondjuk én péntek estére akartam menni, de pénteken megyünk el, szal szombaton délután át tudok nézni, aztán bármi, de alvás sajnos ugrik... Szentes mellett lakom szal nekem Szarvas nem távolság :) Ha vki esetleg Szentes felől vetemedik Szarvas irányába, akkor szólhatna pm-be vagy itt, aztán 1eztetünk. Ha kocsival megy vki, az mégjobb, mert tán a benzinpénz is annyi mintha busszal mennénk.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul