S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
Ha lenne rá igény, rendezhetnénk egy fan találkozót. Megbeszélnénk hogy hol, mikor, hányan stb... Szerintem minimum 10-15 ember kéne.

Szavazzon mindenki, hogy lássuk mekkora lenne rá az igény!

Én benne vagyok, lehetőleg a Csernobili Atomerőmű legyen a célpont. Nem úgy értem, hogy ott találkozzunk, hanem oda menjünk együtt, s ha lehet akkor ott kéne Paintballozni.

Az a baj Csernobillal, hogy oda szerintem alig lenne jelentkező. Anyagilag sokkal költségesebb, mint országon belül. Ha viszont országon belül csinálnánk, talán több jelentkező is akadna. Paintballt meg nem hiszem, hogy szerveznek a Zónában :) .

Azt szerintem se. De azért ne vessük el az 5letet.
Akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen jellegű lenne ez a Fan találkozó. Mit lehetne ott csinálni?

Télleg meg lehetne járni egy nap alatt? Szerintem oda-vissza egy nap az út, vagy nincs olyan messze?

EDIT: A Paint Ball nem rossz ötlet. Mondjuk elmehetnénk valahova Paint Ballozni, utána jöhetne egy mozidélután, levetítetnénk a Stalkert (mint filmet) :) .

Hát attól függ honnan. Én Miskolcról indulnék, találkoznánk Nyíregyházán, onnan szerintem kb 3-4 óra lehet az út, ha nem szopatnak meg a határon. Szóval hajnalban kéne indulni, odaérni Kijevbe max. 8-ra, visszafelé meg tökmindegy szerintem. Kérdés hogy hány vállalkozó lenne.
Ha elémállna 7-8 ember, hogy megyek-e, én biztos nem gondolkodnék egy percet sem.

Nyíregyháza jó lenne, pont helyben vagyok :D . Akkor elvielg csak az engedélyeket kéne rendezni, meg az útiköltség (benzinpénz + 100-as a kiskatona markába, + 200 a vámosnak az útlevélbe :D ).

Már a határon megszopatást úgy értem, hogy ha nem kell órákat várni csempész ellenőrzés miatt, bár az inkább visszafelé van szerintem.
A Csernobili út meg hivatalosan engedélyezett, itt a link:

http://www.ukrainianweb.com/chernobyl_ukraine.htm

Fényképezni meg videózni állítólag nem lehet, de én megoldanám valahogy, ezt nem lehet megörökítés nélkül otthagyni.

Szerintem egy csernobili túrát, amennyiben van rá elég jelentkező, egy fan-találkozó kéne, hogy megelőzze. Olyan helyen, amil sok emberhez közel van és lehet is mit csinálni. Én már egyszer felvetettem a pesti állatkert nézős programot :D

:D

nekem szeged lenne ideális mer lusta vagyok utazni messzire, meg mittomén. de ha máshol lenne, attól még elgurulnék arra valami busszal vagy repcsivel

Jól mondod, úgy kéne, hogy mondjuk pénteken egésznapos party valami kinti helyen, amíg jó idő van, másnap hajnalban meg indulni az erőműhöz.
Eddig hárman támogatjuk, bár nem tudom ti mennyire gondoljátok ezt komolyan. Tényleg eljönnétek az Erőműhöz, ha összejönne a megfelelő létszám?

nekem még van diákom asszem mehetek ingyen állatkertbe! :D szervezzük gyerknapra becsmepésszük a többieket

Senki sem akar Csernobilba utazni? Szerintem egy életre felejthetetlen élményt szereznénk!

nem muszály szntem 1re lennie a talinak meg a csernobili túrának... a tali lehetne igen 1 fasza hétvégi napon, amikor jó az idő... sütögetés, iszogatás, meg mittomén valami szabadtéren, vagy a béterv, beülni kajálni meg inni valami igényesebb helyre.

a csernobili túrák nemtom mikor indulnak, mindjárt megnézem neten, Tibi, nem drága, ha kisbusszal elmegyünk Kijevig akkor kb fejenként 8ezer, ha 5en megyünk, ha olyan igazi 9személyes kisbusz, akkor meg még olcsóbb, a túra onnan meg kb ugyanennyi, a benzit fizettetik ki meg a narrátort. Kamerázni lehet mindent lehet, csak elkóborolni a csoporttól nem :F pripjatba bementek a főtéren meg a izé téren megálltok, lehet szétnézni, mászkálni fényképezni, utána menés a erőmű felé. ott csak messziről lehet nézni... egy kis gyalogtúra, aztán gó bekk.

én nem mennék, izgi lenne de mégiscsak valahogy nem szivesen mennék.. na ezt is megaszontam

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul