S.T.A.L.K.E.R. Cryengine 2-őn

az jó ... ám hány négykerekű lesz ?
1 a LADA niva (vagy mi? :D ) .....
helikopter lesz benne ?? de szerintem azzal jól járnátok mer a koreai helikopter szerintem eléggé hasonlít a stalkeresre apró módosítások aztán tökéletes lesz....

azt majd meglátjuk, de jó lenne, csak game design szempontjából eléggé meg tudja nehezíteni a játékot, de effektként biztos lesz benne, ahogy a stalkerben volt. Elsőre a niva tökéletes, lehet vele furikázni az erőmű körül, és viszonylag egyszerű a setupja. Kicsit militarys/háborús fűszerezésű a történet, így tankok, kétéltűek, illetve egyéb harci járművek sem kizártak.

ha a légpárnásra gondolsz akkor nem. Nem tudom a pontos típusnevet, de erre gondoltam

77758_5.jpg

nem légpárnásra gondolok xar lenne a stelkerhez..... majd fotót küldök...

viccnek szántad? :D
de a helikopter nagyon jó lenne bele... meg a tank és az ilyesmi páncolosok is tök faxák lennének bele....

csak szerintem ez túl nagy oda... inkább egy félig elsüllyedt rozsdás komp....

az benne van mert ott tenger lesz, illetve óceán, vagyis amit a crysisban óceánnak hívnak, az lesz a tó helyén, mivel ez normálisan tud valósidejű tükröződést, meg sokkal jobban néz ki+ a látóhatárban a végtelenig elnyúlik, így nem látszik, hogy ott vége a pályának, csak hogy rohadt messze van a túlpart :D Amúgy simán beférne rohadt nagy az a tó

ja és ott pecázhatnák jó fogások mutáns halak is jöhetnének már ennyierővel :D

hát az nem hiszem, hogy sokat dobna a játékélményen, max ha mutáns cápákat raknánk bele, ami ha belemégy a vízbe megesz mint a warheadben, de abban a tóban nincsenek cápák, meg nem is illene a stalkerhez :D

de inkább a helikopteren érdemes gondolkodni....
meg aztán még ilyen kétéltű itta kép:
Crysis_2009-12-29_14-06-35-83_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Crysis_2009-12-29_14-05-55-27_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lényegében ilyen a másik is, csak szovjetesen néz ki de vezérlése még talán a mérete is kb ugyanaz.

Am poénból kipróbáltam hogy mutatna ott a hordozó

carrier.jpg

és ez még csak a tó felső csücske, ennél a még van ahol szélesebb meg Csernobil felett, Lelev körül van a vége, ami 15-20 km-el arrébb van.

Vissza
Top Alul