S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Complete mod

Én is felraktam. Nagyon tettszik, ezzel a sok grafikai változással, de legjobban a kívánságteljesítő jön be nekem. :D

Szép ez a MOD nagyon csak kiakad ha Sötétvölgybe megyek. Így használhatatlan! Van valaki aki megoldást talált a problémára?

arachanocs":2ysw5dp1 mondta:
Ugye nem autóval mész át?

Mit értesz azalatt hogy autóval? Mentem én direkbe is meg vezetővel is ugyan az betölt mindenfélét és mikor elkezdődne a játék a sötétvölgyben akkor kimegy bugtrap-be.

Leszedtem a modot. :(

értem, és csak azért kérdeztem, mert mikor autoval mentem nekem is bugos lett.
nem tudom neked miért

Csiga07":1g6m7q8s mondta:
ClockworkBeast":1g6m7q8s mondta:
...Alig várom már, hogy a CoP-hoz is kijöjjön a complete mod! :)

Készül :D
http://www.moddb.com/mods/call-of-pripyat-complete

Madness,többek között szebb grafikai kidolgozás,sajnos a gépem nem igazán bírja, úgy hogy nem tudtam elmerülni ebben a modban.

Igen tudom azért mondtam, hogy várom de azért köszi! :D Minden nap szoktam látogatni gyakran azt gondomom, hogy nem vagyok komplett. xD Egyébként nekem is kiakad a CS Complete vöröserdőnél ha be akarok menni a Renegátosok "odújába". :(

Nocsak.
Angol változatú játékom van erre tettem fel a Complete-t...
a magyar feliratot letöltöttem és bemásoltam, működik.
Csakhogy, feltehetőleg nem 1.5.10-es verzióból van kibuherálva a gyári "magyarítás" amit leszedtem,
mert nekem bugok vannak a párbeszédekben meg a tárgyak elnevezésében. Hiányzik egyes tárgyakról a szöveg. Magyar le warezolt verzióval meg nem akarok buzgálkodni. Valaki tud küldeni vagy linkelni egy 1.5.10 alól száramzó lokalizációt ? (csak a szöveg file-ok kellenek.)

Kis probléma: Clear Sky (Magyar), 1.5.10-es Patch, COMPLETED mod: Nem akar menteni. Hazudik a pofámba, de a Mentés Betöltése menüben sose jelenik meg semmi. HELP! #B

Kezdj új játékot. Vagy nézd meg, hogy egyáltalán kompatibilis e egyáltalán a mod a patchel.

DEP volt a probléma szerintem.... Már jó!
Csak kéne mellé még vmi mod, amivel több értelmes fegyver lesz benne, esetleg jobb tuningok, valami...

Vissza
Top Alul