[S.T.A.L.K.E.R. CAMP]s - 2 0 1 4

Enigma-108 :Köszönöm.Próbálkoztam már.De azt kell mondjam hogy még mindig nem forta ki magát teljesen , úgy igazán a témakör. Pölö nem tudják értelmezni és összehozni a frakciójához megfelelõ ruházatot (azt kell mondjam hogy nem csak ebben a témában van ez így lásd: Vietnámi konfliktus -> vietkong ACU 1-ben -> interceptor mellényben-> no comment ) , vagy mentalitás "kimegyekoztlövökmindenmásmeglevanszarvaozttekeremahájkepetrogyásigmertvansajátbb-mmeg millióefpésespuskám" Ez csak néhány példa.

Bár igen kezdenek (nagyon lassan) lemorzsolódni azok az emberek akik nem tudják hova tenni ezt az egészet.

Dresscode mindíg bajos, amikor nem ilyen "Öltözz arab parasztnak vagy geardo yenkinek!" vonal van.
Pár egyszerű dolgot ki kell emelni.
  • Stalker: Vegyes, ami van, csöves és szovjet cuccok,
    Katona: Legyen sisakja vagy legalább barett,
    Bandita: Fekete felső
    Zsoldos: Kék karszalag, lehetőleg fekete-kék cuccok.
    Duty: Piros karszalag, fekete cucc.
    Freedome: Sárga karszalag, BW vagy hasonló terepcucc.
    Monolith: Ilyen nem is nagyon van, de fekete-fehér Camo.

Nos urak !

2 hét múlva kezdődik a régen várt és hosszasan szervezett tábor.
Tisztelettel KÉRJÜK, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat, mert a frakciók közti erőegyensúly elosztáshoz, tudni kell hova hányan jönnek. Amilyen hamar lehet döntsetek és biztosra mondjátok, hogy jöttök, ezzel segítitek a szervezőket !

Az esemény FaceBook-os oldala:

https://www.facebook.com/#!/events/7265 ... r=upcoming

Awe
no.
megvolt..
letudva..
Mint szervező:
kivétel nélkül minden résztvevő odatette magát,nem értetlenkedett,nem nyüszített,nem csalt..szuperek voltatok.Ujfent bebizonyosodott hogy az amit a fórumon mutatnak eggyesek,Ld,AXE,nagyon nem ugyanaz.
Fegyelmezett,jó játékos,a feladatát tökéletesen,magas szinvonalon teljesítette.Szerepjátéka példás.
Dante:
Hozta a tőle vártakat..ott sem volt.
yeti:
sajnáljuk hogy nem jöttél
Zombimorzsi:
2015-ös játékra egy monolith osztag megy érted. tessék jönni.
Ras:
belőled még a kevés is..kevés..várunk jövőre sooookáig..
Enigma:
Há' igen...ja..
imádott rinyamacink ismét megmutatta hogy lelkes,kritikus és szerethető.
Julie:
érted is a monolith megy..tessék jönni.
Akik nélkül elvérzett volna a történet:
RÓKA
Gecca
Code

A játék legnagyobb poénja:
Hajtóvadászat volt a snorkokra..Ras-ék kergették kifelé a snorkokat egyenesen az Új fegyverének mámorában úszó kocsmáros/Róka/ elé a tisztásra.
Lévén hogy kocsmárosunk azt sem tudja mi fán terem az ak,kellett mellé egy testőr/Én/
.Már az odaút sem volt sima mert ujdonsült rambónk hol a puskacsöbe nézett hol felém hadonászott és az istennek se tudtam lebeszélni róla hogy ne nézze a zónát szafarinak
.Folyamatosan veszekedve vele odaértünk az erdő széklére ahol ágrecsegés és üvöltözés jelezte hogy nem bambi legelészik odabent.
Persze akkora bátorság nem volt hogy bemenjen,csak a széléről ordibált befelé.
"Most néztem meg a rambót...mindhármat..kemény vagyok,gyertek!"
"Csak a nagyját tereljétek ide,a kicsiket visszadobálom úgyis!"
"Na mi lessz már?!! Ezért fizettem nektek 50 rubelt?!!Hajtsátok már őket!"
"Aki lelő egy snorkot én lövöm le.. bizony..!"
"Az elsőt megeszem...porcukorral..!!"
...
Na nálam itt szakadt el a larp-cérna és a röhögésen kivül másra nem futotta.
Az esztelen kiabálásra a banditák is felfigyeltek, engem hátulról kilőttek,a müsorszolgáltatót nem bántották.
Persze uj duma is lett:
"Kilőtték mellőlem a testőrömet de nem érdekel szétlövök mindenkit!"
addig addig lövöldözött a levegőbe amig kifogyott a fegyver....

Nem érdekelte hogy körülötte 4 loonert is rommá lőttek a banditák..leültünk és élveztük a müsort.
erre várva a snorkok kiugrottak a bokorból és szépen bevonszolták a rúgkapáló Exrambót..
A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNK 2015 AUGUSZTUS 13-16. V STALKER CAMP

Vissza
Top Alul